- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.721
Ben de bir kac gündür yapiyorum dukan bira. Gerçekten cok iyi şişkinlik aliyor.Dün ile bugün arasında yarım kilo oynadı, ödem gitti demekki.. bugün devam..
dukan birası yapıcam bugün..
sabahları limonlu su içiyorum.. o bana iyi geliyor..
dün hiç tatlı yemedim, kahvaltıdan sonra, bu benim için çok iyi..
Ay Çiğdem ben de baya ödem varmış. 1 kilo gitti, bir de dün o kadar dikkat edemedim. Hareketliydim ama yiyecekleri de kaçırdım biraz dün. Dukan Birası da iyi geldi galiba.Ben de bir kac gündür yapiyorum dukan bira. Gerçekten cok iyi şişkinlik aliyor.
Dukan birasinin etkisidir muhakkak. Orem atmada cok etkili. Odem de olsa eksilmene sevindimAy Çiğdem ben de baya ödem varmış. 1 kilo gitti, bir de dün o kadar dikkat edemedim. Hareketliydim ama yiyecekleri de kaçırdım biraz dün. Dukan Birası da iyi geldi galiba.
Evet canım varmış baya. Spora da başladım. Devamı gelir umarım :)Gunaydin kizlar , koleracim supersin yaz gunu odem bol olur
2 günde iyi attım sayılır ya, bir de semizotu çok işe yaradı diye düşünüyorum.bugün yüne yapıcam, içeceği de yaparım.Dukan birasinin etkisidir muhakkak. Orem atmada cok etkili. Odem de olsa eksilmene sevindim
Semizotu, bamya, kabak bol bol yiyebilirsin2 günde iyi attım sayılır ya, bir de semizotu çok işe yaradı diye düşünüyorum.bugün yüne yapıcam, içeceği de yaparım.
Spora başlamam iyi oldu bakalım, azimliyim ya. Çok rahatsızım bu kilolardan
Aleyküm selam canımSelam kızlaar vallahi özledim sizleri. bende bayadır bi saldımmhiç evde değildim doğru düzgün evimi bile özledim o derece tabii ki bu sürede kilo almışımdır şişliği baya bi hissediyorum tartılmak istemiyorum. Birde ilaçla sigarayı bırakma çabasındayım o yüzden benim artık 10 kat daha fazla dikkat etmem 10 kat daha fazla spor yapmam gerekiyor. hayırlısı bakalımm neler olcaak
inşallah güzelce veririz canımYalnız değilsin sueno.. ben de başladım, bu ara bize iyi gelmedi..
Canım tam bi o psikolojiye giremedim ama artık zorundayım. Belgrad demiştim ya o tatili gemi tatiline çevirdik. Vazgeçtik ordan, Yunan adalarına gideceğiz. Ben de göbekten dolayı mayo giyerim. Bu sefer bikini istiyorum yaa. Spora da yazıldım, ama kararlıyım. Çekinmeden oldu olmadı demeden bi alışveriş yapmak istiyorum. Pazartesi’den itibaren yediklerimi de yazıcam@kolera88 ne yaptin , ne yedin bugun?
Hadi bakalim gir artik , bak sonra tatilde cok pisman oluosun. Millet fistik fistik dolasirken. Azcik bi kilon var onu ver sporla da sikilas. Oh misssCanım tam bi o psikolojiye giremedim ama artık zorundayım. Belgrad demiştim ya o tatili gemi tatiline çevirdik. Vazgeçtik ordan, Yunan adalarına gideceğiz. Ben de göbekten dolayı mayo giyerim. Bu sefer bikini istiyorum yaa. Spora da yazıldım, ama kararlıyım. Çekinmeden oldu olmadı demeden bi alışveriş yapmak istiyorum. Pazartesi’den itibaren yediklerimi de yazıcam
Aynen ya millet nasıl incecik. Bakalım inşallah olabilirim canım yaHadi bakalim gir artik , bak sonra tatilde cok pisman oluosun. Millet fistik fistik dolasirken. Azcik bi kilon var onu ver sporla da sikilas. Oh misss
Selam tatlımKizlar ayagimin tozuyla yaziorum. Tatili bitirdik bugun geldik eve. Henuz tartilmadim ama 60 in altinda oldugumu hic sanmiorum. Bugunden itibaren basliorum yine. Buralarda olanlar varsa topigi hareketlendirelim. Cumaya kadar protein agirlikli beslenip, cuma ctsi pazar sebze meyve detoksu yapicam.
Selam canim, memlekettesin heralde. Aile yaninda oyle oluyor malesef. Kurbandan once tam anlamiyla baslayamayiz gbi ama olsun yine de yazalimSelam tatlım
Ben şu an buralardayım ve motivasyonum çok düştü
Ama bayramda gideceğim
O zamana kadar uğrarım inşallah
Tamam canımSelam canim, memlekettesin heralde. Aile yaninda oyle oluyor malesef. Kurbandan once tam anlamiyla baslayamayiz gbi ama olsun yine de yazalim
Cok guzel ama bir o kadar zorluydu. Gercekten yorulmus hissediorum kendimi. Neticede 40 gundur evden uzaktayiz. Surekli disarda yemek vs. yipratici. Ama cok eglendim, cektigimiz cileye degdi. Bi tek niagara selalerini goremedik. Dolar artinca kisalttik geziyi apar topar. Okul tatil degil mi? Memleket derken ailenin yanini kastediorum.Tamam canım
Nasıl geçti tatilin
Yok memlekette değilim ama bayram 2. Gün gideceğiz
Haa :)Cok guzel ama bir o kadar zorluydu. Gercekten yorulmus hissediorum kendimi. Neticede 40 gundur evden uzaktayiz. Surekli disarda yemek vs. yipratici. Ama cok eglendim, cektigimiz cileye degdi. Bi tek niagara selalerini goremedik. Dolar artinca kisalttik geziyi apar topar. Okul tatil degil mi? Memleket derken ailenin yanini kastediorum.
Saol canim rotamiz soyleydi , houston, san antonio, new orleans , orlando, tampa, miami, atlanta, louisville, chicago. Bazilarinda az bazilarinda cok kaldik. Yani gunde iki kisi ortalama 100 dolarin altina dusmek cok zor. O yuzden kisaltabildigimiz kadar kisalttik.Haa :)
Ay canım sevindim
İnsan artacağını bilemiyor bileseniz en başta çok dolar alırdınız
Nereleri gezdiniiiz başka
Çok sevindim güzel geçmesine :)
Canım ben pazartesi 56,7 çıktım ama bu sabah 57,8 falandım maalesefSaol canim rotamiz soyleydi , houston, san antonio, new orleans , orlando, tampa, miami, atlanta, louisville, chicago. Bazilarinda az bazilarinda cok kaldik. Yani gunde iki kisi ortalama 100 dolarin altina dusmek cok zor. O yuzden kisaltabildigimiz kadar kisalttik.
Buarada tartildim. 60.4 geldim. Ama uykusuzluktan da biraz fazla cikmistir. Senin kilon ne alemde ?