- 2 Nisan 2018
- 411
- 1.078
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.601
Eninde sonunda seni yakalarim demiştim en başlarda ☺ sonra sen hızlı gidince o pembe rüyadan uyandim
Neyse ki sana kavusmama az kaldı
Ptesi 55 olup duygularimla oynama yine
gel gel hadi tamam bekliyorum
cgdmk tebrikler tiçır harikasın bende kahrolsun pilates yaşasın pilav patates diye dolanıyorum bugun ki spor aşırı yordu azcık çıldırmış olabilirim spor yapınca bir kac günde erisin bitsin istıyorum sonra diyorum bir haftada kilo almadın hemen veresin neyse cok rivriv ettim kilomu yazam
ptesi 68.4
bugün 68.6
+200 gr
sporum 45dk leslie , 15 dk pilatessueno34
O kadar mı fenaaBen bugün menü yazmiim çünkü çok cozuttum, midem bulanmisti, bastirmak icin cubuk krakerden başladım, devamı geldi
Sabahtan normal yedim, sonra bulandı midem, sicaklarin da etkisi var. Bastirsin diye bari cubuk kraker yiyeyim dedim. Sonra meyveler, cas cis coslarO kadar mı fenaabenimde bugün saçma sapan geçti doğru düzgün bişi yemedim
gündüz evden çıkmadan bi iki çatal peynir bi kaç tane zeytin attım ağzıma
öğleden sonra da ton balıklı kepekli sandviç yedim çok hafifti o kadar bütün gün dışardaydım zaten yeni geldim eve daha da bişi yemem canım da istemiyor zaten
Ahhh işte benim en korktuğum şey dışarıda kahvaltıSabahtan normal yedim, sonra bulandı midem, sicaklarin da etkisi var. Bastirsin diye bari cubuk kraker yiyeyim dedim. Sonra meyveler, cas cis coslarne hikmetse gecti, karman corman yememe ragmen mide cozutmak istiyormus sandvic kepekliymis en azindan seninki fena degil. Bozma.sabah kahvaltıya disari gidicez komsuyla piknik gibi. Orada da kaciririm muhtemelen. Ptesi kaldigim yerden devam ederim. Zaten son hafta. Son cabalarimizi gosterelim
Yurumedim valla, yürüme arefesindeki bebekle yorucu oldu zatenAhhh işte benim en korktuğum şey dışarıda kahvaltıo yüzden uzun zamandır gitmiyorum 2,5 saat falan da yürüdüm o yüzden çok takılmadım sandviçe . inşallah yarını da kaçamaksız atlatabilirim . piknik gibi olcaksa yürürsünüz hoplar zıplar yakarsınız canım bence
Selam kizlar, canim gecen hafta erteledigimiz geziyi yapioruz. Haftasonu tren fiyatlarini indirmisler :) Sabah erken cikip gece geldik firsat bulamadimYurumedim valla, yürüme arefesindeki bebekle yorucu oldu zatenamaa tabi diyete uygun değildi yediklerim bugünü de temiz atlatirsan 1 puan sana gelir Verano_porteno dan ses soluk yok
@kolera88 sen neler yaptın bakalım?
kremsokola sen gorunmuyorsun, inşallah hersey yolundadir.
pegasus07 da görünmüyor.
Ooo gezin bakalım, aklıma geldi ama haftaya diye bildigim için merak ettimSelam kizlar, canim gecen hafta erteledigimiz geziyi yapioruz. Haftasonu tren fiyatlarini indirmisler :) Sabah erken cikip gece geldik firsat bulamadim
Sali gunu asil buyuk olana baslioruz ucakla teksasa gecip ordan otobusle geze geze baslicaz. Bu haftasonu icin yakin yerlere. Dun ben de abartmadim ama hamburger fln yedim. Bugun sabah kahvaltiyi evde yaptik sucuklu yumurta yedim ekmeksiz. Yazilanlara hizlica gozgezdirdim de verdigin 2 kiloyu gordumOoo gezin bakalım, aklıma geldi ama haftaya diye bildigim için merak ettimbol gezmeler, eğlenceler
Sağol canım. 55ti evet pek bisey kalmadi ama yorulduğumu hissediyorum artık. Son olarak bu haftayı da iyi degerlendirip bi hafta mola yapicam, artı gelirim kesin ama sıkıldım. Molaya ihtiyacim var. 50ye insem 50-55 arası gidip gelmem sorun olmaz.Sali gunu asil buyuk olana baslioruz ucakla teksasa gecip ordan otobusle geze geze baslicaz. Bu haftasonu icin yakin yerlere. Dun ben de abartmadim ama hamburger fln yedim. Bugun sabah kahvaltiyi evde yaptik sucuklu yumurta yedim ekmeksiz. Yazilanlara hizlica gozgezdirdim de verdigin 2 kiloyu gordumcgdmk masallah diorum ya harikasin. Hedefin kacti senin bisey kalmamis olmali
haftasonu çok dikkatli yemememe rağmenPtesi 55 olup duygularimla oynama yine
Süpersin :)Selam kızlar
bugün kimse yazmamış
haftasonu çok dikkatli yemememe rağmen
kilom = 55,3 çıktımaşallah bana
Geçen hafta 56,3
kilo kaybı - 1
puan = 18 + hedefi geçtim 20
Çok iyi tebriklerSelam kızlar
bugün kimse yazmamış
haftasonu çok dikkatli yemememe rağmen
kilom = 55,3 çıktımaşallah bana