Hedef 15 Haziran!

Ben yine unuttum tartılmayı yaa neyse zaten regl olduğum için tartılıpta moral bozmaya gerek yok
Dünde biraz cozutup fıstığa sarmış olabilirim gidim bari kavrulmamışından alayım ben şu fıstığın bide sıcaklardan canım sürekli soğuk bişiler içmek istiyor su haricinde . ne içilebilir kii var mı fikriniz kızlar yaa

Evetttt dukan birası denemelisin mutlaka
Bende çok etki etti ve tadi da fena sayılmaz, soğuk içiliyor

Ben de bildirim yapayım
Ptesi 58.5
Bugün 56.5
Fark 2 kilo
Bu hafta neler yaptim?
İlk defa Dukan birası denedim.
İsvecvari beslendim salidan beri (kendimce değişiklik yaptım.)
Çarşamba iyi spor yaptim fazlaca.
Bu hafta sabahları aç karna kahve içtim.
Zaten bayram oncesi 56.9 görmüştüm.
Bayramda aldim tabi. Ondan 1-1.5 kadarı yerleşik değil ve çoğu ödemdi. Kalan kiloyu da bahsettiğim şekilde verdim

Evetttt dukan birası denemelisin mutlaka
Bende çok etki etti ve tadi da fena sayılmaz, soğuk içiliyor
Aaaa harikasın vallaa bu benim nasıl aklıma gelmedi yahuu kışın yapmıştım da nasıl yapmıştım unuttum bulayım tarifi yazmıştım bi yerlere teşekkür ederim canımm

yavruuuu harikasın yaa vallahi bravoo billahi bravooo

Aaaa harikasın vallaa bu benim nasıl aklıma gelmedi yahuu kışın yapmıştım da nasıl yapmıştım unuttum bulayım tarifi yazmıştım bi yerlere teşekkür ederim canımm
Rica ederim canım ❤
500ml sicak suya 2-3paket yesilcay at, demlensin. Soğuyunca bir sise soğuk sade maden suyu koy icine ve yarım limon sık. Ben limonlu yeşil çay kullandım ve biraz da limon sıktım. Bunu gün içinde iç. Dolapta dursun, soğuk soğuk iyi gidiyor

yaptım bileee yanii soğumasını bekliyorumm

cgdmk kadına bak ya 2 kilo vermiş. Alkış alkış alkış... bu kadar azim görmedim valla. Tebrik ederim canım
Sağol canım ❤
Cok hırs yaptim, yani gec bile kaldım aslında, az cok biliyorsun ağustostan beri uğraşıyorum ama ramazan kırılma noktasi oldu. En son 1 temmuz demistim kendime o da olmadı, bari 9 temmuz olsun

Ben herhalde seni bekliyorum
maşallah diyorum
2 kilo çok iyi
dukan bira severim ben de
hafta içi başlayayım yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…