Hedef 15 Haziran!

Çok teşekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun
önemli bişey değildir inşallah

tişikkirlir sipirmin
senin kadar olmasa da
Haftasonj artı gördüm
Şu aralar motivem dustu haftasonu kacamaklarindan. Yarina yine sut detoksu yaomak istiyorum, yediğim karbonhidratlarin ödemi gitsin en azından.
Senin gibi 55i görsem yetecek, yoruldum ve sıkıldım diyetten. Karatay beslenmeme tamamen dinmek istiyorum artık, harfi harfine

Canım bu sık detokslar canını sıkmasın ileride

Selam kızlar ben tartılamadım bu hafta çok yakın arkadaşımın safra kesesinde taş var enfeksiyon olmuş serum yiyor sürekli hastanedeyiz ameliyat olacak büyük ihtimalle o yüzden bende onunlayım.bu hafta yalan oldum yani

Canım cok geçmiş olsun. Safra kesesi ameliyatına dikkat etsinler doktor çok önemli. Tas bağırsağı zedeleyebilir ameliyat esnasi ya da sonrasında. Ameliyattan sonra en geç 3-4 güne gecmezse mutlaka hastane değiştirsinler. Gecende yakin bi tanıdığımın başından geçti ve kötü sonuçlandı maalesef.

sağol canım daha olamadı ameliyat bakalım mr sonuçlarına göre karar verilecek sanırım yarın kısmetse ya keseyi alcaklar komple ya da sadece taşları. tanıdığının nasıl oldu ameliyatı ? hey Allah'ım ya doktorlarında durumu içler acısı arkadaş ya kime güvencez napcaz bilmiyorum

Taşı almışlar ama soyle, tas alinip disari atilmiyormus, keseden itip bagirsaklar yoluyla disari atilmasi saglaniyormus. Bagirsagi delmis sanirim, o da su falan sizdirip mideye su doldurmus falan. O da bagirsaklari eritmis. Duzelemedi

safra taşı allah kimsenin başına vermesin çok zor bende yıllardır çekiyorum ameliyat olmayada korkuyorum hergün ağrı yapıyor .. sueno34 çok geçmiş olsun canm allah şifa versin
Sana da geçmiş olsun canim, babamda da vardı, ameliyat dendi. Sonra annem bi cay ogrenmis netten, icti simdilik geçti çok sukur.

sueno34 gecmis olsun canim insallah iyilesir. cgdmk bizim gezi basladi dun itibariyle. Dun az yedim sayilir, sabah bi sandvic oglen ve aksam da 6 tane taco yedim. 2 si buyuk dierleri kucuk. Bide 3 bira var tabi. Bugun burda acayip yagmur var ustumuzdeki ugursuzluk gitmedi, sel uyarisi verdiler. Eve tikildik kaldik yine

Hadi ya yine mi şanssızlık..
Bi şekilde keyif almaya bakın

Dünkü menüm 1.5 lt süt 2lt su
Bugun
2 haşlanmış yumurta kahvaltı
Akşam
Tavuklu kapuska
Yogurt
2800 su
Kahve
Dün 1 saat ev temizliği+1.5 saat yavas tempo yürüyüş sueno34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…