- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.621
Yaaa Harika maşallah sanaGeçen hafta 58.5
Bu hafta 56.8
Fark 1700
Puan 29
Kızlar sonuçlarınıza çok sevindiiiim harikasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa Harika maşallah sanaGeçen hafta 58.5
Bu hafta 56.8
Fark 1700
Puan 29
Çok teşekkür ederim canımSüpersin :)
Çok geçmiş olsunKızlar ben çok hasta oldum ve diyet miyet kalmadı ya motivasyonum yerlerde (
Bugün 61,9 çıktım ama kıyafetli 200 gr düşüyorum
61,7
tişikkirlir sipirminÇok iyi tebrikler
Haftasonj artı gördümÇok teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun
önemli bişey değildir inşallah
tişikkirlir sipirmin
senin kadar olmasa da
Canım bu sık detokslar canını sıkmasın ilerideHaftasonj artı gördüm
Şu aralar motivem dustu haftasonu kacamaklarindan. Yarina yine sut detoksu yaomak istiyorum, yediğim karbonhidratlarin ödemi gitsin en azından.
Senin gibi 55i görsem yetecek, yoruldum ve sıkıldım diyetten. Karatay beslenmeme tamamen dinmek istiyorum artık, harfi harfine
İnşallah sorun olmaz canım. Normalde haftada bir yapilabiliyor. Sut olduğu için de sorun olmaz diye düşünüyorum inşallah.Canım bu sık detokslar canını sıkmasın ileride
Canım cok geçmiş olsun. Safra kesesi ameliyatına dikkat etsinler doktor çok önemli. Tas bağırsağı zedeleyebilir ameliyat esnasi ya da sonrasında. Ameliyattan sonra en geç 3-4 güne gecmezse mutlaka hastane değiştirsinler. Gecende yakin bi tanıdığımın başından geçti ve kötü sonuçlandı maalesef.Selam kızlar ben tartılamadım bu hafta çok yakın arkadaşımın safra kesesinde taş var enfeksiyon olmuş serum yiyor sürekli hastanedeyiz ameliyat olacak büyük ihtimalle o yüzden bende onunlayım.bu hafta yalan oldum yani
sağol canım daha olamadı ameliyat bakalım mr sonuçlarına göre karar verilecek sanırım yarın kısmetse ya keseyi alcaklar komple ya da sadece taşları. tanıdığının nasıl oldu ameliyatı ? hey Allah'ım ya doktorlarında durumu içler acısı arkadaş ya kime güvencez napcaz bilmiyorumCanım cok geçmiş olsun. Safra kesesi ameliyatına dikkat etsinler doktor çok önemli. Tas bağırsağı zedeleyebilir ameliyat esnasi ya da sonrasında. Ameliyattan sonra en geç 3-4 güne gecmezse mutlaka hastane değiştirsinler. Gecende yakin bi tanıdığımın başından geçti ve kötü sonuçlandı maalesef.
En azından çok yemeyip kilonu koru canim, buraya düzenli menü yazarsan daha da motive olursunKızlar ben motivasyonumu çok kaybettimm kendimi nasıl geri ikna edeceğim bilmiyorum
Taşı almışlar ama soyle, tas alinip disari atilmiyormus, keseden itip bagirsaklar yoluyla disari atilmasi saglaniyormus. Bagirsagi delmis sanirim, o da su falan sizdirip mideye su doldurmus falan. O da bagirsaklari eritmis. Duzelemedisağol canım daha olamadı ameliyat bakalım mr sonuçlarına göre karar verilecek sanırım yarın kısmetse ya keseyi alcaklar komple ya da sadece taşları. tanıdığının nasıl oldu ameliyatı ? hey Allah'ım ya doktorlarında durumu içler acısı arkadaş ya kime güvencez napcaz bilmiyorum
Sana da geçmiş olsun canim, babamda da vardı, ameliyat dendi. Sonra annem bi cay ogrenmis netten, icti simdilik geçti çok sukur.safra taşı allah kimsenin başına vermesin çok zor bende yıllardır çekiyorum ameliyat olmayada korkuyorum hergün ağrı yapıyor .. sueno34 çok geçmiş olsun canm allah şifa versin
Off ya cok fenaTaşı almışlar ama soyle, tas alinip disari atilmiyormus, keseden itip bagirsaklar yoluyla disari atilmasi saglaniyormus. Bagirsagi delmis sanirim, o da su falan sizdirip mideye su doldurmus falan. O da bagirsaklari eritmis. Duzelemedi
Hadi ya yine mi şanssızlık..sueno34 gecmis olsun canim insallah iyilesir. cgdmk bizim gezi basladi dun itibariyle. Dun az yedim sayilir, sabah bi sandvic oglen ve aksam da 6 tane taco yedim. 2 si buyuk dierleri kucuk. Bide 3 bira var tabi. Bugun burda acayip yagmur var ustumuzdeki ugursuzluk gitmedi, sel uyarisi verdiler. Eve tikildik kaldik yine
Ya sorma aynen esimin moral gitti, inanmaz normalde ama nazar mi degio fln diyip sebep ario kendi capinda cok komik Ben de ona oyle diorum yapacak bisey yok keyif almaya bakalim die.Hadi ya yine mi şanssızlık..
Bi şekilde keyif almaya bakın