Hedef 15 Haziran!

pegasus07 pegasus07 canim mercimekleri haslioruz. Sonra tencereye sogan ustune kabaklar istege gore salca domates baharat ekleyip kisikta pisirioruz. Pismeye yakin mercimekleri eklioruz 5dk daha. Ocagi sondurup zeytinyagi gezdir bitti. Ustune yogurtla da yenir yakisio
Ben de ilk duydum ama muhteşem bi lezzet gibi görünüyor, ilk fırsatta denerim ben:kk77:

Üye AdıBaşlangıç TarihiHedef KilosuBaşlangıç Kilosu09 Nisan16 Nisan23 Nisan30 Nisan07 Mayıs14 Mayıs21 Mayıs28 Mayıs04 Haziran11 Haziran15 Haziran FİNAL
kremsokola kremsokola 02Nisan5862,5-----------
Verano_porteno Verano_porteno 02 Nisan5260,5-----------
@kolera8802 Nisan5155-----------
cgdmk cgdmk 02 Nisan5564,7-----------
@ozenti02 Nisan5865,5-----------
pegasus07 pegasus07 02 Nisan6075-----------
degisimdonusum degisimdonusum 02 Nisan5461-----------
marlin18 marlin18 02 Nisan5265-----------
sueno34 sueno34 02 Nisan5867,3-----------
hatelove hatelove 02 Nisan6573-----------
game_over game_over 02 Nisan5560,4-----------
Zmnesrin Zmnesrin 02 Nisan5872,8-----------
T terrycandy 02 Nisan6272-----------
@medine6602 Nisan6569-----------
gonulll gonulll 02 Nisan6069,9-----------
seyda586 seyda586 02 Nisan4750,9-----------

Kizlar sporlar ne alemde ?
Her gün yedıklerımın altına yazıyorum cnm❤️
Ben de ilk duydum ama muhteşem bi lezzet gibi görünüyor, ilk fırsatta denerim ben:kk77:
Pırasaylada güzel olur gıbıme geldı.içine bırazda kıyma koydukmu güzel bir akşam yemeği yanına bişey yapmaya gerek Yok
ben geldim kizlaaar ilk sayfaya tabloyu yukleyip gecmisi okumaya gidiyorum hemen:KK76:
hoş geldin cnm.oku oku bıtmez o geçmiş.bu güne bak sen:KK53:

Her türlü kural hesap kabulümdür HoppaBu hesap kitap işlerini matematikçilere bırakıyorum ve tabloyu düzenlemeye gidiyorummm :KK70: ondan öncesinde bide neler yedim bugün onu yazayım bariii
Sabah geç kahvaltı 2 kaşık yulaf biraz süt çilek ve ceviz karıştırdım yedim.
öğlen yeme alışkanlığı yok o yüzden arada kahve içtim bir muz ve biraz fındık ile akşamı buldum
akşamda balık vardı koca bir kase salata yapıp balıklarıda içine karıştırdım öbür türlü balığı ekmeksiz yiyemiyorum çünkü.
2 lt suyu da tamamlamak üzereyim spor yaparsam bugün 3 lt olacak inşallaah .
tabloyu hallettikten sonra görüşürüüüüz kızlaaar :KK54:
Çok karışık ama sağlıklı görünüyor.
Neyse midede karışıyor zaten :KK70:

Kizlar sporlar ne alemde ?
:ıslık::ıslık::ıslık:
Hemen geçiyorum

ben geldim kizlaaar ilk sayfaya tabloyu yukleyip gecmisi okumaya gidiyorum hemen:KK76:
Hoşgeldin, gorunmedin bugün :KK3:

ben böle cevaplamayı nasıl beceriyorum acabaa :işsiz: hala öğrenemedim şu alıntı cevaplama olaylarınıı :kızgın:

Alintilarimla geldim:))
Mecbur kalkacak o toto artık,yoksa rüyamda bıle veremem :olamaz:
toto kalkmadan kilolar inmiyoooor:KK43:

Kızlllar sizin uykunuz yok muı
ahahhaah kolera tam bi "kizim yat artik saat kac oldu" diyen anne edasinda gelmis:))

Verano_porteno Verano_porteno gramina kadar aynı kilodayız
Seni rakibim seçtim :)
ben de rakip istiyorummm, bizde niye yoooh

O zaman kuralları toparlayalim
*Pazartesi esas bildirim günü ama cuma günleri de bildirim yapılacak, ona göre haftasonu kendimize çeki düzen verip kaçamak yapmayacağız.

*Her gün gruba gelip en azından gecenin sonunda o gün yediklerimizi, yaptıklarımizi yazacağız. (Günlük, haftalık msj sayı zorunluluğu yok.)

*Yarışma 15 haziran cuma günü bitecek. Yarışmanın toplamda en çok puan toplayani birinci olacak.

*Haftalık birinciler de secilecek. (Fark hesabıyla seçilecek.)

*Kilo bildirimleri o günün sonuna kadar yapılabilir.

*2 hafta bildirim yapmayan listeden çıkacak.

Kuralları toparladim. Son kuralı da ben ekledim ama uymazsa sileriz. Sizin de aklınıza gelen kurallar varsa kopyalayıp ekleyerek devam edebilirsiniz. Böylece son şekli belirlenmiş olur.
bence supper kurallar:)

X