Hedef 15 Haziran!

Ayyy evet yaaa
Ben de gece sicaktan uyuyamadim, gece 1de 30.5tu derece
Sabah da 7bucuga gelmeden minik kalkti, uyutasiya 8 oldu. Sonra da ben uyuyamadim. Kalkıp hazirlanayim artik
Valla sıcaklar geldi. Oralar daha sıcaktır. Ben de sıcaktan uyuyamadım aslında. Bizim odaya direkt güneş doğuyor

teletubbies ayrıca günlük tutmani oneririm ing tabi, onun da faydasını göreceksin
Çok teşekkürler

Selam kızlar dün uğrayamadım nişanlımın yeğeninin yıl sonu gösterisi vardı ona gittimyaa nasıl güzellerdi yaa Allahım gözlerim dola dola izledim kendi çocuğum olsa nolur bilemedim
önceki gece hiç uyuyamadım bende nedense, gün aydınlanınca çıktım yürüyüş yaptım ama ne yürüyüş hala ayaklarım ağrıyor ama tabii dün dışarda yemek zorunda kalıp kaçamak yaptım sözüm ona bu regl dönemini çok dikkatli geçirecektim hayırlısı artık kaldığımız yerden devam

cgdmk bugunku menum

Sabah: 1 yumurta, 1 domates, yarim avokado, 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, yesillik
Aksam: deniz urunlu ve birsuru malzemeli salata
Spor sonrasi: 1 haslanmis yumurta

Bugun hic yerimde durmadim ya. 5 saat alisveriste yurudum durdum, bi de ustune spor yaptim. Verano_porteno 90dk hot yoga ( bunu nasi yazarsin bilemedim orta tempo yazilabilir sanirim) 45 dk hizli yurume.

Bir büyük hayal kırıklığı daha yaşadığım pazartesi gününden herkese günaydın... 64,7 ile +100 bu hafta zaten çok saçma sapan geçmişti benim için.. demek ki neymiş bana kaçamak yapmak mecburiyetten bile olsa yasakmış. neyse artık ben yarın yine şu süt detoksunu yapayım tekrar bi deneyeyim. kremsokola canım haneme bi -2 puan rica edeyim

Sıkma canını, 100ü hemen verirsin sen. Evet ne yazik ki kacamak affetmiyor, onun için aslında hedeften 1-2kg daha inip normal yeme duzenine gecmek lazım ki istedigimiz kiloda otursun.

Sıkma canını, 100ü hemen verirsin sen. Evet ne yazik ki kacamak affetmiyor, onun için aslında hedeften 1-2kg daha inip normal yeme duzenine gecmek lazım ki istedigimiz kiloda otursun.
gerçekten hiç affetmiyor o kadar dikkat et zar zor kilo ver ama sadece 1 gün o da bi öğün kaçamak yap ama hemen kilo al ahhh ahhh zalim kilolar . nişanlımın annesiyle kız kardeşi bide tatlı yiyeyim diye ısrar ettiler cmt günü bide onu yeseydim düşünemiyorum artık nolurdu yanii bugünde ufaklığın doğum günü var akşam yemeğe onlardayım nelerle karşılaşıcam bilemiyorum hufff

En masumlarindan ye canim, yaz geldi, düğününü düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…