-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.141
Valla sıcaklar geldi. Oralar daha sıcaktır. Ben de sıcaktan uyuyamadım aslında. Bizim odaya direkt güneş doğuyorAyyy evet yaaa
Ben de gece sicaktan uyuyamadim, gece 1de 30.5tu derece
Sabah da 7bucuga gelmeden minik kalkti, uyutasiya 8 oldu. Sonra da ben uyuyamadim. Kalkıp hazirlanayim artik
Sicaklar geldi canjm evet olsun ama sicak iyidir yine de ☺Valla sıcaklar geldi. Oralar daha sıcaktır. Ben de sıcaktan uyuyamadım aslında. Bizim odaya direkt güneş doğuyor
Afiyet olsun canım :)b
beef jerky diye bisey canim burda paketli satiliyo ben de ara ogun gibi yiyorum bazen. baya ince kesilmis ve kurutulmus et parcasi.
Çok teşekkürlerBen o kitapla ünv sınavlarına hazirlanmistim cok iyi bi kitap
Senin zamanin bol olur şimdi, bol bol ing dizi/film izle. Kulağını dört aç, kalıpları kapmaya çalış, eger bilgilerini unutmadiysan faydası olur, hem de o kitaptan calisirsin paralel olarak. Konusmayi geliştirmek en iyi native biriyle konusmak aslında, istanbuldaydin diye hatırlıyorum, sultanahmete git
Ben de yapiyodum zaten ama bu adam belcikali, belcika birasinin ozelliklerini ogrenmis oldum bu sefer:)Evet et cok azmis, bira yapımını da öğrendin artik, daha ne istersin
Süpersin canım tebrikler ❤Bunu bırakıp kaçayım
55,0
Bunu bırakıp kaçayım
55,0
Teşekkür ederim canıımSüpersin canım tebrikler ❤
Sıkma canını, 100ü hemen verirsin sen. Evet ne yazik ki kacamak affetmiyor, onun için aslında hedeften 1-2kg daha inip normal yeme duzenine gecmek lazım ki istedigimiz kiloda otursun.Bir büyük hayal kırıklığı daha yaşadığım pazartesi gününden herkese günaydın... 64,7 ile +100bu hafta zaten çok saçma sapan geçmişti benim için.. demek ki neymiş bana kaçamak yapmak mecburiyetten bile olsa yasakmış. neyse artık ben yarın yine şu süt detoksunu yapayım tekrar bi deneyeyim. kremsokola canım haneme bi -2 puan rica edeyim
gerçekten hiç affetmiyorSıkma canını, 100ü hemen verirsin sen. Evet ne yazik ki kacamak affetmiyor, onun için aslında hedeften 1-2kg daha inip normal yeme duzenine gecmek lazım ki istedigimiz kiloda otursun.
En masumlarindan ye canim, yaz geldi, düğününü düşüngerçekten hiç affetmiyoro kadar dikkat et zar zor kilo ver ama sadece 1 gün o da bi öğün kaçamak yap ama hemen kilo al ahhh ahhh zalim kilolar . nişanlımın annesiyle kız kardeşi bide tatlı yiyeyim diye ısrar ettiler cmt günü bide onu yeseydim düşünemiyorum artık nolurdu yanii bugünde ufaklığın doğum günü var akşam yemeğe onlardayım nelerle karşılaşıcam bilemiyorum hufff
Gayet iyiselam gençler :)
geçen hafta :69.4
bugun : 68.6
fark : 0.8puan 12
hergün 2 saat yürüyüş yaptım buraya yazmadm kızlar kaçamaklara gitti puanlar