- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.121
Eklemesen olmazdı gece geceYaa ben dondurma yedim şimdi de Tatlı yiyorum
Allah tan yemeği az yedim yani hemen bir yerden ekliyorum
GerçektenEklemesen olmazdı gece gece
Gerçektenoysaki gayet yemeyecektim bir yere döndük kahve için abla Tatlı yapmış dırırım
Nasılsın canım :)
Buralar epeydir dutluk oldu canım ☺Kızlaaaar neredesiniiiiz
Ahh ahh uğraşıyorumiyiyim canım sen nasılsın, hazmedebildin mi
Yaa gerçekten hepsini okuyamadım ama baya az muhabbetlerBuralar epeydir dutluk oldu canım ☺
İyi canım ugrasip gidiyoruzYaa gerçekten hepsini okuyamadım ama baya az muhabbetler
Ne var ne yok Çocuklar nasıl :)
Ayy son bi gün salı yanii ona çalışıyorum onu da atlattım mı tamamdır :)İyi canım ugrasip gidiyoruz
Senin sınavlar nasıldı asıl
İnşallah onu da hayirlisiyha atlatirsin canım ❤Ayy son bi gün salı yanii ona çalışıyorum onu da atlattım mı tamamdır :)
İnşallah canımİnşallah onu da hayirlisiyha atlatirsin canım ❤
beef jerky diye bisey canim burda paketli satiliyo ben de ara ogun gibi yiyorum bazen. baya ince kesilmis ve kurutulmus et parcasi.Canım kurutulmuş et nasıl oluyor?
Köfte ekmeksiz olması çok güzel olmuş
Kalanı da bira harici güzel bence Türk kahvesi ya da sade kahve içebilirsen spor öncesi daha fazla kalori yakarsııın
gecmis olsun veranoCanim biraz hastayim 1 haftadir, ptsi doktora gidicem.
Ben o kitapla ünv sınavlarına hazirlanmistim cok iyi bi kitapİnşallah canım
Ya ben sana ne soracağım
Canım ben lisede İngilizce hazırlık okudum ama hala kendimi dil anlamında çok geliştiremedi özellikle konuşmam çok zayıf
Ne önerirsin :)
English grammer in use advance kitabı aldım yazın ona bakacağım
Ama konuşma için ne yapabilirim
Evet et cok azmis, bira yapımını da öğrendin artik, daha ne istersinhello kizlaar:) ben bugun bira yapmaya gittim soyledigim gibi, butun gunumu aldi yaa. menum de biraz sacma oldu oyle oluncacgdmk
kahvalti: 1.5 dilim ekmek, 2 kk peynir
Ara: domates peynir, 3-4 tane karides, 3 bardak bira
Aksam: 100 gr civari izgara et, biraz salata, 2 kasik makarna
Karisi yemek hazirlamisti, et de az geldi gozume doymak icin 2 kasik makarna yedimonceki yaptigi biralari tatma kismi zevkliydi ama:))
Günaydınlar. Pazar sabahı, sabahın köründe uyanan bi sen, bi ben varım galiba. Çocuk uyuyor ben uyuyamadım ya.Günaydınlar ❤
Ayyy evet yaaaGünaydınlar. Pazar sabahı, sabahın köründe uyanan bi sen, bi ben varım galiba. Çocuk uyuyor ben uyuyamadım ya.