- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.101
Ben de özlediiim ben deeeSelam canım ben de senin muhabbetini özledim, sınavlarını hayırlısıyla bitir ki gönül rahatlığıyla muhabbet edip kilocuklarimizi verelim
Canim biraz hastayim 1 haftadir, ptsi doktora gidicem.
çok geçmiş olsun neyin var canımCanim biraz hastayim 1 haftadir, ptsi doktora gidicem.
Canım kurutulmuş et nasıl oluyor?cgdmk bugunku menum
Spor oncesi: kurutulmus et
Oglen: korili tavuk, peynirli salata, 2 kasik pilav
Aksamustu: 1 bira
Aksam: marula sarilmis iki tane hamburger koftesi
1850 kalori falan oldu ama spordan oldum desem yeridir. Bi arkadasimin tavsiyesi uzerine bi dans studyosuna gittim cok eglendim ya zaman nasi gecti hic anlamadim ama su an heryerim agriyo@Verano_porteno 1 saat pilates, 2 saat dans
Canım çok az yemişsin dışarda tostla yırtınan iyi olmuşselam kızlaar ,
günün menüsücgdmk canım hiç bişey yemek istemedi bugün gündüz sebze suyu yaptım içtim az meyveyle karışık
akşamda kızlar son dakika golü atarak görüşelim dediler aceleyle çıkmak durumunda kaldım dışarda bi tost yedim çay içtim şekerli uzun zamandan sonra çay içince şekerli çok tatlı geldibu sebeple daha kolay alışırım heralde şekersiz çaya
Verano_porteno bugün sadece 1 saat normal tempo yürüyüşüm var 270 p canım
Canım bu arada menün çok güzelBugün iftarda disaridaydik
Öğlen yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşillik
Akşam
Tavuk sis
Adana
Salata
Semizotlu cacık
Üç kiraz
İki hurma
3 zeytin
Mercimek çorbası
2800 su
500 bitki çayı
Hayırdır canım neyin var?Canim biraz hastayim 1 haftadir, ptsi doktora gidicem.
Aleyküm selammm :) menü güzel canım ama su böreği de çok değildir inşallahSELam kızlar
Sabah
Su böreği
Aralarda bahçeden meyveler
Dut kayısı kiraz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Çok az ekmekle kokoreç
Salata
Aa unutmuşum 1 dlm. 4 cm gibidirAleyküm selammm :) menü güzel canım ama su böreği de çok değildir inşallah
Tamamdır :) gayet iyiAa unutmuşum 1 dlm. 4 cm gibidir
geçmiş olsun canım yaa hayırdırr nolduu neyin var?Canim biraz hastayim 1 haftadir, ptsi doktora gidicem.
geçmiş olsun canımCanim biraz hastayim 1 haftadir, ptsi doktora gidicem.