-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.161
Kızlar
Geçen hafta: 52.5
Bu hafta: 53
Çok üzgünüm. Bu hafta diyetle uzaktan yakından alakam yoktu. Yarın başlıyorum oruca. Biraz toparlarım belki
Hiç verememektedir ya da almaktan iyidir canım.
Çok iyi. Tebriklerselam gençler :)
geçen hafta :69.4
bugun : 68.6
fark : 0.8puan 12
hergün 2 saat yürüyüş yaptım buraya yazmadm kızlar kaçamaklara gitti puanlar
Bravo. Bir anda çok güzel verdin. Metabolizma iyi demekki senin.Bunu bırakıp kaçayım
55,0
Eksi eksidir
Benim de bu ara motivasyon gitti, her an bi paket çikolata yiyebilirim. Ctesi aksam 56.9 dum, sonra garip bi sekilde arti gormeye basladim. Bugün de sanirim en fazla 200-300 eksilmis olurum gecen haftaya göre. Boyle olunca da hevesim kaçıyorKızlar
Geçen hafta: 52.5
Bu hafta: 53
Çok üzgünüm. Bu hafta diyetle uzaktan yakından alakam yoktu. Yarın başlıyorum oruca. Biraz toparlarım belki
kremsokola puanları kaydediyorum yine değil mi
Benim de bu ara motivasyon gitti, her an bi paket çikolata yiyebilirim. Ctesi aksam 56.9 dum, sonra garip bi sekilde arti gormeye basladim. Bugün de sanirim en fazla 200-300 eksilmis olurum gecen haftaya göre. Boyle olunca da hevesim kaçıyor
Valla ben baya bi sıkıldımya. Temmuz’a kadar nasıl devam ederim diye düşünüyorumBenim de bu ara motivasyon gitti, her an bi paket çikolata yiyebilirim. Ctesi aksam 56.9 dum, sonra garip bi sekilde arti gormeye basladim. Bugün de sanirim en fazla 200-300 eksilmis olurum gecen haftaya göre. Boyle olunca da hevesim kaçıyor
Tamam o zaman canım ben 9 temmuza kadar üstleneyim. 9 temmuzda yola cikacagim için o hafta yapamam sadece.Super olur cigdemcim. Bugun sabahtan lab aletlerimiz diger kampuse tasinicak o yuzden aksamustu musait olabilicem. Siz uyurken guncellerim listeyi. Guncel kilom 60.7 bu arada.
Oluyo arada oyle garip seyler ya. ben bi sabah acayip eksi gordum dedigimde (gecen sali galiba), 59.5 gormustum mesela. hemen ertesi gunu 60.8 falandim ama. bi gunde nasi o kadar kilo alicam/vericem. odemler heralde bi geliyo bi gidiyoefkarindan cikolata yeme cigdem
Son cabalarimizi gosterelim, bir aydan az zaman kaldı.Valla ben baya bi sıkıldımya. Temmuz’a kadar nasıl devam ederim diye düşünüyorum
Aynen canım. Ben en düzenli paylaşan ve diyete uygun yiyen sensin.Arkadaşlar 9 temmuza kadar kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin. Ayrica bu hafta menude +1 puani kendime veriyorum sadece. Yine fikirlerinize olumlu olumsuz açığım.
Sağol canım ❤Aynen canım. Ben en düzenli paylaşan ve diyete uygun yiyen sensin.
Bildirim yapmayanlar var di mi?Sağol canım ❤
Olmaz mi ☺Bildirim yapmayanlar var di mi?
Aynen canım Allah a şükürHiç verememektedir ya da almaktan iyidir canım.