Hedef 15 Haziran!

Kızlar
Geçen hafta: 52.5
Bu hafta: 53
Çok üzgünüm. Bu hafta diyetle uzaktan yakından alakam yoktu. Yarın başlıyorum oruca. Biraz toparlarım belki
Benim de bu ara motivasyon gitti, her an bi paket çikolata yiyebilirim. Ctesi aksam 56.9 dum, sonra garip bi sekilde arti gormeye basladim. Bugün de sanirim en fazla 200-300 eksilmis olurum gecen haftaya göre. Boyle olunca da hevesim kaçıyor

kremsokola puanları kaydediyorum yine değil mi

Super olur cigdemcim. Bugun sabahtan lab aletlerimiz diger kampuse tasinicak o yuzden aksamustu musait olabilicem. Siz uyurken guncellerim listeyi. Guncel kilom 60.7 bu arada.

Oluyo arada oyle garip seyler ya. ben bi sabah acayip eksi gordum dedigimde (gecen sali galiba), 59.5 gormustum mesela. hemen ertesi gunu 60.8 falandim ama. bi gunde nasi o kadar kilo alicam/vericem. odemler heralde bi geliyo bi gidiyo efkarindan cikolata yeme cigdem

Valla ben baya bi sıkıldımya. Temmuz’a kadar nasıl devam ederim diye düşünüyorum

Tamam o zaman canım ben 9 temmuza kadar üstleneyim. 9 temmuzda yola cikacagim için o hafta yapamam sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…