- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.181
TeşekkürlerEksi eksidirtebrikler
Canım alakan olmamasına göre bile gayet iyisin bak sadece 500 gr uf der gider o inşallahKızlar
Geçen hafta: 52.5
Bu hafta: 53
Çok üzgünüm. Bu hafta diyetle uzaktan yakından alakam yoktu. Yarın başlıyorum oruca. Biraz toparlarım belki
Canım çok geçmiş olsun neyin vardıKizlar kus bakmayin , amerikanin saglik sistemi karmasasinda doktr gormeye calisioruz kac gundurbenim sigortam yok tam bi kabus, ama neyseki bizim eyaletin gss tarzi biseyi var ama cok karisikti. Sonunda aile hekimi gibi bisey bulabildik. Sonuclarimi carsamba alicam ins onemli bisey yoktur. Birazdan gecmisi okicam kus bakmayin yazamadim kac gundur
Canim bilmiorum ki hani bayilmadan once bole bi basin doner gibi olur ya surekli o haldeyim, gozlerimde bi huzrsuzluk var. Yururken fln daha kotu oluorum gibi basimin arkasinda hafif bi uyusukluk hissi vs. Idrar vs bogaz testi yaptilar. Carsambaya da kan sonucu alicam.Canım çok geçmiş olsun neyin vardı
İnşallah eksidesindiiir
65.4 geldı kılomArkadaşlar bildirimleri unuttunuz
@vorones @pegasus07Verano_porteno gonulll @mavi1000 @Sevgi999 @degisimdonusum sana 55 mi yazalım?
Tekrardan geçmiş olsun canım, estağfurullah ne kusuru ❤Kizlar kus bakmayin , amerikanin saglik sistemi karmasasinda doktr gormeye calisioruz kac gundurbenim sigortam yok tam bi kabus, ama neyseki bizim eyaletin gss tarzi biseyi var ama cok karisikti. Sonunda aile hekimi gibi bisey bulabildik. Sonuclarimi carsamba alicam ins onemli bisey yoktur. Birazdan gecmisi okicam kus bakmayin yazamadim kac gundur
Kulaklarinda sıkıntı yok dimi, o da dengede sıkıntı yaratabiliyorCanim bilmiorum ki hani bayilmadan once bole bi basin doner gibi olur ya surekli o haldeyim, gozlerimde bi huzrsuzluk var. Yururken fln daha kotu oluorum gibi basimin arkasinda hafif bi uyusukluk hissi vs. Idrar vs bogaz testi yaptilar. Carsambaya da kan sonucu alicam.
Kulaga da bakti bugun bi sikinti yokmus tabi daha ayrintili bakilmasi gerekiomu bilmiorum.Kulaklarinda sıkıntı yok dimi, o da dengede sıkıntı yaratabiliyor
Olur canim sevinirim , cok tesekkur edeim ins. Hayirdir is mevzusu derkencgdmk valla mümkün olduğunca yememeye çalıştım bugünün menüsü gündüz yeşil smoothie yaptım kafama göre akşam biraz et sote 2 kaşık bulgur pilavı biraz yoğurt 1 adet sarma ince bi dilimde pasta düğün falan düşünemiyorum artık ya iş mevzuları bi türlü yoluna girmiyor hayırlısına akışına bıraktm artık
@kolera88 bende sıkıldım valla kuzum ama bırakmak gibi bi lüksü de bulamıyorum kendimde bulmak istemiyorum daha doğrusu çünkü bu beslenme şeklini salarsam bi daha toparlayamam
Verano_porteno kuzum geçmiş olsun ya umarım bişeyciğin yoktur dilersen sporları ben toparlayayım
Diğer arkadaşlar harikasınızz vallaa helal olsun sizlere
Ben de bırakmak istemiyorum ama yoruldum gibi. Aklımda olması kötü. 52 de bırakıcam. 51.5 göreyim. Bitirecem. Yazın şimdiden belli oldu ki ben yapamayacağım diyet miyetcgdmk valla mümkün olduğunca yememeye çalıştım bugünün menüsü gündüz yeşil smoothie yaptım kafama göre akşam biraz et sote 2 kaşık bulgur pilavı biraz yoğurt 1 adet sarma ince bi dilimde pasta düğün falan düşünemiyorum artık ya iş mevzuları bi türlü yoluna girmiyor hayırlısına akışına bıraktm artık
@kolera88 bende sıkıldım valla kuzum ama bırakmak gibi bi lüksü de bulamıyorum kendimde bulmak istemiyorum daha doğrusu çünkü bu beslenme şeklini salarsam bi daha toparlayamam
Verano_porteno kuzum geçmiş olsun ya umarım bişeyciğin yoktur dilersen sporları ben toparlayayım
Diğer arkadaşlar harikasınızz vallaa helal olsun sizlere
Tamam canım seve seve yaparımOlur canim sevinirim , cok tesekkur edeim ins. Hayirdir is mevzusu derken
boyun kaçtı senin canım ?Ben de bırakmak istemiyorum ama yoruldum gibi. Aklımda olması kötü. 52 de bırakıcam. 51.5 göreyim. Bitirecem. Yazın şimdiden belli oldu ki ben yapamayacağım diyet miyet
Yazın gerçekten zor oluyor diyet. O yüzden 15 temmuzda koruma topigi açalım.Ben de bırakmak istemiyorum ama yoruldum gibi. Aklımda olması kötü. 52 de bırakıcam. 51.5 göreyim. Bitirecem. Yazın şimdiden belli oldu ki ben yapamayacağım diyet miyet
İnsallah ikiniz de hayirlisiyla gonlunuze göre iş bulursunuz canımTamam canım seve seve yaparımben zaten baya uzun zamandır işsizim nişanlımda bi süre önce işsiz kaldı dışardan ufak tefek işler yapıyor ama tabi ev geçindirmeye yetecek türden değil ee malum Türkiyenin şuanki durumuda belli bekliyoruz bakalım inşallah seçimlerden sonra biraz toparlanır diye.
yazın nedense bana daha kolay olcakmış gibi geliyor sıcaktan canım bişi yemek istemiyorYazın gerçekten zor oluyor diyet. O yüzden 15 temmuzda koruma topigi açalım.
Sen yine de iyi verdin canim
Amin canım inşallaaahİnsallah ikiniz de hayirlisiyla gonlunuze göre iş bulursunuz canım