Hedef 15 Haziran!

Kizlar kus bakmayin , amerikanin saglik sistemi karmasasinda doktr gormeye calisioruz kac gundur benim sigortam yok tam bi kabus, ama neyseki bizim eyaletin gss tarzi biseyi var ama cok karisikti. Sonunda aile hekimi gibi bisey bulabildik. Sonuclarimi carsamba alicam ins onemli bisey yoktur. Birazdan gecmisi okicam kus bakmayin yazamadim kac gundur

Canım çok geçmiş olsun neyin vardı
İnşallah eksidesindiiir

Canım çok geçmiş olsun neyin vardı
İnşallah eksidesindiiir
Canim bilmiorum ki hani bayilmadan once bole bi basin doner gibi olur ya surekli o haldeyim, gozlerimde bi huzrsuzluk var. Yururken fln daha kotu oluorum gibi basimin arkasinda hafif bi uyusukluk hissi vs. Idrar vs bogaz testi yaptilar. Carsambaya da kan sonucu alicam.

Tekrardan geçmiş olsun canım, estağfurullah ne kusuru ❤

Kulaklarinda sıkıntı yok dimi, o da dengede sıkıntı yaratabiliyor

cgdmk valla mümkün olduğunca yememeye çalıştım bugünün menüsü gündüz yeşil smoothie yaptım kafama göre akşam biraz et sote 2 kaşık bulgur pilavı biraz yoğurt 1 adet sarma ince bi dilimde pasta düğün falan düşünemiyorum artık ya iş mevzuları bi türlü yoluna girmiyor hayırlısına akışına bıraktm artık
@kolera88 bende sıkıldım valla kuzum ama bırakmak gibi bi lüksü de bulamıyorum kendimde bulmak istemiyorum daha doğrusu çünkü bu beslenme şeklini salarsam bi daha toparlayamam
Verano_porteno kuzum geçmiş olsun ya umarım bişeyciğin yoktur dilersen sporları ben toparlayayım
Diğer arkadaşlar harikasınızz vallaa helal olsun sizlere

Olur canim sevinirim , cok tesekkur edeim ins. Hayirdir is mevzusu derken

Ben de bırakmak istemiyorum ama yoruldum gibi. Aklımda olması kötü. 52 de bırakıcam. 51.5 göreyim. Bitirecem. Yazın şimdiden belli oldu ki ben yapamayacağım diyet miyet

Olur canim sevinirim , cok tesekkur edeim ins. Hayirdir is mevzusu derken
Tamam canım seve seve yaparım ben zaten baya uzun zamandır işsizim nişanlımda bi süre önce işsiz kaldı dışardan ufak tefek işler yapıyor ama tabi ev geçindirmeye yetecek türden değil ee malum Türkiyenin şuanki durumuda belli bekliyoruz bakalım inşallah seçimlerden sonra biraz toparlanır diye.

İnsallah ikiniz de hayirlisiyla gonlunuze göre iş bulursunuz canım

Yazın gerçekten zor oluyor diyet. O yüzden 15 temmuzda koruma topigi açalım.
Sen yine de iyi verdin canim
yazın nedense bana daha kolay olcakmış gibi geliyor sıcaktan canım bişi yemek istemiyor ahhh ahh bide meyvenin fazlası zararlı olmasa 7/24 karpuzla kavunla beslenebilirdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…