Hedef 15 Haziran!

İnşallah onu da hayirlisiyha atlatirsin canım ❤
İnşallah canım
Ya ben sana ne soracağım
Canım ben lisede İngilizce hazırlık okudum ama hala kendimi dil anlamında çok geliştiremedi özellikle konuşmam çok zayıf
Ne önerirsin :)

English grammer in use advance kitabı aldım yazın ona bakacağım
Ama konuşma için ne yapabilirim

b
Canım kurutulmuş et nasıl oluyor?
Köfte ekmeksiz olması çok güzel olmuş
Kalanı da bira harici güzel bence Türk kahvesi ya da sade kahve içebilirsen spor öncesi daha fazla kalori yakarsııın
beef jerky diye bisey canim burda paketli satiliyo ben de ara ogun gibi yiyorum bazen. baya ince kesilmis ve kurutulmus et parcasi.

hello kizlaar:) ben bugun bira yapmaya gittim soyledigim gibi, butun gunumu aldi yaa. menum de biraz sacma oldu oyle olunca cgdmk cgdmk
kahvalti: 1.5 dilim ekmek, 2 kk peynir
Ara: domates peynir, 3-4 tane karides, 3 bardak bira
Aksam: 100 gr civari izgara et, biraz salata, 2 kasik makarna

Karisi yemek hazirlamisti, et de az geldi gozume doymak icin 2 kasik makarna yedim:KK43: onceki yaptigi biralari tatma kismi zevkliydi ama:))

İnşallah canım
Ya ben sana ne soracağım
Canım ben lisede İngilizce hazırlık okudum ama hala kendimi dil anlamında çok geliştiremedi özellikle konuşmam çok zayıf
Ne önerirsin :)

English grammer in use advance kitabı aldım yazın ona bakacağım
Ama konuşma için ne yapabilirim
Ben o kitapla ünv sınavlarına hazirlanmistim cok iyi bi kitap :KK66:
Senin zamanin bol olur şimdi, bol bol ing dizi/film izle. Kulağını dört aç, kalıpları kapmaya çalış, eger bilgilerini unutmadiysan faydası olur, hem de o kitaptan calisirsin paralel olarak. Konusmayi geliştirmek en iyi native biriyle konusmak aslında, istanbuldaydin diye hatırlıyorum, sultanahmete git :KK70:

hello kizlaar:) ben bugun bira yapmaya gittim soyledigim gibi, butun gunumu aldi yaa. menum de biraz sacma oldu oyle olunca cgdmk cgdmk
kahvalti: 1.5 dilim ekmek, 2 kk peynir
Ara: domates peynir, 3-4 tane karides, 3 bardak bira
Aksam: 100 gr civari izgara et, biraz salata, 2 kasik makarna

Karisi yemek hazirlamisti, et de az geldi gozume doymak icin 2 kasik makarna yedim:KK43: onceki yaptigi biralari tatma kismi zevkliydi ama:))
Evet et cok azmis, bira yapımını da öğrendin artik, daha ne istersin :KK70:

X