- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.081
pegasus07 nerelerdesin canim, iyi misin? Oglun da iyilesti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım evden nete girmek sıkıntı oluyorBugünkunu neden yazmıyorsun
Su kahvedir işte65 çıktım yaa +400 nedir hüüüffff
İnşallah canım şu ödemde beni gerçekten çok rahatsız ediyor hele karnımın şişliğii şaka gibiSu kahvedir işte
Sikma canını, ptesiye toparlarsin sen
Pazartesi’ye kadar iner biraz belki canım. Ben de de şişkinlik var. Canım da bişe yapmak istemiyor. Akşama da misafirim var oy oy..İnşallah canım şu ödemde beni gerçekten çok rahatsız ediyor hele karnımın şişliğii şaka gibi
İnşallah canım insin şişliklerimiz artık . benimde bi yandan hiç bişey yapasım yok bi yandan kendime iş çıkarasım var saçma sapan bir ruh hali içindeyim anlayacağın kolay gelsin sana canım ve afiyet olsun yarasın yeşil çayınPazartesi’ye kadar iner biraz belki canım. Ben de de şişkinlik var. Canım da bişe yapmak istemiyor. Akşama da misafirim var oy oy..
Ben gidem de bi yeşil çay içeyim
İnecek o da inecek ve cok guzel eksi gelecek, iyi menülerin var, öyle yemeye devam etİnşallah canım şu ödemde beni gerçekten çok rahatsız ediyor hele karnımın şişliğii şaka gibi
Çok şükür, cok sevindim canım. Senin de azminin sonucu❤Slm kızlar.ara bildirim için geldim.
Pazartesi 70,4 dü galıba
Bu gün 69,8
Sonunda gördüm.
cgdmk iyileşti cnm .okula bile gıttı bu gün
Bu sıralar bende çocuklarla okula gıdıyorum sanki.onlar okuldayken sınavda çıkacak konuları öğreniyorum sonrada çocuklara anlatıyorum
3 hafta üst üste sınavlar olduğundan gelemiyorum.yınede nefes aldıkça selam vermeye gayret edeceğim.
Bu arada No kaçamak,Yes spor
İlk fırsatta burdayım yine
Süpersin. 2 gün ben de kendime oruç muamelesi yapıcam. Pazartesi’ye 52 olacam. Seminer olmasa iyiydi ya. Okulda zor oluyor.Ben de bildirim yapayım
Ptesi 58.6
Bugün 57.9
Adet oldum sonunda, ikinci günüm ☺
Ptesiye insallah hedefime ulaşırım ☺
ben clinique'in goz cevresi kremini kullaniyorum acik pembe minik kavanozda olan, adini hatirlayamadimkızlar aranızda cilt bakımı yapan var mı özellikle göz çevresi bakımı?
Yarin da orucluymusum gibi gidicem seminere. Hem de yürüyerek. Gidiş geliş 2200 metre ☺iyi de yürüyüş yapmış olurum. Aksama da iftara komşularım gelecek. Evde de temizlik, koşuşturma falan. Ben de seminerleri bekliyordum☺☺Süpersin. 2 gün ben de kendime oruç muamelesi yapıcam. Pazartesi’ye 52 olacam. Seminer olmasa iyiydi ya. Okulda zor oluyor.
Ha gayret, ineceksin 50lere insallah ptesiyeselam kizlar toplantidayim bayilcam artik. bugunku kilom 60.55
Birakmazsan verirsinben de regl oldum, uygulamayla takip ediyorum hic sasmiyo sagolsun:)) bakalim pazartesiye odemli olurum ben hala kesin