Hedef 15 Haziran!

cok fazla sosyal aktivite var ickili ya, arizona'da daha kolaydi icmemek. sirkette her cuma ogleden sonra happy hour var bira servis ediyolar simdi, nasi hayir diyim bedava biraya:))
Sen de haklısın, ben olsam ben de kacirmam dicem de icemiyorum o baska ☺
Ne guzelmis oyle happy hour falan, bizim okulda da olsa ya

bugün saçma sapan bi gün oldu gündüz doğru düzgün bişi yemedim biraz peynir zeytin salatalık
akşamda patlıcan yemeği 2 kaşıkta pilav cgdmk
sporumda yok yaydım bütün gün mazaretiim var napimm

cok fazla sosyal aktivite var ickili ya, arizona'da daha kolaydi icmemek. sirkette her cuma ogleden sonra happy hour var bira servis ediyolar simdi, nasi hayir diyim bedava biraya:))
İşte ben de tatlıda böyleyim. Biri getirdiyse tatmam lazım yemeden yapamıyorum. Tutamıyorum kendimi. Neyse sen spor yapıyorsun baya. Telafi edersin

İşte ben de tatlıda böyleyim. Biri getirdiyse tatmam lazım yemeden yapamıyorum. Tutamıyorum kendimi. Neyse sen spor yapıyorsun baya. Telafi edersin
Ben de gecen sene oyleydim, nerdeee bi dilimle kalicam, inan bi tepsiyi yiyecek kapasitedeydim ki kilo alıp başını gitmese yerdim ☺

Sahurda
1 buçuk haşlanmış yumurta
Domates peynır

Iftarda
1 kepçeden az şehrıye çorbası
4 fırın köfte
Cok az fırın makarna

Fena yorulmuşum bugün ve yarın yıne yorucu bır gün benı beklıyor.

@kolera88 bi kac gundur menü paylasmiyorsun, neler yedin kim bilir ☺
Ya ben hep menü paylaşmaya giriyorum.unutup çıkıyorum.
Dünü yazayım
Sabah
Yarım simit
Öğlen
Ceviz, 1 tane pinqui

Akşam
Yarım kase tarhana
2 şiş Adana ev yapımı
Salata
1 tane içli köfte( ilk defa yaptım)

Su içemiyorum ya, içsem çok iyi geliyor bana. Bugün 2 lt ye tamamlıcam

cgdmk bugunku menum
Oglen: sebzeli tavuk corbasi, ton balikli salata, cesit cesit izgara sebze
Aksam: 3 bardak bira, yer fistigi

Durduramiyorum, yarin da bira icicem. Cumartesi de belcikali bira uzmani bi arkadasimla beraber bira yapicaz. Resmen ustume oynuyolar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…