- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.061
cok fazla sosyal aktivite var ickili ya, arizona'da daha kolaydi icmemek. sirkette her cuma ogleden sonra happy hour var bira servis ediyolar simdi, nasi hayir diyim bedava biraya:))Afiyet olsun canım, alkol bana nedense hiç kacamak gibi gelmiyor
Sen de haklısın, ben olsam ben de kacirmam dicem de icemiyorum o baska ☺cok fazla sosyal aktivite var ickili ya, arizona'da daha kolaydi icmemek. sirkette her cuma ogleden sonra happy hour var bira servis ediyolar simdi, nasi hayir diyim bedava biraya:))
Tamamdır canım. Ya sen sıkılmadın mı? Oruçta sebze hiç çekilmiyor be. Hele kabak. Dün lahana kereviz.. :)Yarin ara bildirimi unutmayalım arkidisler ☺❤
İşte ben de tatlıda böyleyim. Biri getirdiyse tatmam lazım yemeden yapamıyorum. Tutamıyorum kendimi. Neyse sen spor yapıyorsun baya. Telafi edersincok fazla sosyal aktivite var ickili ya, arizona'da daha kolaydi icmemek. sirkette her cuma ogleden sonra happy hour var bira servis ediyolar simdi, nasi hayir diyim bedava biraya:))
Ben otcugillerdenTamamdır canım. Ya sen sıkılmadın mı? Oruçta sebze hiç çekilmiyor be. Hele kabak. Dün lahana kereviz.. :)
Ben de gecen sene oyleydim, nerdeee bi dilimle kalicam, inan bi tepsiyi yiyecek kapasitedeydim ki kilo alıp başını gitmese yerdim ☺İşte ben de tatlıda böyleyim. Biri getirdiyse tatmam lazım yemeden yapamıyorum. Tutamıyorum kendimi. Neyse sen spor yapıyorsun baya. Telafi edersin
Ya ben hep menü paylaşmaya giriyorum.unutup çıkıyorum.@kolera88 bi kac gundur menü paylasmiyorsun, neler yedin kim bilir ☺
Hem de ne guzel ya:)) en guzel yani da 3ten sonra calismamakSen de haklısın, ben olsam ben de kacirmam dicem de icemiyorum o baska ☺
Ne guzelmis oyle happy hour falan, bizim okulda da olsa ya
Yok bu ara spor da eskisi kadar yapamiom kiİşte ben de tatlıda böyleyim. Biri getirdiyse tatmam lazım yemeden yapamıyorum. Tutamıyorum kendimi. Neyse sen spor yapıyorsun baya. Telafi edersin
Ohhh hayat sana guzel ☺ ic bakalım afiyet olsuncgdmk bugunku menum
Oglen: sebzeli tavuk corbasi, ton balikli salata, cesit cesit izgara sebze
Aksam: 3 bardak bira, yer fistigi
Durduramiyorum, yarin da bira icicem. Cumartesi de belcikali bira uzmani bi arkadasimla beraber bira yapicaz. Resmen ustume oynuyolar:))
Bugünkunu neden yazmıyorsunSelam kızlar
akşam tartıldığımı yazayım
55,5
Ptesi 55,9 çıkmıştım