Hedef 15 Haziran!

bende nişanlıma sölemedim meselaaa bikaç kez deneyip başarırız olunca dalga geçmeye başladı benlee sıpaaa

Benimle 6 saat varmış.:) 12:17
Oh onden onden yasayin hayati :)
bende nişanlıma sölemedim meselaaa bikaç kez deneyip başarırız olunca dalga geçmeye başladı benlee sıpaaa
Onlar ayri bi tur zaten. Isleri gucleri sabote etmek, beceremeyince dalga gecmek. Kendi nefsimden cok esimle ugrasiorum. Bana gece yarisi tatli yaptirio sonra ne var ki bunda dio
Duzene girmem lazim kilo veremedim diorum aksam icmeye mi gitsek dio, yuruyus yapalim diorum donuste de pizza aliri dio fln filan iste ah ah

ayyy çok fenaymış o yaaa onun kilo sıkıntısı yok heralde ya da takmıyorr ahh şu erkekler zaten bizimkide kilo aldım diyo 1 hafta yediğine içtiğine dikkat ediyor istediği forma geliyorr bu nasıl iş anlamıyorum yaa

Erken yaşlanıyoruz

Yok canim ya kilo sorunu var olmaz mi kocaman gobegi var ama ic huzuru yuksektir onun kendiyle barisik en son kafaya takacagi sey.Ben ona verdirmek istiorum 10 kilo fln sagligi icin ama cok zor. Seninki iyiymis ya ama tabi sinir bozucu

Yok canim ya kilo sorunu var olmaz mi kocaman gobegi var ama ic huzuru yuksektir onun kendiyle barisik en son kafaya takacagi sey.Ben ona verdirmek istiorum 10 kilo fln sagligi icin ama cok zor. Seninki iyiymis ya ama tabi sinir bozucu
benle tanıştıktan sonra o da bozdu kendini tabi benden önce deli gibi spor yapan biriyken zavallım bana benzedi ama neyseki öle çok kilo alan bi yapısı yok tabii alsa da hemencik veriyor gerçekten çok sinir bozucu bi durum . bakalım evlenince nasıl olacak durumlarr kendisiyle barışık olması çok güzelmiş tabi ama kilo işte söz konusu sadece görüntü değil sağlıkk

Sanirim kotu taraf iyi tarafi bozuyor cunku digeri daha eglenceli :) Sen ona uyup spor yap bundan sonra

kizlar ben bu ara pek giremedim..kizimin saglik problemi vardi..benim icin bu hafta cok sitresli gecti.bi turlu motive olamadim...ama bu haftadan itibaren mkesin basliyorum..kizimin okuluda tatil oluyo 2 hafta...ben o uyurken sabahlari sporumu yaparak basliyorum insallahl

Gecmis olsun canim, kac yasinda kizin ? Cabucak iyilessin insallah

aynı şeyi yazmışız. Yalnız bizim takımda her kıtadan var nerdeyse yaa. doğudan başlıyor batıya kadar, grup sürekli dinamik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…