- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
-
- Konu Sahibi kremsokola
Beni beni bihteriniHadin ahali ben de uyuyorum, gece kahvesini size devrediyorum eropalilar, amerigalilar.
Yarın kendime bir kaç dişli rakip seçicem, belkim ben de rüyamda görürüm kimi seçicemi
iyi geceleeeeeeerİyi geceler kızlar bende yatıyorum valla açım zaten yatayım en iyisi ben:))))
Benimle 6 saat varmış.:) 12:177 cnm suan burda saat 6 ceyreksizin orda kac
bende nişanlıma sölemedim meselaaaBence kimseye diyetteyim deme daha da bileniolar nedense, madem biz siskoyuz herkes sisko olsuncu bunlar. Midem rahatsiz fln gibi bahanelerle gecistirebilirsin. Cok fazla bi arada olmaniz gerekiosa da gizli sekerim varmis doktor yeme dedi fln de. Bi taneden bisey olmaz dienlere de kus bakma canim saglik daha onemli dersin
Oh onden onden yasayin hayati :)Benimle 6 saat varmış.:) 12:17
Onlar ayri bi tur zaten. Isleri gucleri sabote etmek, beceremeyince dalga gecmek. Kendi nefsimden cok esimle ugrasiorum. Bana gece yarisi tatli yaptirio sonra ne var ki bunda diobende nişanlıma sölemedim meselaaabikaç kez deneyip başarırız olunca dalga geçmeye başladı benlee sıpaaa
ayyy çok fenaymış o yaaaOh onden onden yasayin hayati :)
Onlar ayri bi tur zaten. Isleri gucleri sabote etmek, beceremeyince dalga gecmek. Kendi nefsimden cok esimle ugrasiorum. Bana gece yarisi tatli yaptirio sonra ne var ki bunda dio
Duzene girmem lazim kilo veremedim diorum aksam icmeye mi gitsek dio, yuruyus yapalim diorum donuste de pizza aliri dio fln filan iste ah ah
Erken yaşlanıyoruzOh onden onden yasayin hayati :)
Onlar ayri bi tur zaten. Isleri gucleri sabote etmek, beceremeyince dalga gecmek. Kendi nefsimden cok esimle ugrasiorum. Bana gece yarisi tatli yaptirio sonra ne var ki bunda dio
Duzene girmem lazim kilo veremedim diorum aksam icmeye mi gitsek dio, yuruyus yapalim diorum donuste de pizza aliri dio fln filan iste ah ah
Yok canim ya kilo sorunu var olmaz mi kocaman gobegi var ama ic huzuru yuksektir onun kendiyle barisik en son kafaya takacagi sey.Ben ona verdirmek istiorum 10 kilo fln sagligi icin ama cok zor. Seninki iyiymis ya ama tabi sinir bozucuayyy çok fenaymış o yaaaonun kilo sıkıntısı yok heralde ya da takmıyorr ahh şu erkekler zaten bizimkide kilo aldım diyo 1 hafta yediğine içtiğine dikkat ediyor istediği forma geliyorr bu nasıl iş anlamıyorum yaa
benle tanıştıktan sonra o da bozdu kendini tabiYok canim ya kilo sorunu var olmaz mi kocaman gobegi var ama ic huzuru yuksektir onun kendiyle barisik en son kafaya takacagi sey.Ben ona verdirmek istiorum 10 kilo fln sagligi icin ama cok zor. Seninki iyiymis ya ama tabi sinir bozucu
Sanirim kotu taraf iyi tarafi bozuyor cunku digeri daha eglenceli :) Sen ona uyup spor yap bundan sonrabenle tanıştıktan sonra o da bozdu kendini tabibenden önce deli gibi spor yapan biriyken zavallım bana benzedi ama neyseki öle çok kilo alan bi yapısı yok tabii alsa da hemencik veriyor gerçekten çok sinir bozucu bi durum . bakalım evlenince nasıl olacak durumlarr kendisiyle barışık olması çok güzelmiş tabi ama kilo işte söz konusu sadece görüntü değil sağlıkk
galiba öyleeeSanirim kotu taraf iyi tarafi bozuyor cunku digeri daha eglenceli :) Sen ona uyup spor yap bundan sonra
Gecmis olsun canim, kac yasinda kizin ? Cabucak iyilessin insallahkizlar ben bu ara pek giremedim..kizimin saglik problemi vardi..benim icin bu hafta cok sitresli gecti.bi turlu motive olamadim...ama bu haftadan itibaren mkesin basliyorum..kizimin okuluda tatil oluyo 2 hafta...ben o uyurken sabahlari sporumu yaparak basliyorum insallahl
Gunaydin canimGünaydın.
Dün lıste yapılmış ama ısmım yok.
Eklenmeyecekmıyım acaba.
aynı şeyi yazmışız. Yalnız bizim takımda her kıtadan var nerdeyse yaa. doğudan başlıyor batıya kadar, grup sürekli dinamik
Aynen ya baktim sen de yazmissin. Sizi bekledim yatabilirim artik diomusum :)aynı şeyi yazmışız. Yalnız bizim takımda her kıtadan var nerdeyse yaa. doğudan başlıyor batıya kadar, grup sürekli dinamik
Afiyet olsun guzel kahvaltiGünaydınlar
Kahvaltımı Yaptım
2haşlanmış yumurta
Peynir
Yeşillik
Şimdi yürüyüşe çıkıcam