Hedef 15 Haziran!

[Dün dayanamayıp bir simit yedim başladığımdan beri ilk defa yiyiyorum çünkü şekeri ve hamur işini çıkardım hayatımdan ama simit yüzünden gaşiba kilom 60.5 da kaldı

[Dün dayanamayıp bir simit yedim başladığımdan beri ilk defa yiyiyorum çünkü şekeri ve hamur işini çıkardım hayatımdan ama simit yüzünden gaşiba kilom 60.5 da kaldı

Dün bende sımıtten 1/4 kadar yedım sonra pısman oldum. Evde olunca dayanamamıştım.

Gıder gider kılolar ıns.

Tarçınlı su ıcen varmı aranızda. Bugün başladım bende bakalım söylenenler kadar faydasını gorebılcekmıyım.

Herkese günaydınlar
Beni beni bihterini
bihter

İyiymiş
Benimki de öyleydi baktı göbek önden gitmeye başladı, hemen spor ve dikkat edince düzene girmeye başladı. Erkekler ne şanslı yaa, iki dikkat edince hemen veriyorlar.

Geçmiş olsun canım

aynı şeyi yazmışız. Yalnız bizim takımda her kıtadan var nerdeyse yaa. doğudan başlıyor batıya kadar, grup sürekli dinamik
Ay hakkaten, en doğuda da ben varım galiba

Günaydınlar
Kahvaltımı Yaptım
2haşlanmış yumurta
Peynir
Yeşillik

Şimdi yürüyüşe çıkıcam
Ohh afiyet olsun. Erken kahvaltı edenlere ozeniyorum aslında, ben hiç yapamam.
Yürüyüş de sabah saatlerinde on numara tabi

sueno34 69.9 la başladım 10 gün önce. Ilk hedefım 60 sonra 55 i görmek. Boyum 161
Suan regl donemındeyım tartıya çıkmıyorum
Bence tartıl ki adetin bitince fazla fazla eksiye düşersin, puan toplarsın

Yarın sabah denıyeyım o zaman :))

Tarçınlı su yağ yıkımını hızlandırıyormuş. Cevızlı suyun faydası ne ?? Yağ yakıyorsa Onuda içerim.
Tarçınlı suyun yağ yaktirdigini duymamıştım. Tatlı isteğini bastırıp dolayısıyla kilo verdiriyor diye biliyorum. Cevizli su hem iştah kapatıyor hem de zayıflamayi hızlandırdı bende. Cevizle beraber sarımsak da koyacakmissin aynı bardağın içine bir diş. O daha çok kilo verdiriyormus ama denemedim, bilmiyorum.

Geceden mi suya koyuyoruz nasıl yapılıyor. 1 bardak da ondan ıcerım gündüz. :))

Geceden mi suya koyuyoruz nasıl yapılıyor. 1 bardak da ondan ıcerım gündüz. :))
Evet canım geceden cevizin içini koyuyorsun suya, sabah aç karnına içiyorsun. Kolesterole falan da iyi geliyormuş. Ben düzenli olarak bir yıla yakın içtim. Böylece sabahları ceviz de yemiş oluyorsun :) hamileyken de içmiştim. Bebek de besleniyordu hem.

Kızlar kusura bakmayın yeni farkettim. Esas bildirim günü cuma mı olsun, ptesi mi? Oylamayla karar verelim? Herkes fikrini belirtsin lütfen.
Ben ptesi diyorum çünkü haftasonu kacamagini önlemiş oluruz.
Sizler ne dersiniz?
Finalin olacağı hafta da 11 haziran ptesi ve 15 haziran cuma tartılırız.

Sabah saatimi kuruyorum kalkıyorum hemen kahvaltımı yapıyorum çok iyi oluyo
Yürüdüm şimdi 3.700 adım attım bile
Akşam da çıkıcam inşallahh

Pazartesi guzel bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…