- Konu Sahibi kremsokola
sagol canim insallah.4 yasindaGecmis olsun canim, kac yasinda kizin ? Cabucak iyilessin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim insallah.4 yasindaGecmis olsun canim, kac yasinda kizin ? Cabucak iyilessin insallah
çok güzel, afiyet olsun.. yürüyüş en sevdiğimdennnGünaydınlar
Kahvaltımı Yaptım
2haşlanmış yumurta
Peynir
Yeşillik
Şimdi yürüyüşe çıkıcam
e saat 2 değil mi zaten? Çoktaaan yatmalıydınAynen ya baktim sen de yazmissin. Sizi bekledim yatabilirim artik diomusum :)
Biraz gec yatioruz canim is yok guc yok :)e saat 2 değil mi zaten? Çoktaaan yatmalıydın
Dün bende sımıtten 1/4 kadar yedım sonra pısman oldum. Evde olunca dayanamamıştım.[Dün dayanamayıp bir simit yedim başladığımdan beri ilk defa yiyiyorum çünkü şekeri ve hamur işini çıkardım hayatımdan ama simit yüzünden gaşiba kilom 60.5 da kaldı
bihterBeni beni bihterini
İyiymişOh onden onden yasayin hayati :)
Onlar ayri bi tur zaten. Isleri gucleri sabote etmek, beceremeyince dalga gecmek. Kendi nefsimden cok esimle ugrasiorum. Bana gece yarisi tatli yaptirio sonra ne var ki bunda dio
Duzene girmem lazim kilo veremedim diorum aksam icmeye mi gitsek dio, yuruyus yapalim diorum donuste de pizza aliri dio fln filan iste ah ah
Geçmiş olsun canımkizlar ben bu ara pek giremedim..kizimin saglik problemi vardi..benim icin bu hafta cok sitresli gecti.bi turlu motive olamadim...ama bu haftadan itibaren mkesin basliyorum..kizimin okuluda tatil oluyo 2 hafta...ben o uyurken sabahlari sporumu yaparak basliyorum insallahl
Ay hakkaten, en doğuda da ben varım galibaaynı şeyi yazmışız. Yalnız bizim takımda her kıtadan var nerdeyse yaa. doğudan başlıyor batıya kadar, grup sürekli dinamik
Ohh afiyet olsun. Erken kahvaltı edenlere ozeniyorum aslında, ben hiç yapamam.Günaydınlar
Kahvaltımı Yaptım
2haşlanmış yumurta
Peynir
Yeşillik
Şimdi yürüyüşe çıkıcam
Bence tartıl ki adetin bitince fazla fazla eksiye düşersin, puan toplarsınsueno34 69.9 la başladım 10 gün önce. Ilk hedefım 60 sonra 55 i görmek. Boyum 161
Suan regl donemındeyım tartıya çıkmıyorum
Yarın sabah denıyeyım o zaman :))Herkese günaydınlar
bihter
İyiymiş
Benimki de öyleydi baktı göbek önden gitmeye başladı, hemen spor ve dikkat edince düzene girmeye başladı. Erkekler ne şanslı yaa, iki dikkat edince hemen veriyorlar.
Geçmiş olsun canım
Ay hakkaten, en doğuda da ben varım galiba
Ohh afiyet olsun. Erken kahvaltı edenlere ozeniyorum aslında, ben hiç yapamam.
Yürüyüş de sabah saatlerinde on numara tabi
Bence tartıl ki adetin bitince fazla fazla eksiye düşersin, puan toplarsın
Cevizli su denemiştim, faydasını gördüm.Tarçınlı su ıcen varmı aranızda. Bugün başladım bende bakalım söylenenler kadar faydasını gorebılcekmıyım.
Tarçınlı su yağ yıkımını hızlandırıyormuş. Cevızlı suyun faydası ne ?? Yağ yakıyorsa Onuda içerim.Cevizli su denemiştim, faydasını gördüm.
Tarçınlı suyun yağ yaktirdigini duymamıştım. Tatlı isteğini bastırıp dolayısıyla kilo verdiriyor diye biliyorum. Cevizli su hem iştah kapatıyor hem de zayıflamayi hızlandırdı bende. Cevizle beraber sarımsak da koyacakmissin aynı bardağın içine bir diş. O daha çok kilo verdiriyormus ama denemedim, bilmiyorum.Tarçınlı su yağ yıkımını hızlandırıyormuş. Cevızlı suyun faydası ne ?? Yağ yakıyorsa Onuda içerim.
Geceden mi suya koyuyoruz nasıl yapılıyor. 1 bardak da ondan ıcerım gündüz. :))Tarçınlı suyun yağ yaktirdigini duymamıştım. Tatlı isteğini bastırıp dolayısıyla kilo verdiriyor diye biliyorum. Cevizli su hem iştah kapatıyor hem de zayıflamayi hızlandırdı bende. Cevizle beraber sarımsak da koyacakmissin aynı bardağın içine bir diş. O daha çok kilo verdiriyormus ama denemedim, bilmiyorum.
Evet canım geceden cevizin içini koyuyorsun suya, sabah aç karnına içiyorsun. Kolesterole falan da iyi geliyormuş. Ben düzenli olarak bir yıla yakın içtim. Böylece sabahları ceviz de yemiş oluyorsun :) hamileyken de içmiştim. Bebek de besleniyordu hem.Geceden mi suya koyuyoruz nasıl yapılıyor. 1 bardak da ondan ıcerım gündüz. :))
Kızlar kusura bakmayın yeni farkettim. Esas bildirim günü cuma mı olsun, ptesi mi? Oylamayla karar verelim? Herkes fikrini belirtsin lütfen.
Üye Adı Başlangıç Tarihi Hedef Kilosu Başlangıç kilosu 06 Nisan 13 Nisan 20 Nisan 27 Nisan 04 Mayıs 11 Mayıs 18 Mayıs 25 Mayıs 01 Haziran 08 Haziran 15 Haziran FİNAL kremsokola 02Nisan 58 62,5 - - - - - - - - - - - Verano_porteno 02 Nisan 52 60,5 - - - - - - - - - - - @kolera88 02 Nisan 51 55 - - - - - - - - - - - cgdmk 02 Nisan 55 64,7 - - - - - - - - - - - @ozenti 02 Nisan 58 65,5 - - - - - - - - - - - @pegasus07 02 Nisan 63 75 - - - - - - - - - - - @degisimdonusum 02 Nisan 54 61 - - - - - - - - - - - @marlin18 02 Nisan 52 65 - - - - - - - - - - - sueno34 02 Nisan 58 67,3 - - - - - - - - - - - hatelove 02 Nisan 65 73 - - - - - - - - - - - game_over 02 Nisan 55 60,4 - - - - - - - - - - - @Zmnesrin 02 Nisan 58 72,8 - - - - - - - - - - - @terrycandy 02 Nisan 62 72 - - - - - - - - - - - I Ilyusa 02 Nisan - 69 - - - - - - - - - - -
Sabah saatimi kuruyorum kalkıyorum hemen kahvaltımı yapıyorum çok iyi oluyoHerkese günaydınlar
bihter
İyiymiş
Benimki de öyleydi baktı göbek önden gitmeye başladı, hemen spor ve dikkat edince düzene girmeye başladı. Erkekler ne şanslı yaa, iki dikkat edince hemen veriyorlar.
Geçmiş olsun canım
Ay hakkaten, en doğuda da ben varım galiba
Ohh afiyet olsun. Erken kahvaltı edenlere ozeniyorum aslında, ben hiç yapamam.
Yürüyüş de sabah saatlerinde on numara tabi
Bence tartıl ki adetin bitince fazla fazla eksiye düşersin, puan toplarsın
Pazartesi guzel bence deKızlar kusura bakmayın yeni farkettim. Esas bildirim günü cuma mı olsun, ptesi mi? Oylamayla karar verelim? Herkes fikrini belirtsin lütfen.
Ben ptesi diyorum çünkü haftasonu kacamagini önlemiş oluruz.
Sizler ne dersiniz?
Finalin olacağı hafta da 11 haziran ptesi ve 15 haziran cuma tartılırız.