Hedef 15 Haziran!

Karatay dıyor ara öğün yasak.ben o tarz beslenmeye çalışıyorum ondan dedım cnm.sen kendıne uygun bealenmeyı daha ıyı bılırsın tabı❤️
Deniycem canım dediğini de mutlaka

yok cnm.yaş bize engel olabılemez:cool:
Tabiki de engel olmasın litfen komşu ziyaretlerini kessem mi napsam diyetteyim deyince kadınlara bişey oluyo sanki zorla tıkıştırıyolar insana. Küçükken oynardık aklıma geldi önümüzeee gelenee yüz tekmeeee diyesim geliyor :KK45::KK45::KK45:

O kadar uykum var ki kalori girmiştir yazmışım :KK70:
İyi geceeleeerr

Hadin ahali ben de uyuyorum, gece kahvesini size devrediyorum eropalilar, amerigalilar.
Yarın kendime bir kaç dişli rakip seçicem, belkim ben de rüyamda görürüm kimi seçicemi :KK70:
İyi geceler kızlar bende yatıyorum valla açım zaten yatayım en iyisi ben:))))

Tabiki de engel olmasın litfen komşu ziyaretlerini kessem mi napsam diyetteyim deyince kadınlara bişey oluyo sanki zorla tıkıştırıyolar insana. Küçükken oynardık aklıma geldi önümüzeee gelenee yüz tekmeeee diyesim geliyor :KK45::KK45::KK45:
bır sure gıtmemek en iyisi.cok zorlarlarsa tekmede bır seçenek tabı:KK70:
O kadar uykum var ki kalori girmiştir yazmışım :KK70:
İyi geceeleeerr
Iyı geceler cnm

Bence kimseye diyetteyim deme daha da bileniolar nedense, madem biz siskoyuz herkes sisko olsuncu bunlar. Midem rahatsiz fln gibi bahanelerle gecistirebilirsin. Cok fazla bi arada olmaniz gerekiosa da gizli sekerim varmis doktor yeme dedi fln de. Bi taneden bisey olmaz dienlere de kus bakma canim saglik daha onemli dersin

X