- 15 Eylül 2014
- 297
- 388
-
- Konu Sahibi kremsokola
Bence de pazartesi daha mantıklı haftasonu kaçmağı açısından iyi düşünmüşsünKızlar kusura bakmayın yeni farkettim. Esas bildirim günü cuma mı olsun, ptesi mi? Oylamayla karar verelim? Herkes fikrini belirtsin lütfen.
Ben ptesi diyorum çünkü haftasonu kacamagini önlemiş oluruz.
Sizler ne dersiniz?
Finalin olacağı hafta da 11 haziran ptesi ve 15 haziran cuma tartılırız.
Harikasın gerçekten.Sabah saatimi kuruyorum kalkıyorum hemen kahvaltımı yapıyorum çok iyi oluyo
Yürüdüm şimdi 3.700 adım attım bile
Akşam da çıkıcam inşallahh
Bende çok kahvaltıcıyım yemekten ziyade kahvaltı yapmayı çok severimHarikasın gerçekten.
Ben 12 de falan en erken o da.
Çalışırken de sabahciysam bile iki avuç kadar çiğ fıstık koyarım cebime, öğlen eve gelince 1 gibi falan kahvaltı ederim. Erken saatte midem almıyor ama çok ozeniyorum, çok sağlıklı metabolizma açısından.
O da olabilir, mantıklı. Senin dediğin gibi olursa, artı görmeyenlere de puan vs eklenebilir. Çoğunluğa göre karar veririz. Mantıklı olan her öneriye uyarım ben.kızlar ben de şöyle düşündüm cuma bildirim günü olsun.. Yani yazılmış, pazartesi de 2. bildirim günü. Eğer haftasonu kilo alınıp gelinirse fark edilir nerde yanlış yapıldığı. o yüzden ptesi tabloya almayalım, motive olmak için cuma olsun. Haftasonu da en azından korumak açısından iyi olur diye düşündüm. Yine ptesi tartılıp buraya yazıcaz
İnşallah canım pes etmek yok.Bende çok kahvaltıcıyım yemekten ziyade kahvaltı yapmayı çok severim
Ama nasıl Azim le dolduysam nasıl gaza geldiysem 4. Gün kaçamaksız sıkıntısız
Allahın izniyle 15 hazirana kadar böyle gitsin inşallahh
Beşten sonra yememeyi çok isterim ama yaşam tarzı haline getiremem, sürekliliği olmaz ama en azından 7den sonra yememeye çalışıyorum.Kızlar ekmeği çıkarın hayatınızdan ve akşam en geç 17de yemeğinizi yemiş olun çok faydasını görceksiniz
Birbirimize bu tip tiyolar verirsek çok iyi olur..
Günaydın canım, kaçamak yok unutmaGunaydınn
Bende kahvaltı yapayım,gelırım sonra
İkisi de olur canım. Çok kilolu olan yok aramızda, 70lerde olanların da boyu uzun zaten. genelde herkesin hedef başlangıç kilo farkları hemen hemen aynı.Kizlar uyumadan once sunu da yazim simdi iki tane sey onermistim. Birincisi yuzdeye gore siralama yapip birinciden baslayarak puanlari dagitmakti, kilo verenlerden ve sabitlerden de ?belli bi puan kirmak seklindeydi. Ikincisi de 100 gr icin 1 puan seklindeydi ama bu mantiksiz cunku fazla kilosu olan fazla verir. Onun yerine yuzde ×1 puan ×10 yapabiliriz( sayiyi virgulden kurtarmak icin) Karar verelim ki duzenimiz otursun. Kacamaksiz gunler diliorum hepinize yarin grsrz
İkisi de olur canım. Çok kilolu olan yok aramızda, 70lerde olanların da boyu uzun zaten. genelde herkesin hedef başlangıç kilo farkları hemen hemen aynı.
Ben kabul ederim, daha çok puan almak için daha çok zayıflamaya çalışılır. Ama ikinci öneri de olur. Yeter ki dediğin gibi bir an önce karar verilsin ki yarın bildirim günü.
İyi uykular sana
Buaralar biraz kacamakli olsam da siki spor yapiorum. Pisman olmicaksin tatlim
Evet arkadaşlar, bugün herkes yazsın lütfen. Akşama kurallar ilk sayfaya yazılsın böylece. Yoksa mecbur üç beş kişi karar verip yazicaz.Ikinci olan daha net sanki ama dedigin gibi farketmez ole cok da fark yok arada:) Isteyenler fikir belirtsin de cogunluga bakalim.
Olamaaazzz ben seçecektim onu
Bihter sonunda hakettigi degeri bulduEvet arkadaşlar, bugün herkes yazsın lütfen. Akşama kurallar ilk sayfaya yazılsın böylece. Yoksa mecbur üç beş kişi karar verip yazicaz.
Veranocum sen uyu canım
Olamaaazzz ben seçecektim onu
çok geçmiiş olsuuuuun canımmkizlar ben bu ara pek giremedim..kizimin saglik problemi vardi..benim icin bu hafta cok sitresli gecti.bi turlu motive olamadim...ama bu haftadan itibaren mkesin basliyorum..kizimin okuluda tatil oluyo 2 hafta...ben o uyurken sabahlari sporumu yaparak basliyorum insallahl