- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
-
- Konu Sahibi kremsokola
Banada fake geldi ama cok var öyle isanlar.sanki dalga gecıyor gıbı yazıyor
Ya iste simdi ergen kizcagiz akil vercen olmicak, anasi babasi farkeder insallah. Ya trol yada anoreksiya egilimli yazik yani
Canım biraz fazla geldi bana da. Spora güveniyoruz evet ama böyle devam ederse aynı kalırsın veremezsinKizlar bugun spordan once 2 muz yedim
Spor olarak 1 saat zumba , 40 dk da agirlik
Aksam yemeginde de 1 parca steak, lahana salatasi, biraz ay cekirdegi , 2 bira 33luk
Spora guvenip rahat davraniorum bu ara, yapmamam lazim bole
Bende de vardı dün, az kacamakli geçti ama hiç olmamalıydı.bugün bana noliiii yaa canım sürekli bişiler yemek istiooo
Kayısılı form çayı müthiş bişey. Ben ondan önce acı çehre tohumu bile yedim, bana mısın demiyordu artık ama kayısılı çayı içmeye başladım, sorun kalmadı artık.Yok ben yapmıyorum da çok duydum. Yapan arkadaşımda vardı. WC ye de etkili olmuş galiba.
Ben bugün kayısılı form çay denedim çok sevdim.
Bana da fazla geldi. Spordan önce muzu yemenin enerji vermesinden başka bi sebebi var mı? Birayi tek iceydin bari :)Kizlar bugun spordan once 2 muz yedim
Spor olarak 1 saat zumba , 40 dk da agirlik
Aksam yemeginde de 1 parca steak, lahana salatasi, biraz ay cekirdegi , 2 bira 33luk
Spora guvenip rahat davraniorum bu ara, yapmamam lazim bole
Günaydın canım. Evet az kaldı. İyi gidiyor da ben kaç aydır yerimde durmaktan sıkıldım. Hep 62-65 arasıyim. 59 görmek istiyorum artık. 61.5 a kadar indim abimler geldi 10 gün kaldı hooop yine çıktım. Sende durum nasılGünaydın kızlar;
nasıl gidiyor bakalım diyet miyet? cumaya az kaldı durumlar nasıl?
Günaydın canım. Sarap dışında Çok abartı değil tabi ki ama simitlerinden kurtulmak isteyen için fazla, yoksa ben yesem azGunaydin hepinize. Ben de arkadaslarin evine davetliydim biraz kacirmis olabilirimbugunku menum soyle oldu
Sabah: fistik, kurutulmus et
Oglen: salata, iki parca izgara tavuk fileto, 3-4 kasik haslanmis meksika fasulyesi
Aksam: pirincli deniz urunlu salata, 3 kadeh sarap, 5-6 parca cips
Bu kadar sarap icmicektim ama ben bakmiyoken doldurdular hep bardagimi ya:) saka yapmiyorum cidden oyle yapti hainler, mutfaga biraktim en son bardagimi:)) kac aydir gormedigim arkadaslarimdi, is gezisi bahanesine onlari da gormus oldum, kiramadim valla... acayip sisim ama su an
Evet kuzu ya azicik fazlaGünaydın canım. Sarap dışında Çok abartı değil tabi ki ama simitlerinden kurtulmak isteyen için fazla, yoksa ben yesem az
Hosgeldin gonul:) sen de bizim kilolardasin, zaten herkesin kilolar yakin:) o zaman yaris baslasinGünaydın.
Bende katılmak ıstedım aranıza :))
10 gün önce cok kılo aldığımı farkettım ama hemen yedıklerime dıkkat etmeye başladım.
Ilk başladığımda 69.9 geçen hafta cuma da 69.3 geldım. Suan regl donemındeyım tartıya çıkmıyorum.
Vermem lazım kıloları 55 olsam eh işte dıyecegım. Şimdilik o yeter diyorum. Boyum 1.61
Vermek ıstıyorum artık bu kıloları.
Günaydın hoşgeldin :)Günaydın.
Bende katılmak ıstedım aranıza :))
10 gün önce cok kılo aldığımı farkettım ama hemen yedıklerime dıkkat etmeye başladım.
Ilk başladığımda 69.9 geçen hafta cuma da 69.3 geldım. Suan regl donemındeyım tartıya çıkmıyorum.
Vermem lazım kıloları 55 olsam eh işte dıyecegım. Şimdilik o yeter diyorum. Boyum 1.61
Vermek ıstıyorum artık bu kıloları.
En fazla nötrlemistir, yağlardan gitmemiştirEvet kuzu ya azicik fazlaama 1.5 saat civari yurudum, belki ordan kurtaririm accik:)
Evet yarış başlasın. Ptesi tam anlamıyla başlayalım artık. Kolera listeyi hazırlamıştı, verecekti sana tablo için. Müsait olduğun bi zamanda yapabilir misin canım ben anlamıyorum daHosgeldin gonul:) sen de bizim kilolardasin, zaten herkesin kilolar yakin:) o zaman yaris baslasin