Hedef 15 Haziran!

Sağol canım adımlarını nerede atıyorsun
Benim bulunduğum yerde bir saha gibi bi yer var oraya gidiyorum bir tur dönmem 1000 adım yapıyor 10 tur atıp çıkıyorum dün atamadım o ayrı ama bu akşam yine gidicem bazen evin içinde tamamlamaya çalılıyorum başım dönüyor:)

Yeni evlimisin cnm.ilk yıllar özlersinde sonrası mechul
5 Yıllık evliyim canım

akşam 1 kase ıspanaklı mercimek çorbası
1 tabak taze fasülye
salata, ayran
1 dilim ekmek

sonrasında birkaç çilek, 1 sade soda

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, marul, benim klasik, kurukayısı, kuruüzüm, ceviz, pekmez dörtlüm :)

işyerinde iki büyük çay
3 badem

şimdi öğlen yemeğine gidicem
bakalım menüde ne varmış
sürpriz

bu arada hiç spor yapmadım
buna bi çare bulmam lazım

Ben evde yerimde sayarak adım atıyorum canım

kaçamakları sıfıra indirmek lazım ama nasıl yapıcaz valla bende bilmiyorum cgdmk
Ben kilomu hatirlayinca dizginlemeye çalışıyorum. Ben de senin gibi akşam olunca yemekten ziyade canım atıştırmalık istiyor. Mesela fıstığı çok severim. Gece yatarken yok dedim burda bırakayım düşük karbonhidrat diyeti ile devam edeyim yarın. Sabah uyandım tartildim ve 3. Günden devam ediyorum detoksa :)
Tartıda kilomu görünce verdiğim emeklere kıyamıyorum. Yolum az değil ama zaman az.

Afiyet olsun canım. İyi bi menü denilebilir ama mercimek çorbası icmissin, bir dilim de olsa ekmek fazla canım. Koruma aşamasında olsak olabilir belki ama kilo verirken bence ekmek vs keselim derim.

Tele atıp ekran görüntüsü alsan diyeceğim ama sonra nasıl düzenlenir bilmiyorum.

bende aynıı işte atıştırmalıkk şeyler bizim evde de bi fıstık furyası aldı başını gidiyor neyseki son bi kaç gündür kurtardım kendimiii. geç saatlere kadar oturmamda hata çünkü durdukça bişiler yiyesim geliyor şu uyku düzeninide halletmem lazımmm

Ben 3 te de yatsam 9-9.30dan sonra bisey yemiyorum, diyetle değil de öyle alistirdim kendimi. Yasak olmasından ziyade artık alışkanlık, huy oldu bende bu. Ama akşam yemeğinden kalkar kalkmaz aklıma sigara içenler gibi fıstık ya da çikolata geliyor
Çikolatayı bastırmayı başardım dün ama bir avuç fıstık içine yenildim aksam
Halbuki gündüz o savaşı yenmiştim.

Afiyet olsun canım. İyi bi menü denilebilir ama mercimek çorbası icmissin, bir dilim de olsa ekmek fazla canım. Koruma aşamasında olsak olabilir belki ama kilo verirken bence ekmek vs keselim derim.

ayy beni öldüresi varr
kız buna rağmen karnım guruldaya guruldaya uyudum
bu sabah tartıda eksiyi gördüm ama kendimi cumaya saklıyorum

öğlen etli nohut yemeği
pilav, cacık vardı
pilav yemedim
üç yudumluk bir dilim ekmek yedim
bir kase cacık ve bir tabak nohut yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…