- 15 Eylül 2014
- 297
- 388
-
- Konu Sahibi kremsokola
Sağol canım adımlarını nerede atıyorsunAfiyet olsun arkadaşlar.
Kahvaltılar sağlıklı görünüyor
Benim bugün 3. Günüm detoksta.
Gün boyu 1 kilo elma
Birazdan da spora başlıyorum.
Dün yaptığım sporu yazmayı unuttum.
6000 adım
192 bölgesel hareketler
Hala 10000adimi atanadim bir türlü.
hiç bişey yemeyiiiinnn fotosentez yapın dicek diyee korktumm
Bence yemeyelim, ben korktum sahsen:))
vallaa gündüzlerii iyi gidiyorda akşamları zor tutuyorum kendimiiiiGünaydın kızlar;
nasıl gidiyor bakalım diyet miyet? cumaya az kaldı durumlar nasıl?
5 Yıllık evliyim canımYeni evlimisin cnm.ilk yıllar özlersinde sonrası mechul
Ben evde yerimde sayarak adım atıyorum canımSağol canım adımlarını nerede atıyorsun
Benim bulunduğum yerde bir saha gibi bi yer var oraya gidiyorum bir tur dönmem 1000 adım yapıyor 10 tur atıp çıkıyorum dün atamadım o ayrı ama bu akşam yine gidicem bazen evin içinde tamamlamaya çalılıyorum başım dönüyor:)
Ben kilomu hatirlayinca dizginlemeye çalışıyorum. Ben de senin gibi akşam olunca yemekten ziyade canım atıştırmalık istiyor. Mesela fıstığı çok severim. Gece yatarken yok dedim burda bırakayım düşük karbonhidrat diyeti ile devam edeyim yarın. Sabah uyandım tartildim ve 3. Günden devam ediyorum detoksa :)
Afiyet olsun canım. İyi bi menü denilebilir ama mercimek çorbası icmissin, bir dilim de olsa ekmek fazla canım. Koruma aşamasında olsak olabilir belki ama kilo verirken bence ekmek vs keselim derim.5 Yıllık evliyim canım
akşam 1 kase ıspanaklı mercimek çorbası
1 tabak taze fasülye
salata, ayran
1 dilim ekmek
sonrasında birkaç çilek, 1 sade soda
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, marul, benim klasik, kurukayısı, kuruüzüm, ceviz, pekmez dörtlüm :)
işyerinde iki büyük çay
3 badem
şimdi öğlen yemeğine gidicem
bakalım menüde ne varmış
sürpriz
bu arada hiç spor yapmadım
buna bi çare bulmam lazım
resim çekip atarım artık. Birine mesaj attım bakalım yardımcı olur heralde.Tele atıp ekran görüntüsü alsan diyeceğim ama sonra nasıl düzenlenir bilmiyorum.
Ben kilomu hatirlayinca dizginlemeye çalışıyorum. Ben de senin gibi akşam olunca yemekten ziyade canım atıştırmalık istiyor. Mesela fıstığı çok severim. Gece yatarken yok dedim burda bırakayım düşük karbonhidrat diyeti ile devam edeyim yarın. Sabah uyandım tartildim ve 3. Günden devam ediyorum detoksa :)
Tartıda kilomu görünce verdiğim emeklere kıyamıyorum. Yolum az değil ama zaman az
Gözden kaçan yoksa 13.kaç kişi olduk @kolera88
Ben 3 te de yatsam 9-9.30dan sonra bisey yemiyorum, diyetle değil de öyle alistirdim kendimi. Yasak olmasından ziyade artık alışkanlık, huy oldu bende bu. Ama akşam yemeğinden kalkar kalkmaz aklıma sigara içenler gibi fıstık ya da çikolata geliyorbende aynıı işte atıştırmalıkk şeylerbizim evde de bi fıstık furyası aldı başını gidiyor neyseki son bi kaç gündür kurtardım kendimiii. geç saatlere kadar oturmamda hata çünkü durdukça bişiler yiyesim geliyor şu uyku düzeninide halletmem lazımmm
hangi bilgilerin yer alacağını tam olarak bana sölersen ben burda tablo yapmayı deneyebilirim istersen canımAlla allaa fotoğrafta yükleyemedim ya. Yarın tekrar deneyim bi.
15le sınırlı tutalım mı?Gözden kaçan yoksa 13.
Üye adı başlangıç tarihi güncel kilo hedef kilo ve her Cuma’nın tarihini atmıştımhangi bilgilerin yer alacağını tam olarak bana sölersen ben burda tablo yapmayı deneyebilirim istersen canım
Afiyet olsun canım. İyi bi menü denilebilir ama mercimek çorbası icmissin, bir dilim de olsa ekmek fazla canım. Koruma aşamasında olsak olabilir belki ama kilo verirken bence ekmek vs keselim derim.
Olabilir bence. Sokola yoğun çalışıyor, onun için de iyi olur diye düşünüyorum.hangi bilgilerin yer alacağını tam olarak bana sölersen ben burda tablo yapmayı deneyebilirim istersen canım
Mail ile gönderebilirsinÜye adı başlangıç tarihi güncel kilo hedef kilo ve her Cuma’nın tarihini atmıştım
Üye isim ve kilolar ben de mevcut sana nasıl ulaşcak bu bilgiler orda sıkıntı var