Hedef 15 Haziran!

Burda şehırlerde kuruluyor pazar ama sebze pazarı varmı bilmiyorum.ben köyde kaldıgımdan pazar yüzü görmüyorum ıtalyada var ama pazar tatılde gıttıgımızde bol bol gezıuoruz kızlarımla
Yakinmisiniz italya tarafina, avrupanin tasrasi ayri guzel. Baya guzel bi yerde yasiosunuzdur kesin :)

Yakinmisiniz italya tarafina, avrupanin tasrasi ayri guzel. Baya guzel bi yerde yasiosunuzdur kesin :)
Aramızda Avusturya ve İsviçre var
Şehır hayatını sevmiyoruz bız ailece.köyler hem sakın hemde çocuk yetıstırebılmek için daha uygun.universıte zamanları gelırse nasıl yaparım düşünüyorum daha

Muhtesem cografyami konusturdum yine :) Ya ben de cok seviorum hayalim bole kocaman bi sehirin tasrasinda yasamak. Eglenceye uzak olmadigini bilip sehrin kalabaligindan uzak olcan :)

Verano aydınlattı, şaşkınım. Ama ne güzel ya. Bizim menülerde Yok öyle et farkındaysan
Turkıyede gerçekten çok pahalı
Muhtesem cografyami konusturdum yine :) Ya ben de cok seviorum hayalim bole kocaman bi sehirin tasrasinda yasamak. Eglenceye uzak olmadigini bilip sehrin kalabaligindan uzak olcan :)
yok cnm coğrafyanda bır sorun.yakınız mılano 4-5 saat
Canim bizimki de pahali ama neden bilmiorum daha lezzetli turkiyedeki et. Yani yioruz mecburen ama tadi cok farkli. pegasus07 lerinki oyle deildir ama sanmiorum
cnm biz çiftçiden kestırıyoruz kuzuyu.taze olduğu için tabı lezzet olarak cok fark olmuyor.

Çok çok teşekkürederim elina sağlık hepsini yazmışsın ozaman yarın sabah bunu deneyim karataya başlıyım çok azimliyim ama inşallah bu azmim de kalıcı olur
Ben abur cubur sevmem cips kola falan hiç akılma gelmez tek zorlandığım çikolata Birde patates kızartması
Ama dayanıcammmm

turkiye'deki baliklari cok ozluyorum ben ya. burda hep okyanus baligi. tamam basta guzeldi ama hamsi istiyorum artik
tam benliksin cnm.ünlü düşünür Onur büyüktopçu nun dedıgı gibi damak zevklerimiz uyuşuyor

Hamsiiiii yaa en guzeli net
burda Türk bakkallları var onlar getırıyor hamsi,sardalye felan.ememkli olursam hem sıcak hem deniz olan bi yerde yaşayacağım ,yaz kış balık ızgara

bizim kokorecci hamsi isi de yapiyomus onu da mi siparis versem:)) ama balik yaa kesin bozulur yolda
kokereç nasıldı cnm.bozulmamıştır herhalde

Rica ederim.tam olarak 1 hafta uygula kaçamaksız en az 1,5 kılo verırsın hemde acıkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…