Hedef 15 Haziran!

Yok ben yapmıyorum da çok duydum. Yapan arkadaşımda vardı. WC ye de etkili olmuş galiba.
Ben bugün kayısılı form çay denedim çok sevdim.
wc konusunda pek değişiklik olmadı bende henüzz bilemedimm.
o kayısılı form çayını bende çok duydum hatta geçen gün markette şöle bi durdummm baktım baktımm alsam mı almasam mı evde bi sürü bitki çayı var die almadımm :işsiz:

Kokorec guzeldi canim. Pisirip dondurmus adam oyle yollamis. Bize gelene kadar cogunlukla cozulmustu. Hemen o gun isitip yedik. Pismis oldugu icin sikinti olmadi sukur:halay:
ay ne güzel.afıyet olsun cnm tekrardan:KK36:
bugün bana noliiii yaa canım sürekli bişiler yemek istiooo :skandal:
seni kandırıyo o kesin istemıyordur :KK70:

Yürüyüş yapıyorum
Eliptik yapıyorum geceleri
Birde kolları sıkılaştırmak için hareketler yapıyorum
Birden çok yüklenmek istemiyorum
Halsiz kalıyorum sonra
haklısın cnm.bu kadar bıle cok cok ıyı❤️

az önce 1,65 boyla 40 kilo olmak isteyen bir kullanıcının topiğine denk geldimm ama okuduklarımdan sonra kendime gelemedimmm :KK57:
bende gördüm onu:KK57:bırde bu gun 150 kalorılık yedım dıyor ya saçını başını yolasım geldi:KK70:
Resmen ölüm dıyetı yapıyor.8 kaşık süt nedir arkadaş:confused:

ay ne güzel.afıyet olsun cnm tekrardan:KK36:
seni kandırıyo o kesin istemıyordur :KK70:

haklısın cnm.bu kadar bıle cok cok ıyı❤️

bende gördüm onu:KK57:bırde bu gun 150 kalorılık yedım dıyor ya saçını başını yolasım geldi:KK70:
Resmen ölüm dıyetı yapıyor.8 kaşık süt nedir arkadaş:confused:
biri daha vardı öyle geçen gördüm 45'ten 40'a gibilerinden bi topic hatırlamıyorum şuan bende beden ölçüsü sandımmm :KK70: :KK70: yazık günahh gencecikte kızlar yaniii düşüp bayılacaklar bi yerde allah korusuunn

biri daha vardı öyle geçen gördüm 45'ten 40'a gibilerinden bi topic hatırlamıyorum şuan bende beden ölçüsü sandımmm :KK70: :KK70: yazık günahh gencecikte kızlar yaniii düşüp bayılacaklar bi yerde allah korusuunn
Yani günde 60-70 kalorı alıyor olacağı o.hasta olacaklar gerı dönüşte olma sonra.paıkolojık destek almaları lazım da şimdi yazsak üstümüze cırlar.mapusa gırmek istemıyom:KK70:

Yani günde 60-70 kalorı alıyor olacağı o.hasta olacaklar gerı dönüşte olma sonra.paıkolojık destek almaları lazım da şimdi yazsak üstümüze cırlar.mapusa gırmek istemıyom:KK70:
hiç gerek yokk canımm biz kendimize bakalımm mapus falann sıkıntııı şimdi kapalı alan basıyor beni :KK70:

X