- 15 Eylül 2014
- 297
- 388
- Konu Sahibi kremsokola
Yeme yemebugün bana noliiii yaa canım sürekli bişiler yemek istiooo
Canım bişey istemiyo de karnım tok benim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeme yemebugün bana noliiii yaa canım sürekli bişiler yemek istiooo
Karnım tok zatende beynimle midem bana oyun oynuyorlaar pislik yapıyorlar banaaa su içmekten şiştiiiimYeme yeme
Canım bişey istemiyo de karnım tok benim de
Karnım tok zatende beynimle midem bana oyun oynuyorlaar pislik yapıyorlar banaaa su içmekten şiştiiiim
Bakiorum hemen :)az önce 1,65 boyla 40 kilo olmak isteyen bir kullanıcının topiğine denk geldimm ama okuduklarımdan sonra kendime gelemedimmm
evet dayancam biraz daha sonra zaten yoğurt kürüm var onu yicemmm şuan deriiiiiiin deriiiin nefesler alıyorummBazen bende de oluyor ama sonra çok pişman oluyorum neler yiyorum neler.. ama sen yemee artık saat nerdeyse 00:00
Yoğurt limon pul biber mievet dayancam biraz daha sonra zaten yoğurt kürüm var onu yicemmm şuan deriiiiiiin deriiiin nefesler alıyorumm
ayneenn canım yapıyor musun sende?Yoğurt limon pul biber mi
Yok ben yapmıyorum da çok duydum. Yapan arkadaşımda vardı. WC ye de etkili olmuş galiba.Yoğurt limon pul biber mi
wc konusunda pek değişiklik olmadı bende henüzz bilemedimm.Yok ben yapmıyorum da çok duydum. Yapan arkadaşımda vardı. WC ye de etkili olmuş galiba.
Ben bugün kayısılı form çay denedim çok sevdim.
Kokorec guzeldi canim. Pisirip dondurmus adam oyle yollamis. Bize gelene kadar cogunlukla cozulmustu. Hemen o gun isitip yedik. Pismis oldugu icin sikinti olmadi sukurkokereç nasıldı cnm.bozulmamıştır herhalde
ay ne güzel.afıyet olsun cnm tekrardanKokorec guzeldi canim. Pisirip dondurmus adam oyle yollamis. Bize gelene kadar cogunlukla cozulmustu. Hemen o gun isitip yedik. Pismis oldugu icin sikinti olmadi sukur
seni kandırıyo o kesin istemıyordurbugün bana noliiii yaa canım sürekli bişiler yemek istiooo
haklısın cnm.bu kadar bıle cok cok ıyıYürüyüş yapıyorum
Eliptik yapıyorum geceleri
Birde kolları sıkılaştırmak için hareketler yapıyorum
Birden çok yüklenmek istemiyorum
Halsiz kalıyorum sonra
bende gördüm onubırde bu gun 150 kalorılık yedım dıyor ya saçını başını yolasım geldiaz önce 1,65 boyla 40 kilo olmak isteyen bir kullanıcının topiğine denk geldimm ama okuduklarımdan sonra kendime gelemedimmm
biri daha vardı öyle geçen gördüm 45'ten 40'a gibilerinden bi topic hatırlamıyorum şuan bende beden ölçüsü sandımmm yazık günahh gencecikte kızlar yaniii düşüp bayılacaklar bi yerde allah korusuunnay ne güzel.afıyet olsun cnm tekrardan
seni kandırıyo o kesin istemıyordur
haklısın cnm.bu kadar bıle cok cok ıyı
bende gördüm onubırde bu gun 150 kalorılık yedım dıyor ya saçını başını yolasım geldi
Resmen ölüm dıyetı yapıyor.8 kaşık süt nedir arkadaş
Yani günde 60-70 kalorı alıyor olacağı o.hasta olacaklar gerı dönüşte olma sonra.paıkolojık destek almaları lazım da şimdi yazsak üstümüze cırlar.mapusa gırmek istemıyombiri daha vardı öyle geçen gördüm 45'ten 40'a gibilerinden bi topic hatırlamıyorum şuan bende beden ölçüsü sandımmm yazık günahh gencecikte kızlar yaniii düşüp bayılacaklar bi yerde allah korusuunn
hiç gerek yokk canımm biz kendimize bakalımm mapus falann sıkıntııı şimdi kapalı alan basıyor beniYani günde 60-70 kalorı alıyor olacağı o.hasta olacaklar gerı dönüşte olma sonra.paıkolojık destek almaları lazım da şimdi yazsak üstümüze cırlar.mapusa gırmek istemıyom
Ben sabıkasız tertemiz sicili olan bır hatunumpark cezam bıle yoksicilimi kırletememhiç gerek yokk canımm biz kendimize bakalımm mapus falann sıkıntııı şimdi kapalı alan basıyor beni
Elimizi kirletmeyelim pegasuscum degmez hicbiseyeBen sabıkasız tertemiz sicili olan bır hatunumpark cezam bıle yoksicilimi kırletemem
Banada fake geldi ama cok var öyle isanlar.sanki dalga gecıyor gıbı yazıyorYa iste simdi ergen kizcagiz akil vercen olmicak, anasi babasi farkeder insallah. Ya trol yada anoreksiya egilimli yazik yani