- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
-
- Konu Sahibi kremsokola
Ay di mi taze gelin galibaYeni evlimisin cnm.ilk yıllar özlersinde sonrası mechul
haklisinn canimmHaftada 1 kılo azım cnm .ayda 4-5 kılo yılda 48 kılo yapar.küçümseme yanı
cgdmk benim adımsayarım wc ye düştü
Kimin ahı tuttuysa artık
Anlatmaya gerek Yok,görüyorsun,spor yapayım dıyorum evren istemiyor
hemen veriyorum canım tarifiiSlm kızlar.bu gun gelemedım sabah k.v geldi gezdık yürüdük bırlıkte sonra parkta sohbet muhabbet zaman öldürdük
Geçmişi okudum yenı gelenler olmuş hoşgelmiş.
Dukan içecegı tarıfı istıyorum cnmsueno34
Ve 58 bence sana en ıyı yakışan kılo olur.
Teşekkür ederım cnmhemen veriyorum canım tarifii
Yarım litre suyu kaynatıyorsun 1 yemek kaşığı yeşil çayı bu suyla demliyorsun
sonra 1 şişe maden suyu ekliyorsun . içine yarım limonu sıkıp kabuğuyla ekliyorsun . öğün aralarında tüketiyorsun
ben yeşil çayı demlerken içine biraz da taze zencefil koyuyorum normalde tarifte yok ama zencefilde faydalı sonuçta :) bide ben şişeyi yanıma koyuyorum gün içinde tüketiyorum öyle öğün arası öğün öncesi sonrası falan takılmıyorum yani
Kesinliklee 60 'ın altı olan 5'le başlayan kilo kabulümdüüür
Tamamdir koleracim, cok tesekkurler:)hoşgeldin canım. senin boyunu kilonu not aldım.
kremsokola tabloyu hazırlayıp sana özelden atayım. 1. sayfaya yükle tamam mı?
Şimdiden afiyet olsun canııım tartıda bol bol eksilere götürsün inşallaaaahTeşekkür ederım cnmYarın sabahtan yaparım ben bunu
Teşekkür ederim.topumuzu bırden götürsünŞimdiden afiyet olsun canııım tartıda bol bol eksilere götürsün inşallaaaah
Al benden de o kadaaar
Hakkaten sen söyleyince fark ettim. 20 dk nasıl koşulur ben 2 dkda kesiliyorum.
evet ya ben de ayni dertten muzdaripim. kagit ustunde kilom ideal de kasli bi insan degilim ki. dolayisiyla simit, basen hak getireEvet canım nişanlıyımm . seneler önce 57 iken ben spor salonuna gittiğimde bana ideal kilomun 62 olduğunu söylemişlerdi bende gülmüştüm yok canıım 62 bana fazla diyeyanii işte bu kilo yağdan olmasa kastan olsa iyi tabii ama yağ olunca kollar bacaklar göbek lömbür lömbürr
DilberayUsain bolt gibi kosmadim tabi canimyani hissiyati oyle olsa da disaridan dilberay gibi falan gozukuyodum bence salkim sacak bi de, sirtimda canta elimde ceket, sac bas dagilmis bi sekilde
Slm cnm.cok güzel yürümüşsün,eliptıkte olacakmış daha ne olsun .sade kahve istedıgın zaman içebilirsin zararı olmazTekrar selam kızlar şimdi yürüyüşten geldim
8000 adım attım gece de eliptik yapcam yatmadan önce
10.000 tamamlayamadım ama gece tamamlarım şuan yemek vakti benim için kapandı
21:00 gbi birtane meyve yicem tamam
Ama yürüyüşe giderken kave içmeyi unuttum ne kadar azimle dolduysam attım kendimi parkura:)
ahh o simit bölgesiii şuan en büyük takıntımm basen falanı geçtim de böle pörtlüyo ya yanlar göbek falan deli oluyorummm deliiiiiievet ya ben de ayni dertten muzdaripim. kagit ustunde kilom ideal de kasli bi insan degilim ki. dolayisiyla simit, basen hak getire
Ben de sinir oluyorum, hele bi de dar bi ust giydigimde falan daha bi belli olmuyolar miahh o simit bölgesiii şuan en büyük takıntımm basen falanı geçtim de böle pörtlüyo ya yanlar göbek falan deli oluyorummm deliiiiii
SelamSlm cnm.cok güzel yürümüşsün,eliptıkte olacakmış daha ne olsun .sade kahve istedıgın zaman içebilirsin zararı olmaz