Hedef 15 Haziran!

hemen veriyorum canım tarifii
Yarım litre suyu kaynatıyorsun 1 yemek kaşığı yeşil çayı bu suyla demliyorsun
sonra 1 şişe maden suyu ekliyorsun . içine yarım limonu sıkıp kabuğuyla ekliyorsun . öğün aralarında tüketiyorsun
ben yeşil çayı demlerken içine biraz da taze zencefil koyuyorum normalde tarifte yok ama zencefilde faydalı sonuçta :) bide ben şişeyi yanıma koyuyorum gün içinde tüketiyorum öyle öğün arası öğün öncesi sonrası falan takılmıyorum yani
Kesinliklee 60 'ın altı olan 5'le başlayan kilo kabulümdüüür

Teşekkür ederım cnmYarın sabahtan yaparım ben bunu

Yedıklerım
Sabah
2 yumurtalı soganlı yumurta,cevız,peynır,zeytın,yeşillik,yoğurt
Akşam
1 tabak sarma dolma( pırıncsız ve bulgursuz)yoğurt,salata
2,5 lt su ve yeşil çay
Adımsayarım kaput o yüzden sayamadım adımlarımı ama 2 saate yakın yürüdük

evet ya ben de ayni dertten muzdaripim. kagit ustunde kilom ideal de kasli bi insan degilim ki. dolayisiyla simit, basen hak getire

Tekrar selam kızlar şimdi yürüyüşten geldim
8000 adım attım gece de eliptik yapcam yatmadan önce
10.000 tamamlayamadım ama gece tamamlarım şuan yemek vakti benim için kapandı
21:00 gbi birtane meyve yicem tamam
Ama yürüyüşe giderken kave içmeyi unuttum ne kadar azimle dolduysam attım kendimi parkura:)

Slm cnm.cok güzel yürümüşsün,eliptıkte olacakmış daha ne olsun .sade kahve istedıgın zaman içebilirsin zararı olmaz

evet ya ben de ayni dertten muzdaripim. kagit ustunde kilom ideal de kasli bi insan degilim ki. dolayisiyla simit, basen hak getire
ahh o simit bölgesiii şuan en büyük takıntımm basen falanı geçtim de böle pörtlüyo ya yanlar göbek falan deli oluyorummm deliiiiii

Slm cnm.cok güzel yürümüşsün,eliptıkte olacakmış daha ne olsun .sade kahve istedıgın zaman içebilirsin zararı olmaz
Selam pegasus07 canım 10.000 olsaydı iyi olcaktı ama eliptikle tamamlarım dedim
Bende Türk kahvesi nescafe çay hepsini şekersiz tüketirim ekmekle aram çok yok
Hepimiz tez zaman da inceliriz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…