-
- Konu Sahibi kremsokola
eşini beklemeyip sen daha erken yesen. Onun yanında otururken de ayran içersinKızlar, 1,5 lt suyumu içtim
saat: 16.00 gibi sade bir türk kahvesi içtim
sonrasında tutku ikram edildi, bir adet ondan yedim
akşam 8 e kadar bişey yemem,
eşim geldiğinde de taze fasülye yemeğim var
yanına ayran ve salata
önüne de bir çorba yapmayı planlıyorum
Hadi bakalımSaat 18:00 da akşam yemeğimi yer kahve mi içer
Yürümeye çıkarım ozaman ikindi yemeğim çok az olunca akşamı dört göz bekliyorum:)
Hadi bakalım gitsin kilolar
Şok Diyet nasıl yapıyorsunuz ben iki kere kalkıştım ona hastanelik oluyordum elim ayağım titredi ateşim çıktıEmziriyorsun bişey diyemem canım ama bi alti ay daha mi beklesen.
Ben de şok diyetlerle verdim kilolarin bir kısmını ama şok diyet sonrası birakmicaksin. Ben mayısa kadar hep şok olmasa da düşük fiyat ve sok diyet devam etmeyi düşünüyorum.
Ben de pilavsiz yapamayanlardandim. Ekmek hiç yemesem aklima gelmez ama pirinç pilavı beni benden alıyor. Tek başına bi öğün bile olabilir benim için ama çok karbonhidrat içeriyor. Düşük karbonhidrat beslene beslene bitirdim kafamda
sabah alelacele kahvaltı ediyoruz, öğlen ayrı yiyoruzeşini beklemeyip sen daha erken yesen. Onun yanında otururken de ayran içersin
kızlar ben biraz önce mezurayla gögus göbek basen kol felan hepsini ölçtüm yazdım bi kenara bakalım 15 hazirana kadar incelecekmiyizz
Cuma günü bildirim kızlar. Nasıl bir yarışma yani. En çok kilo vereni falan seçiyoruz ama bilemedim şimdiaslında hepimiz yazsak çok iyi olur
bi de ne bileyim bi yarışma
bi heyecan olmalı
Evet canımAyaginin altına mi
Katılıyorumeşini beklemeyip sen daha erken yesen. Onun yanında otururken de ayran içersin
Ben de yakın zamanda almıştım olculerimi. İnşallah inceleriz dekızlar ben biraz önce mezurayla gögus göbek basen kol felan hepsini ölçtüm yazdım bi kenara bakalım 15 hazirana kadar incelecekmiyizz
15 haziranda yüzde olarak en çok vereni 1. seçelim diye düşünmüştük biz de. Hatta bence rakip bile seçilebilir yani listeye yazmadan bir ya da bir kaç taneaslında hepimiz yazsak çok iyi olur
bi de ne bileyim bi yarışma
bi heyecan olmalı
Hoş geldin cnm.boylarımız aynı kılolar farklıevliyim 1 kizim var..25 yasindayim.boyum 1.67...kilomda 69...hedefim ilk once 65 olmak mayisa kadar...daha sonrada nekadar verebilrem
Yeni evlimisin cnm.ilk yıllar özlersinde sonrası mechulsabah alelacele kahvaltı ediyoruz, öğlen ayrı yiyoruz
akşam başbaşa sofrada sohbet muhabbet iyi oluyor aslında özlüyorum
insallahada zannetmiyorum.zor kilo veriyorumen fazla haftada 1 kilo veriyorum..bide oruc var...ozaman verebilirmiyim bilmiyorumHoş geldin cnm.boylarımız aynı kılolar farklı
Hazıran 15 e kadar 60 olabılırsın sanki
sen kac kilosunHoş geldin cnm.boylarımız aynı kılolar farklı
Hazıran 15 e kadar 60 olabılırsın sanki
Haftada 1 kılo azım cnm .ayda 4-5 kılo yılda 48 kılo yapar.küçümseme yanıinsallahada zannetmiyorum.zor kilo veriyorumen fazla haftada 1 kilo veriyorum..bide oruc var...ozaman verebilirmiyim bilmiyorum
75sen kac kilosun