- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- Konu Sahibi kremsokola
Sendeki simitse benimki ne acabaBen de sinir oluyorum, hele bi de dar bi ust giydigimde falan daha bi belli olmuyolar mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendeki simitse benimki ne acabaBen de sinir oluyorum, hele bi de dar bi ust giydigimde falan daha bi belli olmuyolar mi
Cnm Karatay yapmayı dusundunmu hiç.Selam pegasus07 canım 10.000 olsaydı iyi olcaktı ama eliptikle tamamlarım dedim
Bende Türk kahvesi nescafe çay hepsini şekersiz tüketirim ekmekle aram çok yok
Hepimiz tez zaman da inceliriz inşallahhh
işte artık giyemediğimden dar bi üst çok belli olmuyorlar sweatle kazakla falan bi derece kamufle ettik ama havalar güzel yaz geliyor acill bunları vucüdumdan postalamam lazımmBen de sinir oluyorum, hele bi de dar bi ust giydigimde falan daha bi belli olmuyolar mi
kahvaltim kahve+kurutulmus et ve fistikti bugun. bu ne bohem hayat diceksiniz, sirf bedavaciliktan:)) sirketteki bedava seyleri birlestirip artist bi kahvalti yaptim kendime:))
Ben de cok seviyorum ya tam bi etoburum. Gerci dedigin gibi ben de hemen hemen herseyi seviyorum yani, kilo almam hiiiic sasirtici degil cumartesi bi restorana gittik erkek arkadasimla, kiloyla et satan tarz bi yer. biz iki kisi 1.5 kilo civari et aldik, adam soruyo "hepsini siz mi yiceksiniz" diye iiiiii sey kalani eve goturucez falan dedik de hepsini bitirdik, utanmasak kemikleri yicektik yani
Kurutulmuş eti cok severim.küçükken nenem kurutmuştu köyde tadı hala damağımda.gercı yedıklerımın hepsının tadı damagımda
oyle deme pegasuscum ya valla cok belli oluyo tam bi armut olmamdan mutevellitSendeki simitse benimki ne acaba
Yarasın cnmBen de cok seviyorum ya tam bi etoburum. Gerci dedigin gibi ben de hemen hemen herseyi seviyorum yani, kilo almam hiiiic sasirtici degil cumartesi bi restorana gittik erkek arkadasimla, kiloyla et satan tarz bi yer. biz iki kisi 1.5 kilo civari et aldik, adam soruyo "hepsini siz mi yiceksiniz" diye iiiiii sey kalani eve goturucez falan dedik de hepsini bitirdik, utanmasak kemikleri yicektik yani
Karatay yapamadım canım amaCnm Karatay yapmayı dusundunmu hiç.
Yanı insan aynada kendını nasıl mutlu hıssedıyorsa öyle olmalı ama benım gördüğüm fotoğraflarda abartı hiç bişey yoktu hatta gayet güzeldin yanıSıkılaşmak için bıraz sporu arttırabılırsın belkı başkada dedıgım gıbı bence sende moral bozacak gıbı bır kılo fazlalığı göremedim benoyle deme pegasuscum ya valla cok belli oluyo tam bi armut olmamdan mutevellit
Karatayı bır dene derim.hem sağlıklı hem aç kalmadan verıyorsun kılolarınıKaratay yapamadım canım ama
Elmalı tarçınlı limon lu su varya onu başladım
Şuan bi liste oluşturdum kendime iyi gidiyo da
Bidaha ki ay da diyetisyene gitmek istiyorum bakalım
cok dogru diyosun kuzum sporu arttirmam lazim. haftada 3 yoga yapiyorum, 1-2 de yuruyus. ama agirlik antremanini cok aksatiyorum, halbuki o baya farkettiriyo. yuruyusun birini kosuya ceviriyim bu hafta, bi gun de agirlik yapiyim bakalim.Yanı insan aynada kendını nasıl mutlu hıssedıyorsa öyle olmalı ama benım gördüğüm fotoğraflarda abartı hiç bişey yoktu hatta gayet güzeldin yanıSıkılaşmak için bıraz sporu arttırabılırsın belkı başkada dedıgım gıbı bence sende moral bozacak gıbı bır kılo fazlalığı göremedim ben
Bir araştırayım dicem amaKaratayı bır dene derim.hem sağlıklı hem aç kalmadan verıyorsun kılolarını
Erkek arkadaşında iyi etoburmuş. Şimdi biz bi köfteciye gidiyoruz. Yarım kilo köfte yiyoruz. Sen de o cüsse de Yok, nerene yiyon anlamadım.Ben de cok seviyorum ya tam bi etoburum. Gerci dedigin gibi ben de hemen hemen herseyi seviyorum yani, kilo almam hiiiic sasirtici degil cumartesi bi restorana gittik erkek arkadasimla, kiloyla et satan tarz bi yer. biz iki kisi 1.5 kilo civari et aldik, adam soruyo "hepsini siz mi yiceksiniz" diye iiiiii sey kalani eve goturucez falan dedik de hepsini bitirdik, utanmasak kemikleri yicektik yani
Aynen valla. Cuma günü bi bakalım bildirimlere kim ne kadar vermişKizlarr tek tek secemedim, herkes hosgelmis masallah baya kalabalik bi grup olmusuz
Canim 100 mesaj oku oku bitmedi :) anca gelebildim. Yazacagim bi suru sey vardi buraya gelene kadar unuttumVerano_porteno ne beğenip duruyorsun kız. Yazsana nerelerdesin. Ne yedin içtin
Bakma sen onun zayifligina koleracim , menulere baksana sokolacim et balik kurumu gibi masallah :)Erkek arkadaşında iyi etoburmuş. Şimdi biz bi köfteciye gidiyoruz. Yarım kilo köfte yiyoruz. Sen de o cüsse de Yok, nerene yiyon anlamadım.