- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
O nasıl bişey yahuuuBu arada ben bugün 4 günlük hafif beslenme diyetimin ikinci günündeyim. Bugün sadece bir kilo yoğurt var. 400 gramı ile ayran yaptım, içtim bu saate kadar bir tutam dereotu ile. Kalanını da akşam yoğurt şeklinde yerim. Şuan yürümeye devam.
Haklisin canım. Ama yatarken açtımBen çok yaptım onu ve evet faydasını gördüm. Yeni bişey öğrendim, cevizle berbaer aynı suyun içine bir diş de sarımsak atıp baya bj zayiflamaya etkisi oluyormuş. Onu denicem de şuan başka bişey içiyorum. Hepsi ağır gelir böbreklere diye düşündüm.
helva ve pilav haricinde olmuş. Onları da birakirsan kilo vermen daha da hızlanır bence
Evet bugün sadece yoğurtO nasıl bişey yahuuubütün gün sadece yoğurt muuu
Ben acikinca ya da canım bişey isteyince yiyecekleri deriiiiin deriiiin içime çekip kokluyorumHaklisin canım. Ama yatarken açtım
ahahah kız o daha kötü eder adamı. Ben o mücadeleyi sigara icin veriyorum. Çok seviyorum kokusunu. İçime çekince geçiyor içme isteğim :)))Ben acikinca ya da canım bişey isteyince yiyecekleri deriiiiin deriiiin içime çekip kokluyorumçok etkili oluyor bende. Az önce mesela fıstıkla savaş verdim, kokladim, içime çektim yendim
hhahahah allah iyiliğini versin kız yapma öyle şeyler abartmadan üç dört tane ne zararı olacak kiBen acikinca ya da canım bişey isteyince yiyecekleri deriiiiin deriiiin içime çekip kokluyorumçok etkili oluyor bende. Az önce mesela fıstıkla savaş verdim, kokladim, içime çektim yendim
3 4 ile duramaz ki :)))) ben de öyleyim hayatım dahhahahah allah iyiliğini versin kız yapma öyle şeyler abartmadan üç dört tane ne zararı olacak ki
Bu bende de var ya. Bir tabak pastanın asla ucundan alıp frenleyemem kendimi ikinci tabağa kadar gider iş en iyisi görmemiş gibi yapıyorum3 4 ile duramaz ki :)))) ben de öyleyim hayatım da
Ya hep ye hiç yasası var. Bi yemeye.başladım mi dibini görmeden bırakamam :)
4 günlük demişsin merak ettim dayanılabilir bişi mi diğer günler nasıl neler var ?Evet bugün sadece yoğurt
ahahah kız o daha kötü eder adamı. Ben o mücadeleyi sigara icin veriyorum. Çok seviyorum kokusunu. İçime çekince geçiyor içme isteğim :)))
hhahahah allah iyiliğini versin kız yapma öyle şeyler abartmadan üç dört tane ne zararı olacak ki
3 4 ile duramaz ki :)))) ben de öyleyim hayatım da
Ya hep ye hiç yasası var. Bi yemeye.başladım mi dibini görmeden bırakamam :)
Aynen kızlar ben de ucundan kiyisindan derken bitmiş oluyor hepsi. O uc beşlik irade hiç olmadı bende. Eşim de diyor, koklayıp eziyet etme kendine biraz ye diyor ama biliyor biraz diye basladiklarimin hepsini yediğimi, ondan ısrar etmiyorBu bende de var ya. Bir tabak pastanın asla ucundan alıp frenleyemem kendimi ikinci tabağa kadar gider iş en iyisi görmemiş gibi yapıyorum
Aslında bir haftalık ama meyve suyu olan günleri çıkardım ve bir de sadece maden suyu olan bi gün var onu da çıkardım aslında bana da 4 günlük lazımdı zaten. Yarın elma var bir kilo, 4. Gün de süt var 1 lt ama ben 1.5 içiyorum.4 günlük demişsin merak ettim dayanılabilir bişi mi diğer günler nasıl neler var ?
Bebek emzirdiği için yapamıyorum ben onları. Aslında çok severim şok diyetleri. Ne yiyeceğin bellidir düzenlidir. Yapsam mi acaba çocuk da 1 yaşını geçti aslındaAynen kızlar ben de ucundan kiyisindan derken bitmiş oluyor hepsi. O uc beşlik irade hiç olmadı bende. Eşim de diyor, koklayıp eziyet etme kendine biraz ye diyor ama biliyor biraz diye basladiklarimin hepsini yediğimi, ondan ısrar etmiyor
Aslında bir haftalık ama meyve suyu olan günleri çıkardım ve bir de sadece maden suyu olan bi gün var onu da çıkardım aslında bana da 4 günlük lazımdı zaten. Yarın elma var bir kilo, 4. Gün de süt var 1 lt ama ben 1.5 içiyorum.
51 olunca basen geçiyor mu dostum. Bende basen sorunu yaşıyorum. Boyum seninle aynı 1.63herkese toptan hoşbuldum
evet çok hazırım :)
Boy: 163
Kilo: 61,0
5 Yıllık evliyim, çocuğum yok, haftaiçi tam zamanlı olarak çalışıyorum
akşamları eşim 8 gibi evde olduğundan yemekler bizde geç yeniliyor
evlenirken 51 kiloydum
şu anlık hedefim, 54 kilo
ikinci sırada 51 e
sonra 46 ya düşmek var
özellikle basen bölgemden rahatsızım
çok rahat kilo verebilen bi yapım var ancak istemem, azmetmem, yarışmam gerekli
son 1 senedir hep 60 kiloyum
azmedemiyorum
spor yapmak, diyetle bunu desteklemek istiyorum
3 4 ayda bir tahlil yaptırıyorum aslındageçmiş olsun aynıları bende de var okurken kendimi gördümsürekli halsizlik oluyor malesef bahar aylarıyla kan değerleri daha çok düşüyor orofen pekmez işe yaramıyor..
motive olmak içinde zayıf hallerini telefonda duvar kağıdı yap her eline alanda iç çekiyosun
Ben acikinca ya da canım bişey isteyince yiyecekleri deriiiiin deriiiin içime çekip kokluyorumçok etkili oluyor bende. Az önce mesela fıstıkla savaş verdim, kokladim, içime çektim yendim
Malesef geçmiyor51 olunca basen geçiyor mu dostum. Bende basen sorunu yaşıyorum. Boyum seninle aynı 1.63
yavaş yavaş azaltmayı planlıyorum canım yemeklerimiYediklerini okurken ben yoruldum
Öğlenki şehriye çorbası gözüme çarptı, sade tavuk ve ayran öğlen için yeterli bence.
Akşamki pilavı da çıkarıp ayran, cacık yoğurt vs yesen fasulyenin yanında iyi olurdu. Kilo verme aşamasında bunlar engel oluyor maalesef.
Bence o degeelerin hepsini normal seviyeye getirmen lazım. Yoksa ne kilo verebilirsin ne de tembelliğin uzerinden kalkar. Mutlaka tekrar tahlil yaptırıp takviye al. Bir de d vitaminine baktır. Muhtemelen o da düşüktür. 20nin üzerinde bile yoktur.
40 kilo mu o ne beee hayatımda hiç 40 kilo olmadım :) etrafımdakiler bana zayıfsın diyor onden diyor. Ama arkadan görünce aynı durum yok. Bir ara 72 kilo oldum doğumdan sonra sanki kuyruğum vardı koyun gibi :) :) :) :)3 4 ayda bir tahlil yaptırıyorum aslında
çok düşmeden yakalıyorum
ilk öğrendiğimde çok fenaydım ama
doktorun sana ne oldu, kaza mı geçirdin nerde kanların diye sorduğunu hatırlıyorum
d vitaminim de ciddi eksiklik olarak çıktı geçen sene
Malesef geçmiyor
ben 40 kiloyken de hep basenim vardı
ama tabii daha az kiloda daha az basen
53 54 kiloda iken 36 beden pantolon giyebiliyordum o basenlerle
60 kilo ile 38 bazı pantolonlarda 40 a girer oldum ki bu hiç hoşuma gitmiyor
kendimce saçma bi program yapıp basen eritmesi yapmayı planlıyorum ama bakalım
Emziriyorsun bişey diyemem canım ama bi alti ay daha mi beklesen.Bebek emzirdiği için yapamıyorum ben onları. Aslında çok severim şok diyetleri. Ne yiyeceğin bellidir düzenlidir. Yapsam mi acaba çocuk da 1 yaşını geçti aslında
Ben de pilavsiz yapamayanlardandim. Ekmek hiç yemesem aklima gelmez ama pirinç pilavı beni benden alıyor. Tek başına bi öğün bile olabilir benim için ama çok karbonhidrat içeriyor. Düşük karbonhidrat beslene beslene bitirdim kafamdayavaş yavaş azaltmayı planlıyorum canım yemeklerimi
birden azaltırsam birden başlarım durumu oluyor bende
hele ki ben pilavsız doymayan bi insanımdır
ekmekle çok derdim yok
ama ana yemek yanında illa pilav istiyorum
bu öğlen onu almamak insanlık için küçük ama benim için çok büyük bi adımdı
Ayaginin altına miBen bunu 3yaslarindan beri yapıyorum. Gece uyurken de yanına soğanı keser koyarım. Pek ilaç sevmeyince bitkilere, yiyeceklere yöneliyorum. Bizde gerçekten işe yarıyor. Eşim hemen limon sürdün mü der, o da alıştı :)
Saat 18:00 da akşam yemeğimi yer kahve mi içerevet canım filtre kahve de olur en çok ikisi öneriliyor zaten önemli olan sade olması