- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
Telefona yükle canım sen decgdmk benim adımsayarım wc ye düştü
Kimin ahı tuttuysa artık
Anlatmaya gerek Yok,görüyorsun,spor yapayım dıyorum evren istemiyor
Yok artık, hakkaten sendeki basense ben de hiç konusmayayimevet ya ben de ayni dertten muzdaripim. kagit ustunde kilom ideal de kasli bi insan degilim ki. dolayisiyla simit, basen hak getire
Çok iyi, benim adımlar kaldı bugünTekrar selam kızlar şimdi yürüyüşten geldim
8000 adım attım gece de eliptik yapcam yatmadan önce
10.000 tamamlayamadım ama gece tamamlarım şuan yemek vakti benim için kapandı
21:00 gbi birtane meyve yicem tamam
Ama yürüyüşe giderken kave içmeyi unuttum ne kadar azimle dolduysam attım kendimi parkura:)
Bizimkiler gemikurtaranSendeki simitse benimki ne acaba
Ay evet ya:) pek zengin demek ki.. her gün et.. 200 gr. Et.Bakma sen onun zayifligina koleracim , menulere baksana sokolacim et balik kurumu gibi masallah :)
Canim burda et ucuz sebze de pahali saka gibi. 1 tutam maydonozla yarim kilo etin fiyatinin ayni oldugu oluoAy evet ya:) pek zengin demek ki.. her gün et.. 200 gr. Et.
Aynen burdada öyle.30 gr maydanoz 1 EuroCanim burda et ucuz sebze de pahali saka gibi. 1 tutam maydonozla yarim kilo etin fiyatinin ayni oldugu oluo
Afıyet olsun cnm.spora yüklen bu gunKizlar kahvaltida sucuklu yumurta yedim ekmeksiz, yaninda cannoli die bi tatli var ici peynirli cok agir bisey deil 250 cal yedim walla spora guvenip
Kem gözlere şişKızlar bu arada grupça çok aktifiz. Kıskanılmayalım sonra..
Denize düşsek boğulmayızTelefona yükle canım sen de
Yok artık, hakkaten sendeki basense ben de hiç konusmayayim
Çok iyi, benim adımlar kaldı bugün
Bizimkiler gemikurtaran
Evet sıkılaşmada kardıyo çalışmak cok faydalıymış .yapabılıyorsan cok ıyı gerçektencok dogru diyosun kuzum sporu arttirmam lazim. haftada 3 yoga yapiyorum, 1-2 de yuruyus. ama agirlik antremanini cok aksatiyorum, halbuki o baya farkettiriyo. yuruyusun birini kosuya ceviriyim bu hafta, bi gun de agirlik yapiyim bakalim.
Telefonuda dusurmeyeyım sonraTelefona yükle canım sen de
Yok artık, hakkaten sendeki basense ben de hiç konusmayayim
Çok iyi, benim adımlar kaldı bugün
Bizimkiler gemikurtaran
Canım karatayın listesi Yok.yasak ve serbest yıyecekler var ve serbest olanlardan doyana kadar yıyorsun.un ve unla yapılan herşey,şekerli olan herşey yasak.sabah kahvaltıda 2 yumurta ıster haşla ister tereyağı ile kavur Yemen lazım yanında iatedıgın kadar zeytın yeşillik ve peynır yıyebılırsın ve bır cay bardağı çiğ kuruyemiş.zaten bunları yedıkten sonra 5-6 saat acıkmıyorsun.acıkırsan arada ayran veya kefır içebılırsın.sade Türk kahvesının içine cay kaşığıyla bıraz tereyağı koyup içebılırsın acayip tok tutuyor.akşam istendiğini ye yasaklı olmayanlardan.sebze yemegı yapabılırsın varsa etli veya etsiz.yıgurt yıyebılırsın yemegın yanında,salatada yıyebılırsın.sınırlama yok doyana kadar yıyebılırsın.gunde en az 30 dk yürümen lazım.yemekler arasında en az 5 saat olmalı.aralarda sakız bıle cıgnememen lazım.leptın denılen bır hormon varmış ve yemek yedıkten 4 saat sonra çalışıp vucuttakı yağları enerji olarak kullanıyormuş.yanı araları ne kadar uzun tutarsan o kadar iyi.yemek işi var n geç 8 de bıtmeli.tatlı ıstegi için tarçınlı süt içebilirsin.Bir araştırayım dicem ama
Elinde var mı öyle bir liste karatay listesi tam olarak nasıl bişey yani pek bilmiyorum ben onunda
soyadim agaoglu ahahhaha:)) yok ya burda et ucuz canim, trde olsak nerdeee:)Ay evet ya:) pek zengin demek ki.. her gün et.. 200 gr. Et.
Patlican da cok pahali yaaa tanesi 1 dolar falan. Taze nane, dereotu falan zatenCanim burda et ucuz sebze de pahali saka gibi. 1 tutam maydonozla yarim kilo etin fiyatinin ayni oldugu oluo
Benim de aklıma geldiKızlar bu arada grupça çok aktifiz. Kıskanılmayalım sonra..
Aman düşürme sakınTelefonuda dusurmeyeyım sonra
Agaoglumusoyadim agaoglu ahahhaha:)) yok ya burda et ucuz canim, trde olsak nerdeee:)
pazar vardıda bizmi almadıkPatlican da cok pahali yaaa tanesi 1 dolar falan. Taze nane, dereotu falan zatenpegasus07 un da dedigi gibi ates pahasi
Burda şehırlerde kuruluyor pazar ama sebze pazarı varmı bilmiyorum.ben köyde kaldıgımdan pazar yüzü görmüyorumBizim burda var meksikalilarin da bizim pazarcilari arattigi yok. 1 dolar 1 dolar die bagiriolar ben de kendimi memleketimde hiasediorum :)