Hedef 15 Haziran!

ben sabah kalkınca limon su içtim biraz işlerim vardı onları hallettikten sonra anca bişiler yedim.
o da dün gece chia tohumu koydum bir bardak süte dolapta beklettim yerkende içine ceviz kuru erik biraz tarçın koydum.
Öğlen bişi yeme alışkanlığım pek yok zaten ilk öğünüde geç yedim . Şimdi şu dukan içeçeği var onu yapıcam

Kizim 2 hafta sonra 3 yasin da olacak insallah
Limon daha önce hiç duymadim ve denemedim.gerçekten ise yarıyor mu??
Ben bunu 3yaslarindan beri yapıyorum. Gece uyurken de yanına soğanı keser koyarım. Pek ilaç sevmeyince bitkilere, yiyeceklere yöneliyorum. Bizde gerçekten işe yarıyor. Eşim hemen limon sürdün mü der, o da alıştı :)

Teşekkürler çok sevindim. Bende tanıtayım kendimi madem. 28 yaşında son iki senedir evde olan 22 aylık hala emen minik bir yaramazla hün bitiren biriyim. Eskişehirdeydim artık İstanbuldayım. Kilolarımı ben sevmediğim halde onlar bana aşık bence hep geri geliyolar. Son durum 72 kiloyum 163 boyundayım. Ev işi ve çocuk dışında pek de bi etkinliğim yok açıkçası. Şimdilik hedefim on kilo vermek:spor:

Teşekkürler çok sevindim. Bende tanıtayım kendimi madem. 28 yaşında son iki senedir evde olan 22 aylık hala emen minik bir yaramazla hün bitiren biriyim. Eskişehirdeydim artık İstanbuldayım. Kilolarımı ben sevmediğim halde onlar bana aşık bence hep geri geliyolar. Son durum 72 kiloyum 163 boyundayım. Ev işi ve çocuk dışında pek de bi etkinliğim yok açıkçası. Şimdilik hedefim on kilo vermek:spor:
Haziran 15 e kadar 12 kilo verip 60 olabilirsin bence.

Ben de bi selam verip gitmiş diyordum tam sen geldin. Günlük yediklerini yaz bizler de yardımcı oluruz. Spor yapan baya arkadaş var. Cuma gününe su içerek gel ki ödem gitsin en azından

yok yok canım
işyerinde engelleniyor bu site, öğlen 2 de yine engellenecek ve 4 te açılacak
akşam yoğundum evden de açamadım

şöyle anlatayım, akşam evde taze fasülye, 4 5 kaşık pirinç pilavı ve iki kase cacık yedim, saat 11 gibi 1 sade soda içtim

sabah kalktığımda bir bardak su ile güne başladım
iki kuru kayısı, 1 yumurta, yarım salatalık, yarım domates, bir dilim beyaz peynir, 2 dilim kaşar, 1 dilim salam, biraz kuru üzüm, 1 ceviz, iki yudum ekmekle de tahin pekmez bandım

yazarken yoruldum ya çok mu yemişim ki :işsiz: azdı aslında tabakta
bağırsak sorunum var, kayısı ceviz kuru üzüm ve pekmezle güzel bir düzen yakaladım son bir haftadır
bu nedenle bunu sürdürmek istiyorum

10,30 gibi 5 tane badem yedim
işyerinde 1,5 lt su içmeye çalışıyorum
evde de 1 lt kadar belki daha fazlasını içiyorum
çayı azalttım
bir türk kahvem var saat 16 gibi

öğlen şehriye çorbası
tavuk döner - pilav
ayran vardı
pilavı hiç yemedim
ekmek pek tüketmiyorum zaten, ekmek yemedim
bu şekildeyim..

spora odaklanamıyorum bir türlü
sabah işe eşim bırakıyor
tüm gün oturarak çalışıyorum
akşam 20 dakika eve mesafe
genelde yürüyorum
ama daha fazlasını yapmam lazım
jillian yapmak istiyorum ama :ıslık:

yok yok canım

şöyle anlatayım, akşam evde taze fasülye, 4 5 kaşık pirinç pilavı ve iki kase cacık yedim, saat 11 gibi 1 sade soda içtim

iki kuru kayısı, 1 yumurta, yarım salatalık, yarım domates, bir dilim beyaz peynir, 2 dilim kaşar, 1 dilim salam, biraz kuru üzüm, 1 ceviz, iki yudum ekmekle de tahin pekmez bandım

bağırsak sorunum var, kayısı ceviz kuru üzüm ve pekmezle güzel bir düzen yakaladım son bir haftadır

çayı azalttım

öğlen şehriye çorbası
tavuk döner - pilav
ayran vardı
pilavı hiç yemedim
bu şekildeyim..

sabah işe eşim bırakıyor
genelde yürüyorum
sanırım sizdede üşengeçlik var :) bizim gibiler için başlangc olarak leslie 3 mile kesinlikle tavsiye ederim. 3 gündür devam ediyorum 300 gram gitmiş kas agrıları da olmuyor

sanırım sizdede üşengeçlik var :) bizim gibiler için başlangc olarak leslie 3 mile kesinlikle tavsiye ederim. 3 gündür devam ediyorum 300 gram gitmiş kas agrıları da olmuyor
negatif bi işte çalışıyorum
sürekli otursam da kafam çok yoruluyor
eve gittiğimde yemek yapmak, bi düzen sağlamak istiyorum, gerçi o da tam olmuyor da yavaş yavaş işte
enerjim yok gibi hissediyorum
kansızlık, demir eksikliği, b12 eksikliği, d vitamini eksikliği hepsi mevcut :deli:
ayrıca bir de el işi yapıyorum stresimi atmak için
atıyor muyum sipariş aldığım için daha da mı stres oluyorum bilmiyorum :duduk:
kafama koyduğum şeyi yaparım genelde ama bu bir senedir kaldım böyle yapasım gelmiyor :KK12:
tutun elimden :KK4: çalıştırın beni :KK23:

eve gittiğimde yemek yapmak, bi düzen sağlamak istiyorum, gerçi o da tam olmuyor da yavaş yavaş işte
kansızlık, demir eksikliği, b12 eksikliği, d vitamini eksikliği hepsi mevcut :deli:
kafama koyduğum şeyi yaparım genelde ama bu bir senedir kaldım böyle yapasım gelmiyor :KK12:
geçmiş olsun aynıları bende de var okurken kendimi gördüm :110: sürekli halsizlik oluyor malesef bahar aylarıyla kan değerleri daha çok düşüyor orofen pekmez işe yaramıyor..
motive olmak içinde zayıf hallerini telefonda duvar kağıdı yap her eline alanda iç çekiyosun :KK45:

yok yok canım

çayı azalttım

öğlen şehriye çorbası
tavuk döner - pilav
ayran vardı
pilavı hiç yemedim
bu şekildeyim..

sabah işe eşim bırakıyor
genelde yürüyorum
Yediklerini okurken ben yoruldum :KK70:
Öğlenki şehriye çorbası gözüme çarptı, sade tavuk ve ayran öğlen için yeterli bence.
Akşamki pilavı da çıkarıp ayran, cacık yoğurt vs yesen fasulyenin yanında iyi olurdu. Kilo verme aşamasında bunlar engel oluyor maalesef.
Bence o degeelerin hepsini normal seviyeye getirmen lazım. Yoksa ne kilo verebilirsin ne de tembelliğin uzerinden kalkar. Mutlaka tekrar tahlil yaptırıp takviye al. Bir de d vitaminine baktır. Muhtemelen o da düşüktür. 20nin üzerinde bile yoktur.

Haziran 15 e kadar 12 kilo verip 60 olabilirsin bence.
Harika olur. En büyük sorunum çocuk doğduğundan beri ayaküstü ve gece atıştırmalarım aslında korkunç kilo yapıyor bende. Bünyem de alıştı mı nedir birden kesince açlıktan başım dönüyor doyma hissimi kaybetmiş gibi oluyorum.
Bir de sormak istiyorum bir ceviz içini akşamdan bir bardak suda bekletip sabah içiyorlarmış yağ yakıyor faydalı diye internette okumuştum.Yapan var mı aranızda

Harika olur. En büyük sorunum çocuk doğduğundan beri ayaküstü ve gece atıştırmalarım aslında korkunç kilo yapıyor bende. Bünyem de alıştı mı nedir birden kesince açlıktan başım dönüyor doyma hissimi kaybetmiş gibi oluyorum.
Bir de sormak istiyorum bir ceviz içini akşamdan bir bardak suda bekletip sabah içiyorlarmış yağ yakıyor faydalı diye internette okumuştum.Yapan var mı aranızda
Ben çok yaptım onu ve evet faydasını gördüm. Yeni bişey öğrendim, cevizle berbaer aynı suyun içine bir diş de sarımsak atıp baya bj zayiflamaya etkisi oluyormuş. Onu denicem de şuan başka bişey içiyorum. Hepsi ağır gelir böbreklere diye düşündüm.

Dün ne yediklerinden de bahsetmek istiyorum biraz
Sabah bir kase yoğurt 1 kivi

Öğle 2 bıldırcın yumurtası evde bu vardı

Akşam kaynanamda yemekteydik
Çorba, et sote, pilav 2yk
Küçük bi helva yedim ama ekmek hiç yok
Kek vardı yemedim

Meyve de yemedim kendini diyetine sadık hissediyorum mutluyum :KK66:)))
helva ve pilav haricinde olmuş. Onları da birakirsan kilo vermen daha da hızlanır bence

X