Heba olduk

ya bakılınca gayet kulağa hoş geliyor fakat asla dinlenemiyoruz onlardayken

Eşinizle iletişim kuramıyor musunuz, bir maruzatım var beeey diyemiyor musunuz =)
Oldukça anlaşılır bir şekilde yazmışsınız, olmadı açın burdan yazdığınızı yüksek sesle eşinize okuyun.
Adam ne bilsin, ses etmediğine göre halinden memnun diye düşünüyordur. Sonuçta sadece onun ailesine gidilmiyor sizinkine de gidilyor. Adamın ailesine bir garezinizin olmadığı aşikar.

Sizin kafanız seksten başka bişeye çalışıyor mu merak ediyorum bazen

yemekten hemen sonra kalkarsanız bu kadar yorulmazsınız , eve gelincede biraz evi toplar sonra dinlenirsiniz ,

bizde geçtik bu süreçlerden ben hep bu şekilde yaptım , hee ayda 1 falanda tam otururdum , olur biterdi ,

ama allah başka dert vermesin demeden de geçmek istemiyoum

2 genc, yeni evli cift,
elbette surekli ailelere gitmeyin,
ama evde yan gelip yatma hayalleri de kurmayin,
cikin gezin dolasin, spor yapin,
is yerinde fiziksel olarak yoruluyorsaniz daha sakin aktiviteler planlayin,
yok mental olarak yoruluyorsaniz aksamlari kendinizi spora verin,
gencliginize yazik, boyle yapmayin.

ailelere de size gelmeyelim evde yatacaz demekten daha iyi bir bahanedir,
sporum var anne bugun gelemem demek :) ya da bugun tiyatroya gidiyoruz, bugun piknige gidiyoruz,...
hem de onlar bile sevinir bu yeni hobilerinize.

valla öyle prenseslikle bu isi halledemezsin zaten sizi cagardılarında dinleniyoruz gelemeyız diceksin giyinmek bile istemiyorum anne kaynana diceksin evde keyfim rahat diceksin kimseyi görmek istemiyorum diceksin vs vs yani

Bu iş neden bu kadar planlı programlı.. neden böyle alıştırıyorsunuz?Ne zaman müsait olursanız o zaman gidin..bu plan ,program onları beklentiye sokar.sonra hiç işin işinden çıkamazsınız

Bence paragraf ve noktalama işaretleri kullanırsanız anneniz de kayınvalideniz de haklısınız kızım bunun için evlendiniz oturun evinizde der. Yazdığınızı tekrar okumanızı rica ediyorum.

Şaka bir yana gerçekten siz niye evlendiniz? Benim kızım her hafta bana gelse öff derim. Kızım yok mu evinde işin gücün, kocanla mı anlaşamıyorsun niye zırt pırt buradasınız derim.
Her iki tarafa gitmeyi de görev bellemişsiniz. Anne biz plan yaptık arkadaşlarla buluşacağız ya da evde takılacağız deyin geçin. Daha başka konular da çıkacak ileride, kesin ve net olun her iki tarafa da karşı. Merak etmeyin anneler babalar önce kırılır küser gibi oluyor sonra alışıyorlar. Eşiniz de aynı kafa. Bazı şeyler vardır ailelerimizi üzmeyelim diyebileceğiniz ama bu onlardan biri değil. Anne ikimiz de eve yorgun geliyoruz lütfen bizim için birşeyler hazırlamayın, ya dışarıda yeriz ya da eve söyleriz deyin. Niye çekiniyorsunuz belki de siz devamlı gittiğiniz için onlar da yemeğe çağırma ihtiyacı duyuyorlar.

Bu ne böyle ya, ne kadar sıkıyor bu ebeveynler böyle. Bizim Türk kadınlarındaki bu çocuğu yedirme hastalığını ben 72 millette görmedim. Evlenmiş barklanmış kocaman kadına sen şimdi yapamazsın doğru düzgün bir şey gel bak ben sana pişiririm diyor resmen. Ya bırak kızın elinden ne geliyorsa onu pişirsin, yetişemediğinde dışardan söylesin.

ya bakılınca gayet kulağa hoş geliyor fakat asla dinlenemiyoruz onlardayken
5 yıldızlı otel, çok lüks bir restoran bile olsa insan bıkıyor sıkılıyor. Evinde kanepeye koltuğa yayılırsın, ister yemek yersin ister atıştırırsın. Eşinle sohbet edersin veya erkenden yatarsın. İnsanın evlenip kendi evini kurmasının nedeni bu değil mi? Sevdiğinle kendi güvenli, huzurlu bölgeni yaratmak.

Şu an yeni evli olduğunuz için yemek derdiniz yok.Ama bir süre sonra allahım nolur yemek yapan biri olsa da gidip yesek diyeceksiniz.Yerinizde olsam her akşam gidip yemek yer çıkar evime giderim yada dışarıya.Saatlerce onlarla oturmak zorunda değilsiniz.Onlar da anlayışlı olurlar sonuçta çalışıyorsunuz.Allah bu dertten bana da versin Sadece yemek konusu amin.

Elalem çocuklarini yurt dişina yillarca okumasi, çalişmasi için gonderiyor. Evlendiniz sizin yuvaniz var. Kendinize zaman ayirin. Haftada bir gitmek aşiri saçma zaten. Gitmeyin zorla evinizden sizi alip goturmuyorlarsa. Ayda bir kaç kez ziyaret edin bence yeterli

Yahu yazili genel gecer bir kural mi var. ?
Haftalik olarak aileler gorulecek seklinde.
Bize nasil anlattiysaniz ayni sekilde anlatacaksiniz.
Makbuşe gececektir,net bir sekilde kabul gorur.
Hatta bize yazana kadar acip soyleseydiniz olay cozulmustu bence.. :)
Bence mantikli,kimse kirilmaz bu aciklamaya.. :)

Baştan yapmasaydiniz keşke. Ben bir şey demeye gerek duymazdim gitme aralığını uzatırdım ve konuşurken laf arasında yoruluyoruz evde olmak istiyoruz der gecerdim.
Eşimin ailesi de bize yakin ama eşim bile her hafta gitmek istemiyor. Ayda 1 filan goruyoruz. Siz daha sık gitmek istersiniz o ayri ama bir duzenleme yapın mutlaka.
(Hayirsiz evlatcilar uzak durun nolur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…