Heba olduk

Aynen konunda da dediğin gibi, "Allah başka dert vermesin."
eşimle konuşuyoruz zaten yazıyıda biz olarak yazdım bu konu sadece kayınvalidemle alakalı değil kendi annemde konuya dahil

büyüklerinize hafta içi gidin iki gün arayla. onlardan dönerken bi kap yemek getirin ertesi güne hazır yemek olur. arkadaşlarınızla dışarıda buluşmak için hafta sonlarını seçin. böylece temizlik ütü çamaşırla uğraştığınız gün bi de yemek düşünmezsiniz. vaktiniz oldukça ve buzluktan yemek yemekte sorun yaşamıyorsanız dolapta hep hazırda birşeyleriniz olsun. 15 sene aynı şekilde yaşadım. düzeninizi oturtursanız heba olmazsınız.

çok haklısın….

Herşey hazirsa neden olmasın
Soyle hazır sofraya cagrilmadim
Hafta içi işten gelip yemekle uğraşacağıniza bir gün orda bir gün diğerinde yiyin haftasonuda size kalsın

Bu kadar kasmayın canınız ne zaman isterse o zaman gidin , açıkça çok yorgunuz deyin

Ne is yaptiginizi merak ettim ben? Annenize ve kayinvalidenize gittiginiz de ekstra is mi yaptiriyorlar size? Neden aşırı yoruldugunuzu anlayamadim.

haftada 1 gün birine kahvaltıya gidin ilkindiye kadar oturun diğerine akşam yemeğine gidin geceye kadar oturun. daha sonra diğerine sabah gider diğerine akşam gidersiniz böylece 1 gün daha size kalır.

Ne is yaptiginizi merak ettim ben? Annenize ve kayinvalidenize gittiginiz de ekstra is mi yaptiriyorlar size? Neden aşırı yoruldugunuzu anlayamadim.
hastanede engelli hastalarla calısıyorum fizik tedavi uzmanıyım asla iş yaptırmıyolar tabikii fakat işim beni yeterince yorduğu için evime gidip uzanmak istiyorum olay bu

Basit ama önemli bir dert. Rutine bindirmeyin illa ki bir gün beklemesinler sizi yani. Evde yemek yokken akşam yemeğini yiyin onlarda sonra müsaade isteyin. Sonra zaman içinde 10 güne çıkar o görüşmeler. Yeri gelir üst üste birkaç gün aralıkla da görüşülür yeri gelir daha uzun. Bu sınırı siz çizeceksiniz. Yorgunuz işlerimiz var vs diye anlatacaksınız.

niye açıklama yapmak zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi her hafta gitmek zorunda da değilsiniz hatta bir hafta sizin anneye diğer hafta onun annesine gidersiniz en olmadı
her hafta haftanın 2 günü sürekli ev ziyareti yapmak zorunda değilsiniz asla
bu hafta gitmeyin ararlarsa işimiz yokken geliyoruz bu hafta kendimize de zaman ayırmak istedik veya işimiz var dersiniz en olmadı...

Yaaa bizim ülkemizdeki anne babalar neden böyle yaaa. Ne bu gereksiz bağlılık, saçma sapan şeerden vukuat çıkarma hevesi. Bak ben 6 ayda bir gidiyorum annemlerin yanına başka şehirdeyim.hatta bazen bayramlarda bile.bazen tatile gidiyorum. Seviniyorlar hatta benim adıma. Neden aklı selim ebeveynleri yok herkesin ? Çok basit bir konu. Bu kadarcık arada gelmiyorsunuz diye alınan alınsın.demek ki yeterince aklıselim insanlar değillermiş deyin geçin. Seviyoruz diye kukla mısınız canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…