Bence paragraf ve noktalama işaretleri kullanırsanız anneniz de kayınvalideniz de haklısınız kızım bunun için evlendiniz oturun evinizde der. Yazdığınızı tekrar okumanızı rica ediyorum.
Şaka bir yana gerçekten siz niye evlendiniz? Benim kızım her hafta bana gelse öff derim. Kızım yok mu evinde işin gücün, kocanla mı anlaşamıyorsun niye zırt pırt buradasınız derim.
Her iki tarafa gitmeyi de görev bellemişsiniz. Anne biz plan yaptık arkadaşlarla buluşacağız ya da evde takılacağız deyin geçin. Daha başka konular da çıkacak ileride, kesin ve net olun her iki tarafa da karşı. Merak etmeyin anneler babalar önce kırılır küser gibi oluyor sonra alışıyorlar. Eşiniz de aynı kafa. Bazı şeyler vardır ailelerimizi üzmeyelim diyebileceğiniz ama bu onlardan biri değil. Anne ikimiz de eve yorgun geliyoruz lütfen bizim için birşeyler hazırlamayın, ya dışarıda yeriz ya da eve söyleriz deyin. Niye çekiniyorsunuz belki de siz devamlı gittiğiniz için onlar da yemeğe çağırma ihtiyacı duyuyorlar.
Bu ne böyle ya, ne kadar sıkıyor bu ebeveynler böyle. Bizim Türk kadınlarındaki bu çocuğu yedirme hastalığını ben 72 millette görmedim. Evlenmiş barklanmış kocaman kadına sen şimdi yapamazsın doğru düzgün bir şey gel bak ben sana pişiririm diyor resmen. Ya bırak kızın elinden ne geliyorsa onu pişirsin, yetişemediğinde dışardan söylesin.