• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukla ayrı eve çıkmak

Konu sahibi eski konusunda çocuğu babasına postalayıp sevgilisiyle rahat takılma ve evlenme planlarını anlatmış. Konu sahibinin çocuğunu zerrece düşündüğü yok, tek derdi çocuğu annesine atıp sevgilisiyle evinde rahatça sevişmek, veya sevgilisinin evine rahatça gidip sevişmek. Eve arkadaş gelmesi falan bahane. Geçmiş konularını okuyanlar yazmış zaten. Annesi sevgilisini onaylamıyormuş, önce çocuğun büyüsün diyormuş. Çok üzüldüm konu sahibinin çocuğuna, muhtemelen ilgiden yoksun büyüyor. Annesinin derdi çocuğu değil başka bir yeri çünkü
Ohoooo....
Konu geçmişini bilmediğim için, vay be...
Gerçekten şaşırdım. Böyle kadınlar da var demekki...
Bakalım daha neler okuyacak bu gözler.

Herkese merhaba 3 yaşında bir oğlum var 2 sene önce eşimle boşandık ve ben ailemle yaşıyorum 26 yaşındayım. Öncelikle ailemle rutinde herhangi bir problemimizin olmadığını söylemek istiyorum. Çalışıyorum maddi durumum allaha şükür iyi durumda. Ben işteyken çocuğuma annem bakıyor gelin görün ki ben iş sonrası veya izinli günümde dışarı çıkmak istediğim zaman annemden izin almak zorundayım. Kendime ayırdığım zamanlar haftada 4 saattir vardiyalı çalışıyorum bir gün akşam üstü 5te çıkıyorum birgün akşam 10da sadece akşam çıktığım zaman 1 1.5 saat dışardayım oda haftanın 2 max 3 günü. Oğlum ailemle yaşadığımdan dolayı düştün fakat ben ayrı eve çıkmak istiyorum çünkü her dışarı çıkışım bir problem izin vermemeler de cabası. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum nolur bir akıl verin kızlar. Belirtmeliyim ki annem aşırı despot bir insandır bu talebime kesinlikle tamam diyip çekilmez.
Annem benim de 4 yaşına kadar ikisini büyüttü,bir kez dahi anneme bırakıp dışarı çıkmadım ben.Nereye gideceksem çocuklarla gittim,kadıncağız bir saat bile fazla bakıp yorulmasın,zaten ben işteyken bakıyor diye.Ben bir de yarım gün çalışıyorum,annem de çok severek bakıyordu.
Anneniz kolay değil ,Allah bilir haftada 6 gün en az 8 saat bakıyordur, tabi izin vermez çıkmanıza.Siz iş dışında da atayım başına ben keyfime bakayım derdindesiniz.

Cok uzuldum cocugunuz adina. Annenizin yerinde olsam torunumu guvenipte vermem sizin gibi anneye. Kim ne derse desin o masum istemedi dunyaya gelmeyi daha 3 yasinda annesinin derdine bak. Kimsenin karismasina, mudahalesine gerek yok, sizin bizzat vardiyali calisiyorum zaten hep uzak kaliyoruz kalan vaktimde cocugumla hasret gidereyim bir de annesini bilsin demeniz gerekirken gezip tozup baskalariyla takilma derdinden cocugu da gprdugu sevgiden aldigi bakimdan edeceksiniz. Bencilligi birakin ve acik acik annenize diyinki : anne ben bu cocukla ugrasmak istemiyorum, zaten sen bakiyorsun, bakicinin nasil biri cikacagi belli olmaz, sen benim cocuga bak bende gideyim sevgilimle rahat rahat alem yapayim. En azindan kadin torununu sever, cocuk guvende olur, bakimini sevgisini alir. Sizin elinizde harcanmasindan, ne oldugu belli olmayan adamlarla bi evde turlu cesit igrenclige sahit olmasindan iyidir. Cocuk ziyanligi ya sizin gibiler baska bir sey degil. Bir cocuk dunyaya getirince benim hayatim demeye hakki yok kimsenin.. sana bagimli bir hayatin sorumlulugunu aldiysan o bagimsizlasana kadar senin daha oncelige kendini koyma hakkin yok arkadasim. Kendine gel.

Tabi annelerin de sosyallesmeye ihtiyaci var. Konu sahibinin durumu biraz farkli ama evli cocuklu ciftler uyumlu olduklari surece birbirlerini idare ederek sosyallesebilirler. Esim sagolsun bana hep derdi sen cik ne yapmak istiyorsan yap ben bakarim diye ama bende bi annelik ic gudusu vardi ki evden anca kuafore gidecek kadar uzaklasabiliyodum :)
Annelere asil rahatlik cocuk krese baslayinca geliyor. Akranlariyla bir arada mutlu vakit gecirdigini biliyosun ya o zaman dunyalar senin oluyor. 1 saatte bir suru is yapabiliyodun ustune dinleniyorsum disari cikiyosun falan. Ben ne yasamisim bu zamana kadar diye hayret ediyorsun :)
Direkt okadar sert girmeyeyim dedim bende 2 tane var biri 10 yasinda bu zamana kadar is disinda 3 kere biraktim anneme 2si disarida isimiz oldugu icindi sadece 1 kere esimle basbasa vakit gecirmek istedik ondada yine saatlerce kalamadik simdi 2. Evladimda oldu onlarsiz bir yere gitmek icimden gelmiyor benim gidip gordugum yerleri onlarda gorsun istiyorum yedigimden ictigimden geri kalsinlar istemiyorum ki gitsemde aklim kalacagi icin yapamiyorum

Konu sahibi eski konusunda çocuğu babasına postalayıp sevgilisiyle rahat takılma ve evlenme planlarını anlatmış. Konu sahibinin çocuğunu zerrece düşündüğü yok, tek derdi çocuğu annesine atıp sevgilisiyle evinde rahatça sevişmek, veya sevgilisinin evine rahatça gidip sevişmek. Eve arkadaş gelmesi falan bahane. Geçmiş konularını okuyanlar yazmış zaten. Annesi sevgilisini onaylamıyormuş, önce çocuğun büyüsün diyormuş. Çok üzüldüm konu sahibinin çocuğuna, muhtemelen ilgiden yoksun büyüyor. Annesinin derdi çocuğu değil başka bir yeri çünkü
hangi konu o benim baktığımda annesine bırakma muhabbeti vardı
arkadaşlar arkadaşlarım dediği sevgilisi o yüzden anne evine çağıramıyor

M Misisipili anladık ihtiyaçların var aile evinde de sevişemeyeceksin
ama öncelik olmalı çocuk değil mi?
konuna cevap ver birde

Back