Çok geçmiş olsun canım umarım atlatırsınız tez zamandaDun aniden ciddi bir kanama oldu bu kez kesin kaybettim bebekleri dedim ama sukur simdilik yerlerindeler, 2 gun hastanede yatistayim.
Gecmis olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsinDun aniden ciddi bir kanama oldu bu kez kesin kaybettim bebekleri dedim ama sukur simdilik yerlerindeler, 2 gun hastanede yatistayim.
Canım çok geçmiş olsun iyi olacaksınız inşallah içini ferah tut senDun aniden ciddi bir kanama oldu bu kez kesin kaybettim bebekleri dedim ama sukur simdilik yerlerindeler, 2 gun hastanede yatistayim.
Yaa üzüldüm ama diğerine bir şey olmamasına çok sevindim canım. Rabbimin her şeyde var bir hikmeti öyle düşünGünaydın kızlar
Ben dün bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. O küçük olan hep gününe göre az gelişenin. Bir hafta olmuş. Ama ne kanama ne bir ağrı hiçbirşey yaşamadım. Doktorumun söylediğine göre muhtemelen yaşamayacağım da böyle bir şey, küçülmeye başlamış bile
Rabbim diğerini bana bağışlasın inşallah. O gayet iyi çok şükür. 9+5 olmuşuz. Geçen kontrole göre 2 gün öne bile geçmiş. Hareketlenmeye de başlamış çok şükür
İçim buruk ama en büyük tesellim diğer bebeğimin iyi olması
Kaybıniz icin cok uzuldum ama diğer bebeginizin iyi olmasina sevindim. Sizin de onun da sagligi yerinde olur insallah. Saglicakla kavuşursunuz.Günaydın kızlar
Ben dün bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. O küçük olan hep gününe göre az gelişenin. Bir hafta olmuş. Ama ne kanama ne bir ağrı hiçbirşey yaşamadım. Doktorumun söylediğine göre muhtemelen yaşamayacağım da böyle bir şey, küçülmeye başlamış bile
Rabbim diğerini bana bağışlasın inşallah. O gayet iyi çok şükür. 9+5 olmuşuz. Geçen kontrole göre 2 gün öne bile geçmiş. Hareketlenmeye de başlamış çok şükür
çok geçmiş olsun cnm çok duydum kanaması olan herkesin oalbiliyormuş güzel haberini bekliyoruzDun aniden ciddi bir kanama oldu bu kez kesin kaybettim bebekleri dedim ama sukur simdilik yerlerindeler, 2 gun hastanede yatistayim.
çok üzüldüm şükür diğer bebeğin seninleee annesi sağlıkla kucağına al inşallah cnmGünaydın kızlar
remziye hanımcım siz hangi doktora gdiyorsunuz ve kaçıncı haftadasınızGuzel haberlerinizi duymayi beklerim, Cem Hoca duayendir. Kendisi ile ayni goruste olmaktan onur duyarim.
Yaa üzüldüm ama diğerine bir şey olmamasına çok sevindim canım. Rabbimin her şeyde var bir hikmeti öyle düşünSağ Salim kucağına al inşallah
Kaybıniz icin cok uzuldum ama diğer bebeginizin iyi olmasina sevindim. Sizin de onun da sagligi yerinde olur insallah. Saglicakla kavuşursunuz.
çok üzüldüm şükür diğer bebeğin seninleee annesi sağlıkla kucağına al inşallah cnm
Allah baska aci gostermesin, cok uzuldumGünaydın kızlar
Ben 13. haftami bitirecegim cumartesi gunu, tup bebek hekimimi mi, takip eden kadin dogumcumu mu soruyorsunuz acaba?remziye hanımcım siz hangi doktora gdiyorsunuz ve kaçıncı haftadasınız
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüp bebek doktorunuzu merak ettimBen 13. haftami bitirecegim cumartesi gunu, tup bebek hekimimi mi, takip eden kadin dogumcumu mu soruyorsunuz acaba?
Benim o dört yumurtam büyümeye devam etmiş Remziye Hanım. Cuma günü Opu olacak. 18-16-16-14 mm. Belki diğer küçükler için de ardışık toplama yapılabilir, o kısım henüz net değil. Şimdilik bunlardan sağlıklı çıkmasını ümit ediyorum. Beşinci güne gelen olursa NGS ye gidecek. Size ne kadar teşekkür etsem az, desteğinizi hiç unutmayacağım.Lutfen bunun icin endise etmeyin dhea daha once de dedigim gibi doz ayarlamasi cok dikkatle yapilmasi gereken bir oncul hormondur. Kullanmadiysaniz da su an bunun icin endise etmeniz gerekmez. Tedavinizin su asamasinda kullanmayin.
Canım çok üzüldüm ama diğer bebeğinin sağlıkla devam etmesine çok sevindim. Allah onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın kızlar
Kaybınız için çok üzüldüm .. teselliniz olan miniğimiz var onunla çok güzel anılarınız olur inşallahGünaydın kızlar
Allah baska aci gostermesin, cok uzuldum
Canım çok üzüldüm ama diğer bebeğinin sağlıkla devam etmesine çok sevindim. Allah onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağolun kızlarKaybınız için çok üzüldüm .. teselliniz olan miniğimiz var onunla çok güzel anılarınız olur inşallah
Ohh kırılmış direncimiz çok şükürBenim o dört yumurtam büyümeye devam etmiş Remziye Hanım. Cuma günü Opu olacak. 18-16-16-14 mm. Belki diğer küçükler için de ardışık toplama yapılabilir, o kısım henüz net değil. Şimdilik bunlardan sağlıklı çıkmasını ümit ediyorum. Beşinci güne gelen olursa NGS ye gidecek. Size ne kadar teşekkür etsem az, desteğinizi hiç unutmayacağım.
Çok şükür canım çok sevindimRabbimin izni ile kanama durdu, bugun de yatiyorum hastanede.
Dun Hemen bebeklerin kese ve kalplerine baktilar ve rahim agzinin kapali oldugunu kontrol ettiler.
Olumlu olunca yatisim yapildi, proluton igne, agizdan duphaston aldim. Damardan 1000lik 4 tane serum takiyorlar arka arkaya, herbiri 5 saatte bitiyor. Bir antibiyotik igne yaptilar enfeksiyoz bir kanama olmasin diye..
Bakiyorlar Allah razi olsun :))