Silik çizgi koyulaşmıyor

Arkadaşlar merhaba adetime 7 gün var henüz fakat ben dayanamayıp test yaptım dün sabah ilk idrarla yaptığım en üstte ki, ortadaki bugün öğlen, alttaki 1 saat önce yaptım hepsinde de çok az belirgin silik çizgi var ben görebiliyorum fakat fotoğrafta siz görebilir misiniz bilmiyorum fikri olan var mı acaba gebelik olmuş olsa dünden bu yana koyulaşır mıydı?
Adeta 1 hafta kala test yapmayın bakın daha çok üzüleceksiniz biyokimyasala da dönebiliyor sonradan diğer testleriniz negatif buna umut bağlamayın bence ve lütfen adet gününüzü bekleyin bir gebelik oluştuysa daha rahime yeni yapışmıştır ancak kanda bile değerler 5, 10 dur şu an

Merhaba arkadaşlar 5.gün tek embriyosu transfer oldum. Transferimin 6. Günü evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Transferimin 8. Günü sağlık kabininde kan verdim negatif olduğunu söylediler kan değerimin kaç olduğunu söylemediler. Bugün ise 9. Günüm tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı ama test Başına böyle bir şey gelip hamile kalan varmı nolur yardımcı olun strese girdim düşünmekten.
Ben kan testimden önce vermemiştim sadece normal kadet testlerden yaptım atmamıştım renklerini kıyaslama yapabilmek için .içim hiç rahat değil illa test vereceğim diyorsanız sağlıkocağına sabah erkenden verin ertesi güne e nabıza yansıyor. Hayırlısı olsun

Ben çift embriyo transferi oldum 5aa kalitede. Kaset testte 8. Gün çok silik çıktı 10 gün kan verdim 8 çıktı. 12. Gün tekrar kan verdim 2.89 çıktı. Doktorla görüştüm olumlu bekliyordum herşey iyi gitmişti dedi. Değer düşük olduğu için kimyasal gebelik bile sayılmayabilir. Benim durumla aynısını yaşayanlar varsa bilgi olsun diye yazıyorum. Kimyasal olması için bile belli bir miktar değer yükselmeli sonrasında düşmeli 10-12-20 gibi düşük rakamlar kimyasal bile sayılmıyor

X