Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh kırılmış direncimiz çok şükür🙏 Nasıl sevindim anlatamam ☺️
İnşallah hepsi 5. Güne ulaşır, hepsi de sağlıklı döner ngs den🙏
Kırıldı bitanem, çok şükür. 7 taneden 4 taneye düştü, diğer 3 tane büyümedi. Çok teşekkürler, yazdıkların bana umut oldu. Allah razı olsun canım benim 🙏

Günaydın kızlar 👋
Ben dün bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. O küçük olan hep gününe göre az gelişenin. Bir hafta olmuş. Ama ne kanama ne bir ağrı hiçbirşey yaşamadım. Doktorumun söylediğine göre muhtemelen yaşamayacağım da böyle bir şey, küçülmeye başlamış bile 😔
Rabbim diğerini bana bağışlasın inşallah. O gayet iyi çok şükür. 9+5 olmuşuz. Geçen kontrole göre 2 gün öne bile geçmiş. Hareketlenmeye de başlamış çok şükür 🙏
İçim buruk ama en büyük tesellim diğer bebeğimin iyi olması 🙏
Canim gecmis olsun rabbim kucağına almayi nasip etsin zor bir durum ama sukurki tesellin var.Herseyin hayirlisi🤲

Benim o dört yumurtam büyümeye devam etmiş Remziye Hanım. Cuma günü Opu olacak. 18-16-16-14 mm. Belki diğer küçükler için de ardışık toplama yapılabilir, o kısım henüz net değil. Şimdilik bunlardan sağlıklı çıkmasını ümit ediyorum. Beşinci güne gelen olursa NGS ye gidecek. Size ne kadar teşekkür etsem az, desteğinizi hiç unutmayacağım.🙏
Estagfurullah, yumurtalarinizi kucaginiza aldiracak bir surec yasayin, sevincinize beni de ortak edin yeter. Cok sevindim.

Benim o dört yumurtam büyümeye devam etmiş Remziye Hanım. Cuma günü Opu olacak. 18-16-16-14 mm. Belki diğer küçükler için de ardışık toplama yapılabilir, o kısım henüz net değil. Şimdilik bunlardan sağlıklı çıkmasını ümit ediyorum. Beşinci güne gelen olursa NGS ye gidecek. Size ne kadar teşekkür etsem az, desteğinizi hiç unutmayacağım.🙏
Cok sevindim hayirli olsun

Günaydın kızlar 👋
Ben dün bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. O küçük olan hep gününe göre az gelişenin. Bir hafta olmuş. Ama ne kanama ne bir ağrı hiçbirşey yaşamadım. Doktorumun söylediğine göre muhtemelen yaşamayacağım da böyle bir şey, küçülmeye başlamış bile 😔
Rabbim diğerini bana bağışlasın inşallah. O gayet iyi çok şükür. 9+5 olmuşuz. Geçen kontrole göre 2 gün öne bile geçmiş. Hareketlenmeye de başlamış çok şükür 🙏
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Allahım diğer bebeğini korusun sağ salim kucağına al sorunsuz tez zamanda inşallah 🙏🙏

Rabbimin izni ile kanama durdu, bugun de yatiyorum hastanede.
Dun Hemen bebeklerin kese ve kalplerine baktilar ve rahim agzinin kapali oldugunu kontrol ettiler.
Olumlu olunca yatisim yapildi, proluton igne, agizdan duphaston aldim. Damardan 1000lik 4 tane serum takiyorlar arka arkaya, herbiri 5 saatte bitiyor. Bir antibiyotik igne yaptilar enfeksiyoz bir kanama olmasin diye..
Bakiyorlar Allah razi olsun :))
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, kanamanın durduğuna çok sevindim 🙏
12. Haftaya kadar bende de kanama oluyordu Cok şükür geçti. Gebeliğin ilerledikçe kanama riski de azalıyor 🙏

Selen Ecemis hocaydi, cok ama cok severim, tedavimin son asamasinda ayrilmak zorunda kaldi, Berfu Demir ile transfer oldu. O da alaninda cok iyidir. Elleri dert gormesin.
Ah selen hoca çok iyidir bende onda devam edemedim Berfu hocayla devam ettim. Berfu hocada iyi, onun sayesinde hamileyim şuan ama şimdiye kadar hiç kimsenin önemseyip açıklamadığı şeyleri Selen hocadan öğrendim, her zaman yeri ayrı olacak 🙂

Kızlar günaydın beden değeri göstermiyor

Eklentiler

• 776D2C6F-A1D3-4022-98A2-6E1F32603C59.jpeg
    776D2C6F-A1D3-4022-98A2-6E1F32603C59.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaşlar,
Aranız da 12 haftasını doldurup covid aşısı olan var mı ? Doktorumun ısrarı üzerine yarın için randevu aldım, aşı olan var ise görüş almak isterim 🙏

Günaydın kızlar 👋
Kaybınız için üzgünüm ama dediğiniz gibi iyi olan sağlıklı gelişen bebeğiniz sizinle. Sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏🙏🙏

X