Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh kırılmış direncimiz çok şükür Nasıl sevindim anlatamam
İnşallah hepsi 5. Güne ulaşır, hepsi de sağlıklı döner ngs den
Kırıldı bitanem, çok şükür. 7 taneden 4 taneye düştü, diğer 3 tane büyümedi. Çok teşekkürler, yazdıkların bana umut oldu. Allah razı olsun canım benim

Canim gecmis olsun rabbim kucağına almayi nasip etsin zor bir durum ama sukurki tesellin var.Herseyin hayirlisi

Estagfurullah, yumurtalarinizi kucaginiza aldiracak bir surec yasayin, sevincinize beni de ortak edin yeter. Cok sevindim.

Cok sevindim hayirli olsun

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Allahım diğer bebeğini korusun sağ salim kucağına al sorunsuz tez zamanda inşallah

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, kanamanın durduğuna çok sevindim
12. Haftaya kadar bende de kanama oluyordu Cok şükür geçti. Gebeliğin ilerledikçe kanama riski de azalıyor

Selen Ecemis hocaydi, cok ama cok severim, tedavimin son asamasinda ayrilmak zorunda kaldi, Berfu Demir ile transfer oldu. O da alaninda cok iyidir. Elleri dert gormesin.
Ah selen hoca çok iyidir bende onda devam edemedim Berfu hocayla devam ettim. Berfu hocada iyi, onun sayesinde hamileyim şuan ama şimdiye kadar hiç kimsenin önemseyip açıklamadığı şeyleri Selen hocadan öğrendim, her zaman yeri ayrı olacak

Kızlar günaydın beden değeri göstermiyor

Eklentiler

• 776D2C6F-A1D3-4022-98A2-6E1F32603C59.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaşlar,
Aranız da 12 haftasını doldurup covid aşısı olan var mı ? Doktorumun ısrarı üzerine yarın için randevu aldım, aşı olan var ise görüş almak isterim

Kaybınız için üzgünüm ama dediğiniz gibi iyi olan sağlıklı gelişen bebeğiniz sizinle. Sağ salim kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…