- 18 Kasım 2020
- 2.660
- 3.242
Kırıldı bitanem, çok şükür. 7 taneden 4 taneye düştü, diğer 3 tane büyümedi. Çok teşekkürler, yazdıkların bana umut oldu. Allah razı olsun canım benimOhh kırılmış direncimiz çok şükürNasıl sevindim anlatamam
İnşallah hepsi 5. Güne ulaşır, hepsi de sağlıklı döner ngs den
Canim gecmis olsun rabbim kucağına almayi nasip etsin zor bir durum ama sukurki tesellin var.Herseyin hayirlisiGünaydın kızlar
Ben dün bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. O küçük olan hep gününe göre az gelişenin. Bir hafta olmuş. Ama ne kanama ne bir ağrı hiçbirşey yaşamadım. Doktorumun söylediğine göre muhtemelen yaşamayacağım da böyle bir şey, küçülmeye başlamış bile
Rabbim diğerini bana bağışlasın inşallah. O gayet iyi çok şükür. 9+5 olmuşuz. Geçen kontrole göre 2 gün öne bile geçmiş. Hareketlenmeye de başlamış çok şükür
İçim buruk ama en büyük tesellim diğer bebeğimin iyi olması
Çok sağol canım öyle çok şükürCanim gecmis olsun rabbim kucağına almayi nasip etsin zor bir durum ama sukurki tesellin var.Herseyin hayirlisi
Estagfurullah, yumurtalarinizi kucaginiza aldiracak bir surec yasayin, sevincinize beni de ortak edin yeter. Cok sevindim.Benim o dört yumurtam büyümeye devam etmiş Remziye Hanım. Cuma günü Opu olacak. 18-16-16-14 mm. Belki diğer küçükler için de ardışık toplama yapılabilir, o kısım henüz net değil. Şimdilik bunlardan sağlıklı çıkmasını ümit ediyorum. Beşinci güne gelen olursa NGS ye gidecek. Size ne kadar teşekkür etsem az, desteğinizi hiç unutmayacağım.
Cok sevindim hayirli olsunBenim o dört yumurtam büyümeye devam etmiş Remziye Hanım. Cuma günü Opu olacak. 18-16-16-14 mm. Belki diğer küçükler için de ardışık toplama yapılabilir, o kısım henüz net değil. Şimdilik bunlardan sağlıklı çıkmasını ümit ediyorum. Beşinci güne gelen olursa NGS ye gidecek. Size ne kadar teşekkür etsem az, desteğinizi hiç unutmayacağım.
Selen Ecemis hocaydi, cok ama cok severim, tedavimin son asamasinda ayrilmak zorunda kaldi, Berfu Demir ile transfer oldu. O da alaninda cok iyidir. Elleri dert gormesin.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüp bebek doktorunuzu merak ettim
Dört tanede öyle bir şansım olur mu bilmiyorum ama olsa da olmasa da dualarimda siz de varsınız, çok teşekkürlerEstagfurullah, yumurtalarinizi kucaginiza aldiracak bir surec yasayin, sevincinize beni de ortak edin yeter. Cok sevindim.
Çok teşekkürler, Allah hepimize kolaylıklar versin. Sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemCok sevindim hayirli olsun
Tek yumurta ile evlatlarina kavusan cok arkadasim var. Dualarimda olacaksiniz. Bir olsun bizim olsun.Dört tanede öyle bir şansım olur mu bilmiyorum ama olsa da olmasa da dualarimda siz de varsınız, çok teşekkürler
Bir olsun bizim olsunTek yumurta ile evlatlarina kavusan cok arkadasim var. Dualarimda olacaksiniz. Bir olsun bizim olsun.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Allahım diğer bebeğini korusun sağ salim kucağına al sorunsuz tez zamanda inşallahGünaydın kızlar
Ben dün bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. O küçük olan hep gününe göre az gelişenin. Bir hafta olmuş. Ama ne kanama ne bir ağrı hiçbirşey yaşamadım. Doktorumun söylediğine göre muhtemelen yaşamayacağım da böyle bir şey, küçülmeye başlamış bile
Rabbim diğerini bana bağışlasın inşallah. O gayet iyi çok şükür. 9+5 olmuşuz. Geçen kontrole göre 2 gün öne bile geçmiş. Hareketlenmeye de başlamış çok şükür
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, kanamanın durduğuna çok sevindimRabbimin izni ile kanama durdu, bugun de yatiyorum hastanede.
Dun Hemen bebeklerin kese ve kalplerine baktilar ve rahim agzinin kapali oldugunu kontrol ettiler.
Olumlu olunca yatisim yapildi, proluton igne, agizdan duphaston aldim. Damardan 1000lik 4 tane serum takiyorlar arka arkaya, herbiri 5 saatte bitiyor. Bir antibiyotik igne yaptilar enfeksiyoz bir kanama olmasin diye..
Bakiyorlar Allah razi olsun :))
Çok sağol canım, amin inşallahÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Allahım diğer bebeğini korusun sağ salim kucağına al sorunsuz tez zamanda inşallah
Ah selen hoca çok iyidir bende onda devam edemedim Berfu hocayla devam ettim. Berfu hocada iyi, onun sayesinde hamileyim şuan ama şimdiye kadar hiç kimsenin önemseyip açıklamadığı şeyleri Selen hocadan öğrendim, her zaman yeri ayrı olacakSelen Ecemis hocaydi, cok ama cok severim, tedavimin son asamasinda ayrilmak zorunda kaldi, Berfu Demir ile transfer oldu. O da alaninda cok iyidir. Elleri dert gormesin.
Ayni duygular içerisindeyiz.Ah selen hoca çok iyidir bende onda devam edemedim Berfu hocayla devam ettim. Berfu hocada iyi, onun sayesinde hamileyim şuan ama şimdiye kadar hiç kimsenin önemseyip açıklamadığı şeyleri Selen hocadan öğrendim, her zaman yeri ayrı olacak
sağlıkla kucağınıza alın inşallahSelen Ecemis hocaydi, cok ama cok severim, tedavimin son asamasinda ayrilmak zorunda kaldi, Berfu Demir ile transfer oldu. O da alaninda cok iyidir. Elleri dert gormesin.
Çok geçmiş olsunDun aniden ciddi bir kanama oldu bu kez kesin kaybettim bebekleri dedim ama sukur simdilik yerlerindeler, 2 gun hastanede yatistayim.
Kaybınız için üzgünüm ama dediğiniz gibi iyi olan sağlıklı gelişen bebeğiniz sizinle. Sağ salim kucağınıza alın inşallahGünaydın kızlar