Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Remziye hanım doktorunuz Oradan ayrıldı demiştiniz şimdi hangi lab. İle çalışıyor biliyor musunuz? Bu durumda yine onu mu transferinizin yapıldığı hastaneyi mi tavsiye edersiniz? Teşekkürlerimle
ecemis klinikte eşiyle calisiyor. Hashimato, tiroid, karaciger sorunlari, ailede veya sizde otoimmun hastalıklar varsa selen hocayla ilerlemenizi tavsiye ederim hatta mutlaka ve mutlaka.

bunun disinda sadece basarisiz denemeler vs varsa bahceci ama ankaradaysaniz berfu hoca, yeni gelen doktor hakkinda guzel geri donusler almadim.

Çok teşekkür ederim cevabınız açıklamanız için.

Canım cok cok gecmiş olsun rabbim diger yavrunu size bagıslasın nasibi yicek ekmegi yokmus bu dunya da

Kızlarrr haftalar sonra ancak girebildim napıyosunuzz nasıl gidiyorr negatif olanlar da bir gelişme var mı 2. denemeyi yaptınız mı herkesi çok merak ediyorumm beni sorarsanız 12+5 büyük ihtimalle de kız bebişşş 2li testi ben yaptırmak istemedim şuanlık herşey yolunda sizler napıyorsunuzz cinsiyeti belli olan var mı??? X xnobodyx A Alyamalis A Alvaro morte B Bebegmgelecek S Saturnyildizi nilnec remziye_06 N Nisanesintisi01 H Hayalim11 şuanda aklımda kalan isimleri etiketledim arkadaşlar baya zaman oldu unuttuğum varsa kusura bakmasın merakla hepinizin cevaplarını bekliyorum

Merhaba canım
İyiyiz şükür ben ikili test yaptırdım çok şükür bir şey çıkmadı. Cinsiyetimiz de erkek şuan için benim gündemim de aşı var doktorum ısrarla olmamı istiyor, yarına randevu aldım ilk dozumu olmayı düşünüyorum hayırlısıyla

anladım cnm sağlıkla gelsin oğluşunnn hatırladığım kadarıyla senin kanaman olmuştu çok üzülmüştün gitti diye bak bebişin seninleymiş çokkk sevindim

anladım cnm sağlıkla gelsin oğluşunnn hatırladığım kadarıyla senin kanaman olmuştu çok üzülmüştün gitti diye bak bebişin seninleymiş çokkk sevindim
Evet canım kanamam olmuştu, 12. Haftaya kadar da devam etti. Ama çok şükür şimdi tamamen bitti, zor günlerdi, Allah bebeklerimizi korusun

Çok geçmiş olsun canım Allah kardeşine uzun ömürler versin okuyunca üzüldüm

inşallah birdahaki kanama yaşamazsınız kuzum
Hayırlısı ile sağlık bir şekilde devam eder umarım

Allah bağışlasın saglikla al kucagina inşallah

Ben henuz başlamadım yil sonunda belki.

remziye_06 hanım merhabalar tıbbi genetiği başvurmuştuk eşim ve ben sonucunda genetik danışma çıktı. Her ikimizde de hekimimize randevu alamadık henüz. Sizin bu sonuçla ilgili bilginiz var mı?

remziye_06 hanım merhabalar tıbbi genetiği başvurmuştuk eşim ve ben sonucunda genetik danışma çıktı. Her ikimizde de hekimimize randevu alamadık henüz. Sizin bu sonuçla ilgili bilginiz var mı?
Tabii sonucunuzu gormeden bir yorum yapmak imkansiz. Bir an evvel randevu aliniz. Genetik danismanlik almaniz uygun gorulmus. Bazi tani merkezleri veriyordu

Ben Opu işleminden çıktım arkadaşlar. 4 yumurta vardı, 3 tanesi toplanmış. Umarım hepsi beşinci güne gidebilir yoksa şansım çok az, daha ngs ye gidecek. Şimdi zaman kaybetmeden ilk adetle tekrar başlamak için hemen yumurtalıkların toparlanması ve kist olmaması lazım. Bunun için bana önerebileceginiz şeyler var mı yapabileceğim? remziye_06 var mı bir tavsiyeniz acaba?

Aslinda cok klasik gelecek ama lutfen dinlerseniz cok faydasini görürsünuz, cay kahve sut ve sut urunlerini tamamen birakin, sade soda disinda gazli icecek tuketmeyin, gunde 3 lt su ve 45 dakika yuruyus, d vitamini, c vitamini ve omega 3.

Aslinda cok klasik gelecek ama lutfen dinlerseniz cok faydasini görürsünuz, cay kahve sut ve sut urunlerini tamamen birakin, sade soda disinda gazli icecek tuketmeyin, gunde 3 lt su ve 45 dakika yuruyus, d vitamini, c vitamini ve omega 3.
Çok teşekkürler Remziye Hanım. Dediklerinizi yapacağım. Sağlıkla kalın

remziye_06 merhaba
Bugün ikili test sonuçlarım çıktı
Down sendromu 1/50000 çıktı çok düşük ihtimal dedi doktor
Lakin beni endişelendiren trisomi 21 ve 18 1/732 çıktı doktor tekrar kan alınıp kromozom sayımı yapılmasını tavsiye etti ve ekledi malformasyon oluyor trisomilerde şimdiye kadar herhangi bir malformasyon görmedik dedi ama ben dünden beri uyuyamıyorum!
Sizin bilginize ihtiyacım var burada heryer çarşambaya kadar kapalı nasıl bekleyebilirim bilemiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…