ANNE ADAYLARI | EMBRİYO SAYISI, GÜNÜ | TRANSFER İŞLEM | SONUÇ |
C Capanin Gururu Teyom | Tek Embriyo | Haziran Transfer | günü 5 Temmuz |
| Tek embriyo | Transfer | Günü 3 Temmuz |
S Saturnyildizi | Gün Tek embriyo | Transfer | Günü 12 Temmuz |
A Alvaro morte | 2 Embriyo | Haziran Transfer | günü 5 Temmuz |
| Embriyo | Haziran Transfer | Temmuz Test Günü |
| Tek 5. Gün Embriyosu | 24 Haziran Transfer | Hamile |
| 5. Gün 2 Embriyo | 2 Temmuz Transfer | Hamile |
| 5. Gün Embriyosu | Temmuz Transfer | Günü 11 Temmuz |
| Tek Embriyo | 2 Temmuz Transfer | Hamile |
| 3. Gün 2 Embriyo | 7 Temmuz Transfer | Hamile |
S Siyahhhinci | Gün Tek Embriyo | Temmuz Transfer | Temmuz Test Günü |
| Gün 2 Embriyo | Temmuz Transfer | Temmuz Test Günü |
B Bebegmgelecek | 5. Gün Tek Embriyo | 30 Haziran Transfer | Hamile |
E elif06bade | 3. Gün 2 Embriyo | 12 Temmuz Transfer | Hamile |
| 5. Gün 2 Embriyo | 26 Haziran Transfer | Hamile |
| 5. Gün 2 Embriyo | 30 Haziran Transfer | Hamile |
| 3. Gün Embriyosu | Temmuz Transfer | Temmuz Test Günü |
N Nisanesintisi01 | 5. Gün 2 Embriyo | 12 Temmuz Transfer | Hamile |
D Deryaumutlu | Embriyo | Temmuz Transfer | Temmuz Test Günü |
K Kentuckychicken | 5. Gün 2 Embriyo | 16 Temmuz Transfer | Hamile |
Hadi hayirlisi❤ bat ne zaman benim 22Bi aksilik cıkmazsa haziran adetindee ben de başlıyorum
Hadi inşallah hayirlisi ileHayırlı olsun kızlar
Bende temmuz sonu gibi başlıyacağım
Bu ay doktora ön görüşme randevusu alacağım ❤
Önceki 2 tedavide nasil bir sorun oldu acaba ? İnşallah bu kez hayirlisi ile olurBir aksilik olmazsa bende bir haftaya başlayacağım 3.tedavim olacak inşallah.Transferim Ağustos sonuna doğru olacak muhtemelen,arada rahîm dinlendirme ve Histereskopı olacağım
29u görünüyor, gecıkme olmaz ınsallahHadi hayirlisi❤ bat ne zaman benim 22
İnşallah canım.İlk tedavimde hiç tutmadı sonrasında tuttu hatta iki embriyom da tuttu ama biri hiç gelişmedi diğeri de kalbi durdu.Bizde şiddetli erkek infertilitesi var malasef çok tedavi de gördu eşim ama değişmiyor tek şansımız tüp Bebek.Doktorum kaliteli embriyolarda düşük olduğu için Histereskopı önerdi, aslında ultrasonda ve rahim filminde sorun yoktu ama yinede içimiz rahat etsin dedi.Tabi herşeyden önce nasip olmayınca olmuyorÖnceki 2 tedavide nasil bir sorun oldu acaba ? İnşallah bu kez hayirlisi ile olur
ben de yerimi alayım hemen. 2. deneme için ben de gelecek hafta muayeneye gideceğim inşallah. Bakalım başlayabilecek miyizMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Ucu uzuna beraber ilerleyecek desene bizimki29u görünüyor, gecıkme olmaz ınsallah
Aynen öyle nasip kismet cok üzüldüm. Rabbim bir daha yaşatmasın o aciyi inşallahİnşallah canım.İlk tedavimde hiç tutmadı sonrasında tuttu hatta iki embriyom da tuttu ama biri hiç gelişmedi diğeri de kalbi durdu.Bizde şiddetli erkek infertilitesi var malasef çok tedavi de gördu eşim ama değişmiyor tek şansımız tüp Bebek.Doktorum kaliteli embriyolarda düşük olduğu için Histereskopı önerdi, aslında ultrasonda ve rahim filminde sorun yoktu ama yinede içimiz rahat etsin dedi.Tabi herşeyden önce nasip olmayınca olmuyor
Yerim seni coholatamİnşallah hepiniz gönlünüze göre hayırlı sonuçlar alırsınıztopigini severim amaringom sohrabim seninde hayırlı olsun inşallah canım çilek kokusu pembis lotus
Hayirlisi ile başlasın inşallahben de yerimi alayım hemen. 2. deneme için ben de gelecek hafta muayeneye gideceğim inşallah. Bakalım başlayabilecek miyiz
Aminnn hakkimizda hayirlisi olsun inşallahHayırlı haberler alacağınız bi topik olsun inşaAllah
Bende bu ay ön görüşmeye gideceğim temmuz da başlarız bizde.
hangi şehirde başlayacaksın canım özel mi devlet miHadi inşallah hayirlisi ile
Almanyadayim ben canm. Burada yapacağım sigortamiz yuzde 50sini ödüyor burda deneyeceğiz önce.hangi şehirde başlayacaksın canım özel mi devlet mi
ben ilk denememi raporlu üniversite hastanesinde yaptırmıştım. Bunu özelde başka bir şehirde deneyeceğim inşallahAlmanyadayim ben canm. Burada yapacağım sigortamiz yuzde 50sini ödüyor burda deneyeceğiz önce.
İnşallah olur bu kez. Burada haberleşiriz hep zaten İnşallahben ilk denememi raporlu üniversite hastanesinde yaptırmıştım. Bunu özelde başka bir şehirde deneyeceğim inşallah
Canım hayırlara müjdeli haberlere vesile olsun inşallah. Bende Bi köşede yerimi alayım. Şuan rapor çıkarmak için uğraşıyorum 14 haziran da ön görüşme yapacağım. İlk tüp bebek tedavim olacak. Rabbim burada hepimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
ben forum sayesinde çok şey öğrendim canım. Şuan devam ettiğim doktoru da forumda arkadaşların tavsiyesi ile buldum. İnşallah uğurlu gelir hepimiz kavuşuruz yavrularımızaİnşallah olur bu kez. Burada haberleşiriz hep zaten İnşallah