Taze Transfer sonrası 3. Gün Erken Gebelik testi?

Merhaba. Ne zaman transfer oldunuz? Ben 30 ekimde oldum transfer günümle beraber 4.gün test yaptım negatif çıktı tek çizgi vardı. Bidaha test yapmadım bekliyorum 😊
Ben de 29 Ekim'de oldum. Benim transferim taze olduğu için iğnenin etkisinden dolayı ikinci çizgiyi görmüştüm. Şimdi iğnenin etkisi geçmiş olsa bile idrarda kesin sonuç almam diye cuma günü test günümü bekliyorum. Sizin sanırım dondurulmuş embriyo transferi oldu. Test gününüz ne zaman😊

Ben de 29 Ekim'de oldum. Benim transferim taze olduğu için iğnenin etkisinden dolayı ikinci çizgiyi görmüştüm. Şimdi iğnenin etkisi geçmiş olsa bile idrarda kesin sonuç almam diye cuma günü test günümü bekliyorum. Sizin sanırım dondurulmuş embriyo transferi oldu. Test gününüz ne zaman😊
Evet benimki dondurulmuş ve çift transfer oldum. Benimde test günüm 11 kasım 😊

Canım I insallah hamilesindir erken davranma kan ver ben de bugün transfer oldum çok heyecanlıyım korkuyorum kızlar 7 ve 5 hücreli nasıl a ve b kaliteymiş acaba iki embriyo şansı daha iyi olur mu umutlanmak istemiyorum bir olumsuz tüp bebek durumum var

Canım I insallah hamilesindir erken davranma kan ver ben de bugün transfer oldum çok heyecanlıyım korkuyorum kızlar 7 ve 5 hücreli nasıl a ve b kaliteymiş acaba iki embriyo şansı daha iyi olur mu umutlanmak istemiyorum bir olumsuz tüp bebek durumum var
Ben bu hücreli durumunu vs ilk kez duyuyorum embriyolog aradığında şehir dışındaydım ve şarjım bitmişti aradıklarında. Hastaneden sadece yarın transfer yapılacak dendi ve o şekilde gittim. Son üç gündür kasıklarımda ağrı var kızlar ve korktum acile geldim şimdi. Kan testi sonucum bi saat sonra çıkacak. Umarım sonuç pozitif gelir ve büyüme ağrısıdır umarım 🙏

X