Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı günler son durumunuz nedir bebiş geldi mi acaba bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum 10.gunde test yaptım pozitif 11. Gunde pozitif çıktı kan verdim 18.60 çıktı doktorum bekle dedi şüpheli çıkmış dedi 12. Gün de idrar testi yaptım yine çift çizgiyi gördüm beklemek çok zor tecrübelerine dayanarak sizce sevineyim mi üzüleyim mi ne yapacağımı bilmiyorum yorumlarda buluşalım teşekkür ederim

Arkadaşlar herkese merhabalar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 10. Gunde idrar test yaptım pozitif Çıktı 11. Gün tekrar yaptım yine pozitif çıktı dayanamadım kan verdim 18.60 çıktı doktorum kritik çıkmış 3 gün bekle dedi ama gelin birde bana sorun bekleyemiyorum sevinemiyorum üzülemiyorum aranızda böyle durum yaşayan var mı sizce hala iğnenin etkisi midir 12. Gün sabah yine yaptım idrar testi yine pozitif çıktı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Lutfen endiselenmeyin, biraz lekelenmeniz de olabilir hatta bugun yarin.

cok sevindim cok mutlu oldum haberinize, doktorunuz yeniden kan vermenizi soyledi mi yarin icin?
birşey olmaz değilmi çok zorlamadım ama insan zar zor elde edince endişe ediyor..tşk ederim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olur size sürekli fikrinizi sormuştum unutmamışsınız beni doktorum perşembe günü ver dedi ama ben endişe ediyorum acaba yarın mı versem herkes iki günde bir vermiş

Doktorunuz en dogrusunu bilir ama iciniz rahat etsin derseniz hem yarin hem persembe verin :) en fazla biraz yorulmus olursunuz.

Tabii ki kabizlik istenen bir sey degil ama bir kereyle hem de 12. gununuzde bebegin tutunma surecine oyle zarar vermezsiniz. Siz endise etmeyin. Eger kabizliginiz surerse doktorunuza duphalac kullanabilir miyim diye sorun. Boyle endise etmenizden iyidir.

Catlatma iğnenizin son dozunu ne zaman yapmıştınız? Kan degeriniz biraz düşük doktorunuz o nedenle temkinli davranmistir. Ama yukselmeyecegi anlamina gelmez tabii.

perşembe vereyim artık hastaneye gitmek gözümde büyüyor :) birde sizin söyledikleriniz bazı arkadaşların yazdıkları içimi rahatlattı gerçekten tşk ederim remziye_06 hanımcım

Tekrar teşekkürler bilgiler için. Bugün cem çelikle görüştüm. İnositolün zararı olmayacağını, dhea yı ise kendilerinin vermediğini ancak sorun da oluşturmayacağını söyledi. Ben maxijunoya da dhea ya da devam edeceğim.

Guzel haberlerinizi duymayi beklerim, Cem Hoca duayendir. Kendisi ile ayni goruste olmaktan onur duyarim.

Medical park funda gödede tedavi olan prednol yada bağışıklık baskılyıcı başka bir ilaç kullnan var mı? Yani prednol veriyor mu acaba ? Benım bağışıklığım yanlış çlışıyor. Kronik rahatsızlıpım var. O yüzden merak ediyorum. Doktor kararı vermek istiyorum. Ümit hanım yada funda hanım arasındayım.

İnsallah en kısa zamanda hayırlısıyla geçer acıkıyorsun ama yemeye korkuyorsun ben öyleyim yemek yediğimde aksamları özellikle bütün akşam kötü geçiyor bana ilacı bıraktım bugun maden işe yaramıyor içme dedi doktor bakalım bende kabızlık sorunu da var dupholoc ve türevleri de işe yatamıyor ben de bende ilac suan bir etki etmiyor bakalım hayırlısı böylece ne olacak sizin cinsiyet belli oldu mu bize ikili tarama yapmak istemedi doktor her halükarda riskli çıkacak yastan dolayı dedi gerek tok der ayrıntılı ultrasyon var bir de 22.haftada var ayrıntılı ultrasyonumuz

Kiyasal gebelik oldu çok üzüldüm

Dun aniden ciddi bir kanama oldu bu kez kesin kaybettim bebekleri dedim ama sukur simdilik yerlerindeler, 2 gun hastanede yatistayim.

Funda hanimi bilmiyorum Ümit hanim bana 10. Haftaya kadar prednol kullandirdi benim kronik rahatsizligim yoktu dusuklerim ve kimyasal gebeligim vardi.Hakkinda hayirli olani icinin en rahat edecegi dr secmeni dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…