Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler kuzum verdiğin güzel bilgiler icin endişelerim var ister istemez yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum işte doktorum yatmayı zaten istemiyor bakalım ne örgütte bulunacak merakla bekliyorum

Allah kabul etsin canım ne güzel yapmışsın hamilesin suan sanırım gerçekten hissediliypr mu benim hamile kalan arkadaşlarım hep hissettiğini söylüyor

Tam itiyorum daha önce gelmiyordu böyle acaba gebelik oluşmadığından mı geeri geliyor
Yok kuzum ya alakası yoktur olur mu öyle şey gebe olsan da olmasan da gelir ben rahat bırakıyordum O gün inat etti ben itemiyorum geri geliyor ne yaptıysam geri geldi o an endişe duydum itelersen kasılma oldu sanırım ondan iteledi hep

Oyyy oyyy ellerine sağlık canım benim ne güzel de açıklamamışsın kıyamam sende benim duamdasın cok istiyorum güzel haber almanı biliyorum ki senin de buna cok ihtiyacın var kuzum benim hepimiz öyle hayal ediyorum hayali bile güzel ua gerçeği kim bilir nasıldır

Çok güzel takviyeler almışsınız kac kac haftalık oldunuz canım verdiğin bilgiler icin teşekkür ediyorum

Merhaba kizlar..lutinus fitil kullanan varmi aranizda..ben kullaniyorum..aradan biraz zaman geciyo..geri akiyo..birde bu fitili kullanfiktan sonra..15 dakika rn az yurumemizmi gerkiyor..bilgisi olan varmi..

Yerleşme kanaması gibi duruyor anlatttıgınız kac embriyo konulmuştu ikiz gebelikte basen kanamalar aratabiliyor kanamaları oluyor arada ama sıkıntı oldıgunu duymazdan olabiliyor yani doktorunuz mutlaka ek takviyeler yazacaktır

Baya geçe kalmış sonuç ya niye bukadar uzun sürüyo devlette anlıyamıyorum sonu hayırlı olsun inş canım en azından azalmış

Merhaba kizlar..lutinus fitil kullanan varmi aranizda..ben kullaniyorum..aradan biraz zaman geciyo..geri akiyo..birde bu fitili kullanfiktan sonra..15 dakika rn az yurumemizmi gerkiyor..bilgisi olan varmi..
Merhaba ben kullanıyorum lutinus fitil ama yürümen değil aksine yatman gerekiyor canım kim dedi yürümen gerektiğini yanlış anlamış olmayasın

Merhaba ben kullanıyorum lutinus fitil ama yürümen değil aksine yatman gerekiyor canım kim dedi yürümen gerektiğini yanlış anlamış olmayasın
Hemsireye sormustum..tatlimm..oncrki tedavilerde sanki yuruyebilirsin demislerdi..ben 2 gundur kullaniyorum canim..sendede oluyomu peki..aradan bi sure sonra..sivi bi sekilde geri akiyor..sanki hepsi geri akiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…