Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi canım bir tane olsun bizim olsun İnşallah sımsıkı tutunur sana

Hemsireye sormustum..tatlimm..oncrki tedavilerde sanki yuruyebilirsin demislerdi..ben 2 gundur kullaniyorum canim..sendede oluyomu peki..aradan bi sure sonra..sivi bi sekilde geri akiyor..sanki hepsi geri akiyor gibi.
Hepimizin pyle oluyor bence benim de pyle sanki hepsi geliyor gibi ama giden gitmiştir elimden geldiğince ileriye iteliyorum daha önce korkuyordum itelerken kapsül kendi pıt çıkıyordu

Hemsireye sormustum..tatlimm..oncrki tedavilerde sanki yuruyebilirsin demislerdi..ben 2 gundur kullaniyorum canim..sendede oluyomu peki..aradan bi sure sonra..sivi bi sekilde geri akiyor..sanki hepsi geri akiyor gibi.
Yok canım hemen kalkma fitili attıktan son dinlen biraz. Bende de belli bi süre sonra akıyo illaki biraz

Merhaba kizlar..lutinus fitil kullanan varmi aranizda..ben kullaniyorum..aradan biraz zaman geciyo..geri akiyo..birde bu fitili kullanfiktan sonra..15 dakika rn az yurumemizmi gerkiyor..bilgisi olan varmi..
Cubukla rahme kadar gönderiyorsun nerdeyse fitili canim cok ilerilere gidiyor ben o fitili sevdim digerl kullandiklarimin en iyisi bence...vücut fazlasını atiyor hic endişelenme akma da oluyor tabi..

Yaa değildir o zaman kuzum ya dur bakalım dene tup bebek neden deniyirsun normal yolla dene demedi mi
Sperm kaynaklı bizim sorunumuz canım 4 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık ama olmadı Varikosel ameliyatı oldu ama yinede çok artış olmadı yerinde saydı gibi bişey

cidden haklısın ama sinirlenme strese girme boşveeerr

Hepimizin pyle oluyor bence benim de pyle sanki hepsi geliyor gibi ama giden gitmiştir elimden geldiğince ileriye iteliyorum daha önce korkuyordum itelerken kapsül kendi pıt çıkıyordu
Valla insallah faydasi oluyodur..canim..aynen ..herkesete oluyo..sanirim..amandedigim gibi benimki nerdeyse hepsi geri geliyo..sivi bi sekilde..

Cubukla rahme kadar gönderiyorsun nerdeyse fitili canim cok ilerilere gidiyor ben o fitili sevdim digerl kullandiklarimin en iyisi bence...vücut fazlasını atiyor hic endişelenme akma da oluyor tabi..
Haklisin canim...ileriye kadar yapiyorum bende..ama cok geliyo..onceki tedvailerimdede geri geliyodu .fakat..bunda sanki dhaa cok geliyo..neysem tatlim..bakalimm..ne olcak..

Sakin olmalısın önce.. bende dün başladım iğnelere. İğneden korkuyorsan kendin yapamıyorsan sağlık ocağında yaptır inanın çok basit hemen vuruluyor acı hissetmiyorsunuz.

maşallah ne güzel haberler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…