- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
merhaba canım hiç yalnızlık çekme burda bir sürü tatlış senin gibi arkadaş var. hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi anlıyoruz. kullandığın ilaçlar yürüdüğün bu yol insanı daha duygusal yapıyor. üzülme olumlu düşün inşallah tedavin güzel sonuçlansın. Allah dermansız dert vermesin inşallahMerhaba arkadaşlar nasılsıniz ben de dün tüp bebeğe başladım. Çok yalnızım ve iğnelerden çok korkuyorum, panik atak hastasıyım. Morale ihtiyacım var 8 yıllık evliyim ilk denemem rezervim çok düşük
Ay hadi tutsun inşallah ya valla cok emek veriyoruz Allahm görsünSperm kaynaklı bizim sorunumuz canım 4 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık ama olmadıVarikosel ameliyatı oldu ama yinede çok artış olmadı yerinde saydı gibi bişey
T şeklinde rahim ve ters rahim ya da ters rahim ağzı birbirinden tamamen farklı şeylerdir, t şeklinde rahim rahimdeki çoğu zaman doğuştan şekilsel bir farklılığı gösterir, rahmin ya da rahim ağzının ters olması ise konumunun farklı olması demektir, gebelikle beraber doğuma kadar yönü normal gebelerle aynı hale gelir. T şeklindeki rahimde ise doktorunuz ameliyat gereksinimi duyabilir.Yaa değildir o zaman kuzum ya dur bakalım dene tup bebek neden deniyirsun normal yolla dene demedi mi
Kızlar değer 59.5 cıktı ayyyBaya geçe kalmış sonuç ya niye bukadar uzun sürüyo devlette anlıyamıyorum sonu hayırlı olsun inş canımen azından azalmış
Harika :) iki gün sonra tekrarlarsanız artışı da görürsünüz :) çok sevindim.Kızlar değer 59.5 cıktı ayyy
Çok sevindim canımm sağlıkla kucağına da al inşKızlar değer 59.5 cıktı ayyy
Harika görünüyor, bence kan verseniz kesin çıkar .) ama boşuna delik deşik olmayayım diyorsanız doktorun gününü bekleyinEki Görüntüle 2886091
kızlar üstteki erken gebelik testi dün yaptığım alttaki de bu sabah yaptım normal testkan testi yaptırmamak için kendimi sor tutuyorummm
Acaba ikisi de tuttu mu çok heycanlıEki Görüntüle 2886091
kızlar üstteki erken gebelik testi dün yaptığım alttaki de bu sabah yaptım normal testkan testi yaptırmamak için kendimi sor tutuyorummm
ayy keşke öyle olsa ikiz çok istiyorumAcaba ikisi de tuttu mu çok heycanlı
eşim izin verse yaptırıcam da oda korkuyor sonra üzülürüm diye ya ilkinde de 9.günde yaptırmıştım 4çıkmıştı çok sevinmiştik sonra değerim düşünce hüsran oldu yine aynı şey olur diye korkuyorum ama onda testim bu kadar koyu değildi çok silikti ay çok heycanlıyımmmHarika görünüyor, bence kan verseniz kesin çıkar .) ama boşuna delik deşik olmayayım diyorsanız doktorun gününü bekleyin
Maşallah çok güzel, böyle haberler duymak umut oluyor, inşallah değerin sağlıkla artsın canımKızlar değer 59.5 cıktı ayyy
2 embriyo konulmuştu değer cıktı 59 .5Yerleşme kanaması gibi duruyor anlatttıgınız kac embriyo konulmuştu ikiz gebelikte basen kanamalar aratabiliyor kanamaları oluyor arada ama sıkıntı oldıgunu duymazdan olabiliyor yani doktorunuz mutlaka ek takviyeler yazacaktır
8 .günün canimharikaakaçıncı gününn
ben burdayım diyor bebiş, maşallah hadi bir test yaptır da sevindir bizideEki Görüntüle 2886091
sağol cnm bakayım daha karar veremiyorum korkuyorum kendimi çok kaptırmaktanben burdayım diyor bebiş, maşallah hadi bir test yaptır da sevindir bizide
Ayyy ınsalhhh ya kanama gelmez oldu ama beni çok korkuttu uzanıyorum şimdi annemi cagirdim yanimaHarika :) iki gün sonra tekrarlarsanız artışı da görürsünüz :) çok sevindim.
Amin kuzum hepimize nasip olsun işallahhhMaşallahSağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum
Ah biliyorum o duyguyu. sakın üzülme stres yapma. İnan çok dua edicem inşallah seninledir. Allah yardımcın olsun. sağlıkla mutlulukla güzel sonuçlar al. sen nasıl ne zaman uygun görüyorsan öyle yap. ama bizi habersiz bırakmasağol cnm bakayım daha karar veremiyorum korkuyorum kendimi çok kaptırmaktan
Kanda 4 çıksa idrarda hiç çıkmazdı, kendimden örnek vereyim, kanda 610'larda çıktığında normal gebelik testimde sizinki gibi çıkmıştı. O açıdan endişe etmeyin.eşim izin verse yaptırıcam da oda korkuyor sonra üzülürüm diye ya ilkinde de 9.günde yaptırmıştım 4çıkmıştı çok sevinmiştik sonra değerim düşünce hüsran oldu yine aynı şey olur diye korkuyorum ama onda testim bu kadar koyu değildi çok silikti ay çok heycanlıyımmm