- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayenn canim varsa cikar insallah guzel bir haber alirizEvet bu sabah yine lekelenmem olunca doktoru aradım gebelik testi yaptır dedi gün icerisin de gidip kan vereceğim canım çok korkuyorum inşallah güzel bir haber alırım. Daha iki gün var testte ama varsa çıkar sanırım
Umarım inşallah bebeğin seninledir Benim rahmim ters ama engel değil dedi bana daha önce gittiğim dr lar da engel değil dediUmarım ben onda t rahim ameliyatı da oldum ya test günü bekliyorum bende bakalim sonucu ne olur
İnşallah canımAyenn canim varsa cikar insallah guzel bir haber aliriz
Çok iyi canım bir tane olsun bizim olsun İnşallah sımsıkı tutunur sanaKizlar haber geldi
1 tanecik yumurtam cok guzel ilerlemiş 4.gun bugun pek umudum yoktu hirsli cikti insallah hep öyle devam edersımsıkı tutunur bana da blast olur bugun dondurucaz dedi embriyolog simdi ben agustosu bekleyeceğim bir kez daha toplanacak tabi 1 yumurta
Insallah canimm yaa hepimiz hepimiz guzel haberler alalim insallahÇok iyi canım bir tane olsun bizim olsun İnşallah sımsıkı tutunur sana
İnşallah canımInsallah canimm yaa hepimiz hepimiz guzel haberler alalim insallah
Hepimizin pyle oluyor bence benim de pyle sanki hepsi geliyor gibi ama giden gitmiştir elimden geldiğince ileriye iteliyorum daha önce korkuyordum itelerken kapsül kendi pıt çıkıyorduHemsireye sormustum..tatlimm..oncrki tedavilerde sanki yuruyebilirsin demislerdi..ben 2 gundur kullaniyorum canim..sendede oluyomu peki..aradan bi sure sonra..sivi bi sekilde geri akiyor..sanki hepsi geri akiyor gibi.
Yaa değildir o zaman kuzum ya dur bakalım dene tup bebek neden deniyirsun normal yolla dene demedi miUmarım inşallah bebeğin seninledir Benim rahmim ters ama engel değil dedi bana daha önce gittiğim dr lar da engel değil dedi
Yok canım hemen kalkma fitili attıktan son dinlen biraz. Bende de belli bi süre sonra akıyo illaki birazHemsireye sormustum..tatlimm..oncrki tedavilerde sanki yuruyebilirsin demislerdi..ben 2 gundur kullaniyorum canim..sendede oluyomu peki..aradan bi sure sonra..sivi bi sekilde geri akiyor..sanki hepsi geri akiyor gibi.
Cubukla rahme kadar gönderiyorsun nerdeyse fitili canim cok ilerilere gidiyor ben o fitili sevdim digerl kullandiklarimin en iyisi bence...vücut fazlasını atiyor hic endişelenme akma da oluyor tabi..Merhaba kizlar..lutinus fitil kullanan varmi aranizda..ben kullaniyorum..aradan biraz zaman geciyo..geri akiyo..birde bu fitili kullanfiktan sonra..15 dakika rn az yurumemizmi gerkiyor..bilgisi olan varmi..
Sperm kaynaklı bizim sorunumuz canım 4 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık ama olmadı Varikosel ameliyatı oldu ama yinede çok artış olmadı yerinde saydı gibi bişeyYaa değildir o zaman kuzum ya dur bakalım dene tup bebek neden deniyirsun normal yolla dene demedi mi
cidden haklısın ama sinirlenme strese girme boşveeerrSinirden olecem aramış benim avanak kocam eve misafir ağırmış 2 tane küçük çocuklu misafir hemde ben transfer olalı 3. Günüm daha adama bak ne destek oluyor ne yanımda oluyor ne bir şey salak herif yaptığı işe bak aradim geri ben merdivenden düştün musait değilim dedim yaa
Valla insallah faydasi oluyodur..canim..aynen ..herkesete oluyo..sanirim..amandedigim gibi benimki nerdeyse hepsi geri geliyo..sivi bi sekilde..Hepimizin pyle oluyor bence benim de pyle sanki hepsi geliyor gibi ama giden gitmiştir elimden geldiğince ileriye iteliyorum daha önce korkuyordum itelerken kapsül kendi pıt çıkıyordu
Ok canim....insallah faydasi oluyodur..tesekkur ederim..Yok canım hemen kalkma fitili attıktan son dinlen biraz. Bende de belli bi süre sonra akıyo illaki biraz
Haklisin canim...ileriye kadar yapiyorum bende..ama cok geliyo..onceki tedvailerimdede geri geliyodu .fakat..bunda sanki dhaa cok geliyo..neysem tatlim..bakalimm..ne olcak..Cubukla rahme kadar gönderiyorsun nerdeyse fitili canim cok ilerilere gidiyor ben o fitili sevdim digerl kullandiklarimin en iyisi bence...vücut fazlasını atiyor hic endişelenme akma da oluyor tabi..
Sakin olmalısın önce.. bende dün başladım iğnelere. İğneden korkuyorsan kendin yapamıyorsan sağlık ocağında yaptır inanın çok basit hemen vuruluyor acı hissetmiyorsunuz.Merhaba arkadaşlar nasılsıniz ben de dün tüp bebeğe başladım. Çok yalnızım ve iğnelerden çok korkuyorum, panik atak hastasıyım. Morale ihtiyacım var 8 yıllık evliyim ilk denemem rezervim çok düşük
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimRica ederim canım Bugun 10. Gun deyim haftaya cumartesi kese için gidicez canım Rabbim nasip ederse
maşallah ne güzel haberler bunlarKizlar haber geldi
1 tanecik yumurtam cok guzel ilerlemiş 4.gun bugun pek umudum yoktu hirsli cikti insallah hep öyle devam edersımsıkı tutunur bana da blast olur bugun dondurucaz dedi embriyolog simdi ben agustosu bekleyeceğim bir kez daha toplanacak tabi 1 yumurta