Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S Saturnyildizi canım cok sayfa bırıkmıs okudum ama denk mı gelmedım sen mı yazmadın bılemıyorum sende nasıl gıdıyor beklemek bı daha test yapmadın mı
Yok canım test yapmadım töbe ettim dün moralim bozuldu biraz ama bugün düşünmüyorum olcağı varsa olur bugün biraz duygusalım annem geliyor aklıma hep ağlayıp duruyorum onun dışında iyim şükür biraz kasık ağrılarım oluyor ara ara sende durumlar nasıl keşke çıksaydı bugün testin çok merak ediyorum

olsun vardır bir hayır demekki daha erkenmiş hem sonuç pozitif olursa pazartesi gittiğinde tekrar kan verirsin iki gün geçmiş oluyor
ya sorma sorma
Canım sonucumuz ne olursa olsun rabbım gonlumuze teslımıyet versın cunku hıc korkularımız endiselerımız bıtmeyecek kucaga alana dek keşke cıksaydı bende meraklanıoum

Merhaba canım Adana da mı tedavi görüyorsunuz. Umarım bebişin sağlıklı bi şekilde seninledir hayırlı sonuçlar alırsın

Kızlar merhaba,
Bugün transfer sonrasi 9. Günüm bu zamana kadar hep kasık ağrımm vardi buraya da yazmıştım ama biraz önce çok az pembe lekelenmem oldu ve çok panik yaptım biliyorum bu yerleşme kanaması da olabiliyor ama ben yine de çok kötü oldum ilaç kullanırken adet olmam mümkün mü lütfen cevap yazın evde yalnızım ve çok panik yaptım

Hakkımızda hayırlısı olsun inş senin güzel çıkıcak sonucun inanıyorum
Canım ınsaallah hepımızın hayırlarla pozıtıf cıksın değerlerimiz sağlıkla katlansın kesemiz sorunsuz görülsün kalp atısını da duymak nasip olup 9 aylık süreç başlasın ahh gönül hepiimiz için ister nasip buyurmaksa Allahta

Allah razı olsun tum isteyenlere nasip olsun degerim 324 cıktı tek embriyo hali hazırda 1 tane vardı zaten

Merhaba opu günümüz aynı ben de yarın transfer olacağım sizin taze transfer olmayacak mı. Buna neye göre karar veriyorlar bana sadece yarın için transfer olacağım söylendi olmama ihtimali de var mı ?

Canım doktorunla gorustunmu bence sormadan bşrsey kullanma

Hayırlı olsun öncelikle, gözünaydın kaçıncı haftadasın karından mı muayene ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…