Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun transferi olan arkadaşlar ilk günler neler yaptınız neler yediniz banyo kaçıncı gun yaptınız sabunlandınız mı eğildiniz mi hani sabunalnırken en cok duş olayı beni düşündürüyor ben kopuk kopuk her yerimi kopukleyen biriyim o bölgeye değmeyecek mi aydınlatın beni bir de raftan uzanmadan az bitmesi elimizi kaldırabilir miyiz ayrıca yemek yaptınız mı benim gibi tek basına kalmak zorunda olan arkaslarım yazarsanız sevinirim cevaplarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum 2 kaldı transfere Allah nasip ederse 🤲🏻🤲🏻🥰
Oturarak ve asiri sicak asiri soguk suyla dus almayin. o bolgeye degmeyecek derken bence vajina floraniz icin zaten oyle cok iceriyi yikamamalisiniz. Yemek vs ev islerinde ilk 6 gun bana kesinlikle 20 dk uzan 5 dk yuru evde 20dkdan fazla ayakta kalma dendi, bu bana soylenen.

Kızlar bi şey sorabilir miyim. Ben pcos dan dolayı düzenli adet göremiyorum. Opu yapıldı. 2 adet sonrası transfer yapılacak ama 2. Adetimi olmadım henüz. Haziran’ın 8 i yani opudan sonra adet oldum ama şimdi Temmuz 9 adet olamadım. Benim gibi olan var mı acaba. Kaç gün daha bekleyip doktoru arasam . Söktürücü falan veriliyor mu transfer öncesi
Bu surecte iliskiniz olmadiysa soyleyin ama olduysa ne olursa olsun kan testi yaptırin eger dogum kontrol hapi kullanmadiysaniz.

İyi akşamlar hanımlar bugün çok şükür keselerini gördüm hatta az daha olsa kalp atışlarını bile dinledim 2 bebegim de benimle allahima binlerce şükür 🤲🏻🧿 rabbim isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ins bizlerede kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin 🤲🏻🥰💚
Cok guzel haber oldu ♡

Hayırlı olsun öncelikle, gözünaydın 🥰 kaçıncı haftadasın karından mı muayene ettiler ☺️
Allah razı olsun canım Rabbım isteyen herkese nasip etsin inş 🤲🏻 ben 6+2 dim canım dr biraz bekletti beni ama genede alttan muayane oldum ancak görüp duyabildik çünkü darısı sana ins canım 🥰😇

İyi akşamlar hanımlar bugün çok şükür keselerini gördüm hatta az daha olsa kalp atışlarını bile dinledim 2 bebegim de benimle allahima binlerce şükür 🤲🏻🧿 rabbim isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ins bizlerede kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin 🤲🏻🥰💚
Gozunuz aydın canım Rabbim saglıkla kucagınızıa almayı nasip etsin hepimize nasip etsin işallahhh 🥰🥰

X