Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımcım sen napıyon bugün yazdım görmedin nasılsın var mı bi değişiklik belirti falan
görmedim cnm kusura bakma iyiyim aynı evde dinleniyorum bugün kasıklarımın altında çok sancım oldu inşallah iyi birşeydir biraz korktum ama hayırlısı bakalım sen napıyorsun

Oturarak ve asiri sicak asiri soguk suyla dus almayin. o bolgeye degmeyecek derken bence vajina floraniz icin zaten oyle cok iceriyi yikamamalisiniz. Yemek vs ev islerinde ilk 6 gun bana kesinlikle 20 dk uzan 5 dk yuru evde 20dkdan fazla ayakta kalma dendi, bu bana soylenen.

Bu surecte iliskiniz olmadiysa soyleyin ama olduysa ne olursa olsun kan testi yaptırin eger dogum kontrol hapi kullanmadiysaniz.

Cok guzel haber oldu ♡

Hayırlı olsun öncelikle, gözünaydın kaçıncı haftadasın karından mı muayene ettiler
Allah razı olsun canım Rabbım isteyen herkese nasip etsin inş ben 6+2 dim canım dr biraz bekletti beni ama genede alttan muayane oldum ancak görüp duyabildik çünkü darısı sana ins canım

Gozunuz aydın canım Rabbim saglıkla kucagınızıa almayı nasip etsin hepimize nasip etsin işallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…