- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
Doktorunla görüştün mü canım yerleşme kanaması gibi bişey mi acabaKızlar büyün 7.günün kanamam geldi peceteye
Canımcım sen napıyon bugün yazdım görmedin nasılsın var mı bi değişiklik belirti falandoktoruna söyle hemen cnm
Söledim hemşireye kan testi yaptır dedidoktoruna söyle hemen cnm
Çok korkuyorum yaa ınsalhh yerlesmedirDoktorunla görüştün mü canım yerleşme kanaması gibi bişey mi acaba
İnş canım kan testin de güzel gelir dualarım seninleÇok korkuyorum yaa ınsalhh yerlesmedir
görmedim cnm kusura bakma iyiyim aynı evde dinleniyorum bugün kasıklarımın altında çok sancım oldu inşallah iyi birşeydir biraz korktum ama hayırlısı bakalım sen napıyorsunCanımcım sen napıyon bugün yazdım görmedin nasılsın var mı bi değişiklik belirti falan
İnş canımgörmedim cnm kusura bakma iyiyim aynı evde dinleniyorum bugün kasıklarımın altında çok sancım oldu inşallah iyi birşeydir biraz korktum ama hayırlısı bakalım sen napıyorsun
Insalhhh yaaaa çok dua edin lutfennnİnş canım kan testin de güzel gelir dualarım seninle
Bende Adana’da başladım Bülent haydardedeoğluna gidiyorumMeraba evet adana da canı
Oturarak ve asiri sicak asiri soguk suyla dus almayin. o bolgeye degmeyecek derken bence vajina floraniz icin zaten oyle cok iceriyi yikamamalisiniz. Yemek vs ev islerinde ilk 6 gun bana kesinlikle 20 dk uzan 5 dk yuru evde 20dkdan fazla ayakta kalma dendi, bu bana soylenen.Arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun transferi olan arkadaşlar ilk günler neler yaptınız neler yediniz banyo kaçıncı gun yaptınız sabunlandınız mı eğildiniz mi hani sabunalnırken en cok duş olayı beni düşündürüyor ben kopuk kopuk her yerimi kopukleyen biriyim o bölgeye değmeyecek mi aydınlatın beni bir de raftan uzanmadan az bitmesi elimizi kaldırabilir miyiz ayrıca yemek yaptınız mı benim gibi tek basına kalmak zorunda olan arkaslarım yazarsanız sevinirim cevaplarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum 2 kaldı transfere Allah nasip ederse
Bu surecte iliskiniz olmadiysa soyleyin ama olduysa ne olursa olsun kan testi yaptırin eger dogum kontrol hapi kullanmadiysaniz.Kızlar bi şey sorabilir miyim. Ben pcos dan dolayı düzenli adet göremiyorum. Opu yapıldı. 2 adet sonrası transfer yapılacak ama 2. Adetimi olmadım henüz. Haziran’ın 8 i yani opudan sonra adet oldum ama şimdi Temmuz 9 adet olamadım. Benim gibi olan var mı acaba. Kaç gün daha bekleyip doktoru arasam . Söktürücü falan veriliyor mu transfer öncesi
Cok guzel haber oldu ♡İyi akşamlar hanımlar bugün çok şükür keselerini gördüm hatta az daha olsa kalp atışlarını bile dinledim 2 bebegim de benimle allahima binlerce şükürrabbim isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ins bizlerede kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin
Bende ona gidiyorumBende Adana’da başladım Bülent haydardedeoğluna gidiyorum
Allah razı olsun canım Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşHayırlı olsun öncelikle, gözünaydınkaçıncı haftadasın karından mı muayene ettiler
Sağol canım benim gerçekten çok güzel duyguymuş Rabbım herkese nasip etsin bunu hayirlisiyla evlatlarımızı kucağımıza alalimCok guzel haber oldu ♡
Aaaa ne güzelBende ona gidiyorum
Gozunuz aydın canım Rabbim saglıkla kucagınızıa almayı nasip etsin hepimize nasip etsin işallahhhİyi akşamlar hanımlar bugün çok şükür keselerini gördüm hatta az daha olsa kalp atışlarını bile dinledim 2 bebegim de benimle allahima binlerce şükürrabbim isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ins bizlerede kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin
Insallah valla bende cok istiyorum sizin ilk denememişAaaa ne güzelbugün iğnelere başladım bende Cuma günü tekrar gideceğim. Ben oradayken bugün gebelik haberi geldi tüp bebek hastasından sanki ben hamileymişim gibi sevindim.. hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah
Hayırlı olsun kızlar işallahhh guzel haberlerinizi alırızAaaa ne güzelbugün iğnelere başladım bende Cuma günü tekrar gideceğim. Ben oradayken bugün gebelik haberi geldi tüp bebek hastasından sanki ben hamileymişim gibi sevindim.. hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah