Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam, onu biliyorum kuzum ama bizimkiler donduruldu sonradan çözüp hücre aldılar ve gönderdiler. acaba çok mu riskli diye merak ettim
Riski şu açıdan var çözdurmeyi düzgün yapmazlarsa kalitesi düşüyor malesef.Benim transferimin birin de çözdurme esnasında şekli bozulmuştu.O da olmamıştı inşallah içini ferah tut

Benim bazı plan programlarim var. Bekleyemecegim o yüzden canım. Bir an önce netlestirip önüme bakmam lazım. Gerçi tutmadı öyle hissediyorum ama bakalım.
Yolculuk yapacaktın değil mi, hayırlısı olsun canım. Kuzum belirtisiz olup pozitif olan bir sürü kişi var. İnşallah senin de öyle olur

ne güzel benim tek embriyom var o yüzden korkuyorum 3. gün dondurdu geliişti dedi. acaba 5. güne gitmez diye mi dondurdu anlamadım
Vallah bilmem bana kalitesi söylemediler.sadece kaç tane 3 günde oldu bügün söylecekler ve donduracagız. Çok korkuyorum hiç birşey kalmaz(((

Benim transfer en yakın ağustosa olacak(((bende anlamadım neden hayır iyiym .ama devlette yapıyorum orda ne derler öyle yapıyorsun.yani herkese aynı söylediler.taze yapmıyorlar.

Benim transfer en yakın ağustosa olacak(((bende anlamadım neden hayır iyiym .ama devlette yapıyorum orda ne derler öyle yapıyorsun.yani herkese aynı söylediler.taze yapmıyorlar.
Olsun cok kurcalama, boylesı daha hayırlı belkı de benım de buyuk ıhtımal agustos adetınden sonra olacak transfer yanı 2 ay beklemıs olcaz

Hayırlı olsun canım benim 2.denemedd esimden mikrotese ameliyatı ile sperm elde edildi doktor senle işimiz kalmadı yurt dışına gidebilirsin dedi eşim gitti ben tedaviye başladım yumurta toplams günü eşimi istediler dedim hayırdır niye eşinizin spwrm vermesi lazim dediler uyide ameliyat ile sperm alibdi dedim evet onlar yetrrsiz sperm lazim dediler saka gibiydio yüzden öyle bi riski alamam cnm spermler az ve kalitesiz bu denemede de tese ameliyati dedi doktor o yüzden eşim olmadan baslayamam spermler o kadar sıkıntılı olmasaydı çok büyük rahatlık o gidince ben başlardim da bizde sıkıntı senin adına da sevindim hayırlı olsun tedavin inşallah

Canım benım dınlendırme ıptal oldu onun ıcın bılemıyorum

Riski şu açıdan var çözdurmeyi düzgün yapmazlarsa kalitesi düşüyor malesef.Benim transferimin birin de çözdurme esnasında şekli bozulmuştu.O da olmamıştı inşallah içini ferah tut
anladım canım. şey yazıyo benimkinde. çözülürkenki kalite 4.1.2. tekrar dondurulurkenki kalite 4.1.1. yani kalitesi yükselmiş sanırım. umarım boşuna panik oluyorumdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…