Riski şu açıdan var çözdurmeyi düzgün yapmazlarsa kalitesi düşüyor malesef.Benim transferimin birin de çözdurme esnasında şekli bozulmuştu.O da olmamıştı inşallah içini ferah tuttamam, onu biliyorum kuzum ama bizimkiler donduruldu sonradan çözüp hücre aldılar ve gönderdiler. acaba çok mu riskli diye merak ettim
Benim bazı plan programlarim var. Bekleyemecegim o yüzden canım. Bir an önce netlestirip önüme bakmam lazım. Gerçi tutmadı öyle hissediyorum ama bakalım.İğneyi dün ben de denedim, etkisi gitmiş canım. Ama kanı gününde veririm sanırım
Yolculuk yapacaktın değil mi, hayırlısı olsun canım. Kuzum belirtisiz olup pozitif olan bir sürü kişi var. İnşallah senin de öyle olurBenim bazı plan programlarim var. Bekleyemecegim o yüzden canım. Bir an önce netlestirip önüme bakmam lazım. Gerçi tutmadı öyle hissediyorum ama bakalım.
Belirtilere takilmiyorum canım. Hissetmek vardır ya ona takılıyorumYolculuk yapacaktın değil mi, hayırlısı olsun canım. Kuzum belirtisiz olup pozitif olan bir sürü kişi var. İnşallah senin de öyle olur
Vallah bilmem bana kalitesi söylemediler.sadece kaç tane 3 günde oldu bügün söylecekler ve donduracagız. Çok korkuyorum hiç birşey kalmaz(((ne güzel benim tek embriyom var o yüzden korkuyorum 3. gün dondurdu geliişti dedi. acaba 5. güne gitmez diye mi dondurdu anlamadım
Ben Nisan'da ve 12 Mayıs'ta 2 doz .14 Haziran tedavi başladımaşı ne zaman oldunuz? benim 15 gün sonra transfer var şimdi aşı olsam olur mu acaba
Bence şimdi yapmayın .bana 2 aşıdan 1 ay geçsin dedileraşı ne zaman oldunuz? benim 15 gün sonra transfer var şimdi aşı olsam olur mu acaba
Benim transfer en yakın ağustosa olacak(((bende anlamadım neden hayır iyiym .ama devlette yapıyorum orda ne derler öyle yapıyorsun.yani herkese aynı söylediler.taze yapmıyorlar.İnşallah canım, cok tesekkür ederim
Aslında ikinci deneme, ama ilki kadar heyecanlıyım
Cok ıyıymısben de yumurta toplamadan sonra aşı olcam, ikinci dozdan en az 15 gun sonra transfer yaparız dedı, tabı adet durumuna da baglı transfer bıraz
Olsun cok kurcalama, boylesı daha hayırlı belkı deBenim transfer en yakın ağustosa olacak(((bende anlamadım neden hayır iyiym .ama devlette yapıyorum orda ne derler öyle yapıyorsun.yani herkese aynı söylediler.taze yapmıyorlar.
Cumartesi vercem canım erken gebelik testi de varda korkuyorum yapmayaKan vermeyi düşünüyor musun
1 ay once olmaniz gerekaşı ne zaman oldunuz? benim 15 gün sonra transfer var şimdi aşı olsam olur mu acaba
Hayırlı olsun canım benim 2.denemedd esimden mikrotese ameliyatı ile sperm elde edildi doktor senle işimiz kalmadı yurt dışına gidebilirsin dedi eşim gitti ben tedaviye başladım yumurta toplams günü eşimi istediler dedim hayırdır niye eşinizin spwrm vermesi lazim dediler uyide ameliyat ile sperm alibdi dedim evet onlar yetrrsiz sperm lazim dediler saka gibiydibenimde eşim asker sürekli yanımda olamıyor o yüzden spermlerini dondurttuk o olmasa bile ben adet görünce istediğimde tedaviye başlayabiliyoruz size de tavsiye ederim cnm yoksa diğer şekilde bir türlü denk gelmiyordu izniyle vesaire çok zaman kaybetmiştik
Senin kaçıncı gün embriyosuydu canım benim 3. Gün ya erken mi diye düşündümKan vermeyi düşünüyor musun
Canım benım dınlendırme ıptal oldu onun ıcın bılemıyorumben de geçtiğimiz cmtesi yumurta topladı. rahim dinlendirme yapacağız reglin 1 yada 2. günü gelsin demiş asistana. adetliyken mi transferi yapıyorlar şimdi pek anlamadım. bide asistan ilaç falan kullan demedi unuttu mu acaba size önerilen bişey oldu mu ?
Kacıncı gununuz? Kacıncı gun embrıyosuCanım ben şimdi idrar testi yaptım malesef negatif
9. Günüm bugün 3. Gün embriyosuKacıncı gununuz? Kacıncı gun embrıyosu
anladım canım. şey yazıyo benimkinde. çözülürkenki kalite 4.1.2. tekrar dondurulurkenki kalite 4.1.1. yani kalitesi yükselmiş sanırım. umarım boşuna panik oluyorumdur :)Riski şu açıdan var çözdurmeyi düzgün yapmazlarsa kalitesi düşüyor malesef.Benim transferimin birin de çözdurme esnasında şekli bozulmuştu.O da olmamıştı inşallah içini ferah tut