Bugun sanki daha iyi durumdayim. Zayif oldugum için önlem amaclı donduruldugunu dusunuyorum cnku benim hicbi sorunum yoktu eş kaynakliydi. Şuan 3.gün 3 embriyomuz donduruldu. 8inin 5.güne gidip dondurulmasi öyle gerçekleşcek bakalim gidebilecekler mi. 3.gündekiler kaliteliymoş ama korkuyorum kalitesi bozulur mu diye donduruldugu icin. Kafam cok karisik.Sağlıklı embriyolarınız olur inşallah. Dondurulmuşlarda başarı oranı daha yüksek oluyormuş. İlla taze olmasına gerek yok. Şişkinliğiniz için bol bol su içip yürüyüş yapın. Bende baya etkili olmuştu.
3. Gün embriyosu ise 12. Günü beklemen gerek idrar her zaman güvenilir değil. Boşuna erken test yapıp moralinizi bozmayın. Biliyorum zaman geçmiyor amaCumartesi test günüm zaten canım o gün vercem ama ne bilim herkeste çıkınca insanın morali bozuluyor bide tek embriyo o yüzden umudum yoktu zaten
An itibariyle oldumpersembe baslarız Allahın izniyle ınsallah
Canım hayırlarla atlat opu nu ınsaallah
Tek yumurta çıktı... cok kötüyümC Capanin Gururu Teyom canım test yaptın mı ?
X xnobodyx kuzucum şimdiden geçmiş olsunağrısn sızın olmasın inşallah. Ayrıntılarını bekliyorum burada nasıl felan anlat .
Canım 1 yumurta yeter bebiş için, üzülme, döllenip ilerlemesi için dua edelimTek yumurta çıktı... cok kötüyüm
İnşallah beklicez artık canım3. Gün embriyosu ise 12. Günü beklemen gerek idrar her zaman güvenilir değil. Boşuna erken test yapıp moralinizi bozmayın. Biliyorum zaman geçmiyor ama
Ne yapiyosa bilmiyorm tek yumurta dediklerinde sagir oldum hic bisey duymadim cok agladim.. yarin arayacklar iste. Spermler iyiymiş cok zoruma gitti 1 tane olmasi. Solda 2 vardi orda hic cikmamis sagda 5 vardi 1 ciktiCanım 1 yumurta yeter bebiş için, üzülme, döllenip ilerlemesi için dua edelimhavuz yontemı yapmayı dusundu mu doktorun?
Hayırlısı olsun inş üzülmeyin zaten tek yumurtadan oluyor Allah ol derse ondan olur merak etmeyinTek yumurta çıktı... cok kötüyüm
Cetrotide kullandın mı, önce mı catladı acaba?Ne yapiyosa bilmiyorm tek yumurta dediklerinde sagir oldum hic bisey duymadim cok agladim.. yarin arayacklar iste. Spermler iyiymiş cok zoruma gitti 1 tane olmasi. Solda 2 vardi orda hic cikmamis sagda 5 vardi 1 cikti
Nasıl yaa, çok üzüldüm canım.Tek yumurta çıktı... cok kötüyüm
Bende de 12 yumurta görüp 4 tane toplanmıştı canım en olgununu alıyorlar galiba inşallah o sana can olsun umut olsunNe yapiyosa bilmiyorm tek yumurta dediklerinde sagir oldum hic bisey duymadim cok agladim.. yarin arayacklar iste. Spermler iyiymiş cok zoruma gitti 1 tane olmasi. Solda 2 vardi orda hic cikmamis sagda 5 vardi 1 cikti
Benim 8 yumurtam çıkmıştı ve sadece 1 tanesi döllendi ve 5. Güne kadar geldi. Tabi şu an pozitif değil sonucum ama yine de belli olmuyor bu işler. Canını sıkma bu süreç hep böyleTek yumurta çıktı... cok kötüyüm
Sıkıntı yapma kolaylıkla geçer inşaallah, ben hiç ağrı sızı olmadan geçirmiştimBen yarın sabah hsg ye gideceğim ins.dayanirim açılımı acısıymış göreyim bakalim
Hayırlısı olsun inş üzülmeyin zaten tek yumurtadan oluyor Allah ol derse ondan olur merak etmeyin
Benim sadeve 1 çıktı dollenip dollenmecegi meçhul 5. Gune bile çıkmayacağı da mechul bu yuzden dollenme olursa cuma olcak transfer. Canim nasil sıkılmasın umit edeceğim baska yumurta yokBenim 8 yumurtam çıkmıştı ve sadece 1 tanesi döllendi ve 5. Güne kadar geldi. Tabi şu an pozitif değil sonucum ama yine de belli olmuyor bu işler. Canını sıkma bu süreç hep böyle
Nasil yani erken ? 36 saat sonra aldilar zaten
Yok yani ilaç kısmı mı aceba az oldu . Yani aceba hepsi tam olgunlaşmadan mı topladılar ondan böyle çıktı .Benim sadeve 1 çıktı dollenip dollenmecegi meçhul 5. Gune bile çıkmayacağı da mechul bu yuzden dollenme olursa cuma olcak transfer. Canim nasil sıkılmasın umit edeceğim baska yumurta yok
Nasil yani erken ? 36 saat sonra aldilar zaten
Ne yapiyosa bilmiyorm tek yumurta dediklerinde sagir oldum hic bisey duymadim cok agladim.. yarin arayacklar iste. Spermler iyiymiş cok zoruma gitti 1 tane olmasi. Solda 2 vardi orda hic cikmamis sagda 5 vardi 1 cikti
Insallah saglikli ve gebelige gidecek 1 yumurtanizdir. Tek yumurta ile gebe kalanlar da cok. Belki havuz yontemi de uygulanir yeniden yumurtaniz gelisir. Dualarim sizinle.
Yok yani ilaç kısmı mı aceba az oldu . Yani aceba hepsi tam olgunlaşmadan mı topladılar ondan böyle çıktı .